- 6 Ekim 2014
- 169
- 291
- 23
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #43.121
Pazartesi günü gittim en son ve 3377 idi. Cumartesi bi daha gidicem bakalım ne durumdaKac kg olmus senin tosuncuk :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi günü gittim en son ve 3377 idi. Cumartesi bi daha gidicem bakalım ne durumdaKac kg olmus senin tosuncuk :)
Senin prenses kaç kg?Kac kg olmus senin tosuncuk :)
Oy maasallah :) benim kiz en son 2805 gr di nilmiyorum 3ü gecmistir heralde haftaya pazartesi gorucem inşallah :)Pazartesi günü gittim en son ve 3377 idi. Cumartesi bi daha gidicem bakalım ne durumdaama doktorum tahminen 3800 gibi doğar demişti
![]()
Bir benim azaliyor ağrım, sancim sanirimbir tek vajinamin ordaki kemige sanci giriyor arada genisliyor mudur nedir :) bi an once dogurup zayiflamak istiyorum
![]()
Sağlıkla gelsinler de kilo önemli değil diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımızaOy maasallah :) benim kiz en son 2805 gr di nilmiyorum 3ü gecmistir heralde haftaya pazartesi gorucem inşallah :)
Ultrason yanilabiliyor bazen kg konusunda yaziyorlar zaten +-bilmem kac gr diye.
Bizimkinde +- 400 gr yaziyordu neredeyse yarim kg. :)
Valla bilmiyorum canim.Ne güzel senin günün az kaldı canım , böyle senin gibi günleri azalan anneleri gördükçe biii imreniyoruuummm anlatamam yaaa, doğuma az kala böyle ağrılarının olmaması da çok iyi maşaallah
bebişin gelmesine az kaldı kendine yer açıyor annesi
o yüzden ağrı oluyordur
Aynen öyle canim :)Sağlıkla gelsinler de kilo önemli değil diye düşünüyorum. İnşallah sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza
Ay benimde aynen orama agri giriyor. Bende de hic hareket yok 40. Hafta yolu görünüyor sanirimGünaydın şekerlerr.nasılsınız bugün.benim çatı kemiğim rahim ağzında olan öyle çok canımı yakıyorki artık dönerken bile canım yanıyor yatakta.oturup kalkarken bide.yarın kontrolüm ve nst var yine.her hafta gidiyorum.kıpırtı yok benim pamuğumda yerinden gayet memnun
![]()
Günaydın arkadaşlar geçmişe bakıp geldimherkesin ağrısı sancısı vesaire hep artmış bende o moddayım birkaç gündür kasıklarım ve sırtım ağrıyor mide yanmalarım bulantılarım tekrar geldi
bazen beklemek istemiyorum 2.5 kg'yu geçsinde gelsin diyorum kuzuuumm .. Zaman çabucak geçsin istiyorummmm offfff
![]()
Kızlar doğran varmı aramızda![]()
Valla bilmiyorum canim.ECD75 ve ben erken dogururuz diyorduk ama 40a kadar bekleyeceğiz sanirim
sende 38 de dogum yapsan senin de az kaldi canim :))
Kızz ağzından bal damlıyooo yaakeşke 38'de doğsa bende öle istiyorum ahh ahhh keşke istediğimiz gibi olsa , sende
ECD75 'de bugün yarın alırız haberlerinizi canım bi daha ki doğum haberlerini sizden bekliyoruz inş
![]()
Vallahi yaa haftası çok ta önemli değil kilosu yerinde olsun doğunca solunum sıkıntısı olmasında erken de doğsa olur çok sıkıldım hamilelikten benimde mide bulantım başladı sürekli midem yanıyo ve tansiyonum düşüyo perşembeydi demi senin randevu bakalim cimcime kaç kilo olmuş benim randevuya var daha en son gittiğimde 32+1de 1800 kg boyu 42 cm di boyu
İnşallah canım ama pek umutlu değilim açıkçasıhiç belirti yok çünkü kemik ağrısından başka
![]()
Daha çatı muayenesi falan da olmadım zaten tedirginim![]()