• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar geçmişi okudum da aslinda benimde ne cok isim varmis onu anladim panik oldum daha çantam hazir degil bebisin kiyafetleri utulenecek ve bebek sekeri malzemelerini siparis etmem lazim kendim yapmayi düşünüyorum bide sabun yaparim belki agdaya da yeni gittim muayene ederse diye etmedi doguma kadar bi daha gitmem gerekecek pofff yazarken yoruldum yaa:KK12:

Kizlar geçmişi okudum da aslinda benimde ne cok isim varmis onu anladim panik oldum daha çantam hazir degil bebisin kiyafetleri utulenecek ve bebek sekeri malzemelerini siparis etmem lazim kendim yapmayi düşünüyorum bide sabun yaparim belki agdaya da yeni gittim muayene ederse diye etmedi doguma kadar bi daha gitmem gerekecek pofff yazarken yoruldum yaa:KK12:
yavaştan başla diyemeyeceğim :))
hızlıdan başla artık canım ya... önce elbiseleri yıka ütüle derim... çantaları hazır et de dursunlar köşede , ne olacağı belli olmuyor ;)

yavaştan başla diyemeyeceğim :))
hızlıdan başla artık canım ya... önce elbiseleri yıka ütüle derim... çantaları hazır et de dursunlar köşede , ne olacağı belli olmuyor :KK66:
Yikandilar hepsi tatlim cok şükür bikac eksik ve ütülemek kaldi bide doktor sezeryan olabilir deyince daha az zamanimin kaldigini farkettim acilen çantayı hazirlamam lazim ne olur ne olmaz:confused:

Evet canım bizimkiler bizimkiler biraz daha minik topik arkadaşlarına göre şimdi değil de şöyle ayın 15'inden sonra gelebilir kızım :anneadayı: doğum için bu ağrılar sancılar antreman oluyor heralde :KK64: bu arada senin ki daha iyiymiş yaa lazer olman çok iyi olmuş bir kaç tane olması da sorun değil dediğin gibi hemen jiletle halledersin :KK24: benim de saçlar aldı başını gidiyor 2-3 aydır dip boyası yaptırmadım ama çokta sırıtmıyor hani idare ediyoruz işte bakalım :KK70:
evet canım lazer olayı çok işime yaradı, bence bi kızın en güZel çeyizi :) bacağım ve kol altımda tek tük var, bi jiletlesem 3 ay gidiyo. Genital tam bitmemişti, sonra taşınınca kaldı, ama bebeğim doğsun onu da tamamlıcam inş ;)
Benim saçlarda fena, beyazım çok benim, kına yaktık 2 kere, kızıl kahve gibi bişi oldu :)

Benim bi korkumda o, ewde acaba yalnizken mi sancim baslar ooy oy bi suru korkular korkular:KK17:
canım bende ondan çok korkuyodum sancı başlar başlamaz doğuramazsın merak etme diye cesaretlendirdi beni tecrübeli arkadaşlar :)

37+0 kızımla ben :KK15::KK15::KK46:
maşallah çok güzelsiniz, ama cidden erkek karnına benziyo benimki gibi sivri :)

Arkadaslar merhaba... hamilelik super gidiyor, enerjim falan yerinde, hic agri sizi yok ama 2 gun once hemoroid oldum.. kabizlik da yasamiyorum aslinda, internette arastirdim da son aylarda olabiliyormus.. sizce bu normal doguma engel olur mu..ıkınınca daha kötü olur mu acaba..

37+0 kızımla ben :KK15::KK15::KK46:
image.webp
Bu da ben ve oğlum. Biz de yarın 37 olcas.

Kızlar erken gelir derler ama yok biz tık keyfimiz çok yerinde maşallah.Zaten çok korkuyorum başıma ne gelecek ise olsun bitsin istiyorum her gün daha da geriliyorum.

Beennn..:110: Henüz kusmadım ama midem bulanıyor, canım hiçbişey yemek istemiyor, belimden kalçama bacaklarıma yayılan ağrılar var. Allah yardımcımız olsun
Demek ki bu haftalarda böyle oluyo.. İlk uç ayım o kadar zor geçti ki hatırlamak bile istemiyorum. Gunumuz az kaldı,amin Allah kolaylık versin..

doktor ne dedi , ne olmuş koluna canım ?
geçmiş olsun , eğer hamileliktense zaten doğumdan sonra geçecek Allahın izniyle...
sağol tşk ederim..daha öncede başıma geldi ama bu kadar değildi..
ilaç kullanamayınca zor oluyor tabi...hamilelik ağırlığı yada stresten sanırım 1 aydır geçmeyen öksürüğüm yüzünden kendimi çok kastım heralde ondan da olabilir..az kaldı doğuma...Allah başka dertler vermesin..sabrediyorum artık..

Back
X