- 2 Ağustos 2014
- 4.149
- 3.204
- 178
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #43.541
Eki Görüntüle 1535489
İşte kızımın beşiği :)
Çok güzell güle güle kullansın yarencik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1535489
Kizlarrr sabah 4 ten 7 te kadar sancim vardi
Sadece sol tarafimda sol klasik ve sol bel.
Nst te gittim panik oldum.gittiğimde sanci falan kalmamisti.
Ebe bakti doğum sancisi baslamis dedi. Agri derecesi 60 cikti yani bana gore yuksek :)
Dr te gittik hemen oradan dr hazirlikli ol doğum baslamis artik dedi.2 gün bekleyeceğiz.
Bu arada agri tek tarafta olurmus ilk basta. Bir de karnim taş gibiydi.
Bizimde beşiğimiz hazır artık güzel günlerde kullanmak dileğiyleEki Görüntüle 1535489
Güle güle kullan aldıklarını.. Bezi internetten mi aldın o kadar uygun..Bugün eşim evde diye son eksikleri de alayım dedim molfix bez aldık 80 li ıslak mendil hediyeli 23.90 a bebek nevresimlerinde de indirim vardı çift yastıklı 30 tl ye bi iki de ıslak mendil peçete falan aldım. Çok şükür çantamız tamam gibi
Canım ben kaç defa yolda dizüstü düştüm bi şey olmadı çok şükür..inşallah sende de olmaz..Merdivenden diz ustu duatum biaey olmaz degilmicok korktum
canım ben 3 lü kohusa takımı, gecelik, bide ucuz bi pijama takımı koydum
yapma canım yaa bende seni merak ediyodum, neyse herşerde vardır bi hayır, gidince haber et mutlaka
canım çok sakız çiğnersen bebek çok boklu olur derler bizde :))
Kizlarr yeni girebildim, gecmisi pek okuyamadim. Ablam geldi bugun bana mutfakla banyoyu temizledi cok sukur. Onla dohbet mihabbet ettik az once gitti yeni bakabildim. Iyisiniz insallah.nehir nilll canim naptin melein nasilmis
![]()
Kizlarrr sabah 4 ten 7 te kadar sancim vardi
Sadece sol tarafimda sol klasik ve sol bel.
Nst te gittim panik oldum.gittiğimde sanci falan kalmamisti.
Ebe bakti doğum sancisi baslamis dedi. Agri derecesi 60 cikti yani bana gore yuksek :)
Dr te gittik hemen oradan dr hazirlikli ol doğum baslamis artik dedi.2 gün bekleyeceğiz.
Bu arada agri tek tarafta olurmus ilk basta. Bir de karnim taş gibiydi.
iyi geceler kızlar
normal doğum hayallerim bugün itibariyle suya düştü. genel anestezi de olamayacağımdan dolayı belden uyuşturmalı sezeryan yolu gözüktü bize. moralim bozulmadı değil ama napalım hayırlısı böyleymiş .![]()
İyiyim canım benim hamdolsun, sen nasılsın :)Nasılsın pofuduğum :) :)
İyiyim canım benim hamdolsun, sen nasılsın :)
Eşimin kuzeninden geldi canım almadık :)Çok güzelmiy Nerden aldın canım?
Hayırlısı olsun artık canım , neden normal doğum olmadı peki ?
Aa neredeyse aynı bizimkiyle hehe :) inşallah canım :)Bizimde beşiğimiz hazır artık güzel günlerde kullanmak dileğiyle![]()
Kaç gün kaldı bakalım. Sezeryandı seninki yanlış hatırlamıyorsam :)Bnde iyiyim gün sayıyorummm :)))
benim tosbaa tosuncuk oldu![]()