Walla bunu duymak iyi geldi canım, normal doğumu çok istiyorum, Meryem ana eli otumu bile hazır ettim
Benimki 30 unda :) 1 haftadan az kaldı sabırsızlanıyorum :)
doğuma hazırlık gibi geldi bana , bazen bende de oluyor, oğlum sen sayfadakilere heveslenip de çok erken gelme diyorum, çünkü en küçükler bizimkiler
aynen benimki de ta kasığımda hıçkırıyodu Dr a gittiğimde hayır ters dedi, bizimki ayaklarıyla hıçkırıyo heralde :)
aman dur daha 1 ayı var bizimkilerin, 15 gün daha dayansın kuzucık en az :)
doğuma yakın bu belirtilerin geri döndüğünü okumuştum canım
canım süper yazmışsın, sende yetenek var, doğum hikayeni okurken ağlayacağıma eminim şimdiden :)) Allah kolaylıklar versin inş dönmüş olur da hiç gerek kalmaz sezeryana
ben de atlayım hemen:) yrn genitalağdaya gidiyorum, zaten bikaç sene önce lazer yaptırdığım için pek bişi yok, şimdi yaptırsam doğuma kadar çıkmaz çıkarsa da jiletlerim artık, aslında 2 hafta sonra ağda yaptırmayı istiyodum ama Dr alttan muayene yaparsa bu gidişimde :/ Kaş bıyık da aldırcam eyice çirkin Avrat oldum yaa :))
canım ben 2 hafta önce hazırladım :) çanta deil bavul :) rüyalarımda eşimi arayıp çabuk bavulu al gel doğuruyorum diyorum :)) demekki bavul hazır olsa da olmasa da bizim rüyalarımızın başrolü :)