• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlarrr sabah 4 ten 7 te kadar sancim vardi
Sadece sol tarafimda sol klasik ve sol bel.
Nst te gittim panik oldum.gittiğimde sanci falan kalmamisti.
Ebe bakti doğum sancisi baslamis dedi. Agri derecesi 60 cikti yani bana gore yuksek :)
Dr te gittik hemen oradan dr hazirlikli ol doğum baslamis artik dedi.2 gün bekleyeceğiz.
Bu arada agri tek tarafta olurmus ilk basta. Bir de karnim taş gibiydi.

Hadi bakalım hayırlısı olsun demek sıradaki annemiz sensin geçti mi peki ağrılar devam ediyomu açılma olmuş mu

Eklentiler

• DSC_3006.webp
    DSC_3006.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 106
Bugün eşim evde diye son eksikleri de alayım dedim molfix bez aldık 80 li ıslak mendil hediyeli 23.90 a bebek nevresimlerinde de indirim vardı çift yastıklı 30 tl ye bi iki de ıslak mendil peçete falan aldım. Çok şükür çantamız tamam gibi
Güle güle kullan aldıklarını.. Bezi internetten mi aldın o kadar uygun..

canım ben 3 lü kohusa takımı, gecelik, bide ucuz bi pijama takımı koydum

yapma canım yaa bende seni merak ediyodum, neyse herşerde vardır bi hayır, gidince haber et mutlaka

canım çok sakız çiğnersen bebek çok boklu olur derler bizde :))

Evet yaa canım napalım göremedim kuzumu , gidince yazarım artık buraya :KK14::KK14:

Kizlarr yeni girebildim, gecmisi pek okuyamadim. Ablam geldi bugun bana mutfakla banyoyu temizledi cok sukur. Onla dohbet mihabbet ettik az once gitti yeni bakabildim. Iyisiniz insallah. nehir nilll nehir nilll canim naptin melein nasilmis:KK68:

Canım yazmıştım ama görmemişsin sanırım , bugün doktorum doğumdaymış aradılar randevu iptal :KK11:eşimde bugün için izin almıştı ama malesef göremedik kuzumu :cry:haftaya gidicem artık :KK14::KK14:

Kizlarrr sabah 4 ten 7 te kadar sancim vardi
Sadece sol tarafimda sol klasik ve sol bel.
Nst te gittim panik oldum.gittiğimde sanci falan kalmamisti.
Ebe bakti doğum sancisi baslamis dedi. Agri derecesi 60 cikti yani bana gore yuksek :)
Dr te gittik hemen oradan dr hazirlikli ol doğum baslamis artik dedi.2 gün bekleyeceğiz.
Bu arada agri tek tarafta olurmus ilk basta. Bir de karnim taş gibiydi.

Canım allah yardımcın olur inşallah , dualarımdasın tez zamanda güzel haberlerini alırız inşallah :KK49:bizleri haberdar et

iyi geceler kızlar

normal doğum hayallerim bugün itibariyle suya düştü. genel anestezi de olamayacağımdan dolayı belden uyuşturmalı sezeryan yolu gözüktü bize. moralim bozulmadı değil ama napalım hayırlısı böyleymiş .:KK51:

iyi geceler kızlar

normal doğum hayallerim bugün itibariyle suya düştü. genel anestezi de olamayacağımdan dolayı belden uyuşturmalı sezeryan yolu gözüktü bize. moralim bozulmadı değil ama napalım hayırlısı böyleymiş .:KK51:

Hayırlısı olsun artık canım , neden normal doğum olmadı peki ?

cimcimesevilay cimcimesevilay canin 2 kez ara ara hafif sanci oldu başkada olmali. Ama kizim acayip hareketli.vajina ve malatya arada bir iğne batmasi gibi batma oluyor.
Ebe yarina olabilir doğum dedi ama bakalim daha nisan gelmedi.

Back
X