- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #43.041
Ay kizlar benim de canim çok sıkılıyor. Kocisi kandirip disari cikartamadim![]()
Canım şunu istedi aşeriyorum de zaten gidecektir dur bende geleyim seninle hava almış olurum de:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay kizlar benim de canim çok sıkılıyor. Kocisi kandirip disari cikartamadim![]()
Canim benim annemde adanada suan. Cok sicakmis ya kadin bunaldim diyoCanım şunu istedi aşeriyorum de zaten gidecektir dur bende geleyim seninle hava almış olurum de:)
Senle gunumuz aynı mayısı gecırelım barı cnm yacanım benimde 50lilerde oldu en yüksek bundan sonra olması normal sanırım tabi artarsa sancılar kuzular da zamanından önce gelir
Süpersin masallahhkizlar 13 unde dogum yaptim simdi,tartildim dogumdan onxeki kilomdan,2 kilo fazlayim85 le hamile kaldim 95 le doguma gittim
Herkezde kasılma, sancı vb. başladı tabi. Herkes sıkıntısıyla uğraşıodur muhtemelen. Allah şu son günlerimizde yardımcımız olsun.Bugun ne kadar sessizsiniz yahu![]()
Aynen bebış de keyıflenıyordur Ama senın çok az kalmış ben ıkı hafta gecse hemen dıye dua edıyorum sonra bekletmesın benı bebış gelsın :) sen potadasın suan hadı guzel haberlerını beklıyorum![]()
Kuzum bu cmt Allah izin verirse adanaya geliyorum bizim ev turgut özalin taraflarda sizin nerde ben de cok moralsizim bugun aglaya aglaya bir hal oldum sabepsiz yere kafayi yemeden doguraydik biçok sağol cnm kimse beni düşünmedikten sonra ben dekimseye yakınmak istemiyorum ha söylüyorum temizlik yapıyorum zorla yada yemek yapamadım ağrım vardı falan diye hem anneme hem kaynanama falan ama kimse oralı olmuyo bende herşeyden herkesten elimi ayağımı çektim en basit kaynım eşimle beraber çalışıyo ve her gün eve bırakıyo onu kaynanam daha bu zamana kadar bir kere olsun oğlum yemek yapmamıştır rahatsızdır uğraşmasın al şu bi kap yemeği götür demedi zoruma gidiyo ya
Herkezde kasılma, sancı vb. başladı tabi. Herkes sıkıntısıyla uğraşıodur muhtemelen. Allah şu son günlerimizde yardımcımız olsun.
Sağol canım benim dr daha var dediği için rahatım, hoş olmasam ne olacak yazgı değişecek mi sanki
Şu sıralar modum çok değişken sabah kalkıyorum iyiyim öğlen moralim bozuk oluyor nedensiz akşam bitkinim gece uyuyamıyorum vs vs napayım takılıyorum öyle![]()
Kızlar benim bu aralar çok iç sıkıntım oluyor. Daralıyor içim sanki.
Bir de kızım geldikten sonra hayatım çok değişecek onun da stresi var biraz.
Duygular çok değişken :)
Bısuru sebebımız var cnm alıcagımız sorumluluklar, heyecan, hazırlıklar, bebış saglıklı mı olacak, doğum nasıl olacak dusuncelerı falan hepsı gergınlık sebebimiz. Bı traftan kocayla duzen nasıl degısecek, acaba bana yardımcı olabılecek mı, uykusuzlukla nasıl başedıcem falan kafamda deli sorular var bende gergınım
Moral bozuklugu bendede var ortada birsey yokken ogluma sinirlendim kendisi 5 yasinda olur :) oturdum agladim ben buna yetemiyom birde kiz gelecek ben ne yapacagim diye kafam bi dunya allah yardimcimiz olsun...
Aynen bende öyleyim. Ama ozellıkle 3 4 gundur gergınim hep kızıyorum herşeye sanırım hormonlardandır. uyku haram bana da ayaklarım yanıyor her gece hatmadan duş alıyorum ama nafile;( bende de doğum belırtısı agrı kasılma falan daha yok ama doktorum 3 saat uzaga gondermedı bu hafta benı her an suyum gelebılırmış aynn yazgımız neyse onu yaşıyacagız az kaldı az![]()
aman canım sen çok dikkat et evde kafana göre takıl pek uzaklaşmabebekler uygar olmayan saatleri ve olmadık yerleri çok severler malum
kızlar midem feci çok yanıyor gaviscon içtim bana mısın demedi .... arada kızıyorum bebeğime annecim gelsen gelirsin aslında diye... yatamıyorum yatsam dönemiyorum... iyice zorlaştı artık...
kayınvalidem gelecek yarınkendisiyle pek iyi anlaşır söyleşiriz sağolsun anne gibi annedir, yeri gelir kendi annemden çok bakar bana... seviniyorum o açıdan. çünkü kendi annem beni geriyor, hem de nasıl... annem eve gelince bile tüylerim diken diken oluyor. yüksek sesle konuşuyor, had bildirmeye çalışıyor, laf sokuyor. o eve geldi mi evin kedisi bile ortadan kayboluyor. bakalım nolucak, inş. kayınvalidem geliyor diye kıskançlık yapıp yıldız savaşlarına girmez.