• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Cnm gidip gelme seklinde degil .surekli var agridan yuruyemiyorum . bir adim atiyorum ikinci adimi 30 sn sonraxancak atiyorum. afedersin kafasini seyimden cikaracak gibi baski var bacaklarim ayrik sekilde zorla wc ye gidip gelebiliyorum. Oturdugum yerde ne kalkabiliyorum ne uzanabiliyorum.
Canim nasil oldun merak ettim?

Demek ki bu haftalarda böyle oluyo.. İlk uç ayım o kadar zor geçti ki hatırlamak bile istemiyorum. Gunumuz az kaldı,amin Allah kolaylık versin..
Benim de ilk 3 ayım zor geçti. Günde 20 kez kustuğum oldu, hastaneye yattım serum yedim. Şimdiki bulantı o günlerin yanında hiç bişey tabi. Son haftalarda oluyormuş evet canım az kaldı ama:KK19:

yattığım yerden kalkamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum. bacaklarımın üst tarafı öyle ağrıyorki anlatamam. sezeryan günümüzü aldık ama yine de acaba erken gelir mi diye de bir korku var içimde. hareketliyim çok şükür hareketim azalmadı ama yine de tedirgin oluyor insan. bu haftadan sonra kilo alımı olur mu acaba

yattığım yerden kalkamıyorum oturduğum yerden kalkamıyorum. bacaklarımın üst tarafı öyle ağrıyorki anlatamam. sezeryan günümüzü aldık ama yine de acaba erken gelir mi diye de bir korku var içimde. hareketliyim çok şükür hareketim azalmadı ama yine de tedirgin oluyor insan. bu haftadan sonra kilo alımı olur mu acaba
olabiliyor tabii canım ama genelde bebek ve ödem kilosu oluyor.. bu saatten sonra çok takılma bence...
ne zaman sezeryan günün ?

Benim de ilk 3 ayım zor geçti. Günde 20 kez kustuğum oldu, hastaneye yattım serum yedim. Şimdiki bulantı o günlerin yanında hiç bişey tabi. Son haftalarda oluyormuş evet canım az kaldı ama:KK19:
Sanki beni tarif ediyosun ah ah ne günlerdi :) şimdi gülüyorum..

Ay kızlar akşam yemeğe biber doğradım çok acıymış kaç kere elimi yıkadım çıkmadı elim yanıyor resmen çok acıyor :KK43:
canıımmm ben 2 kere hastanelik oldum sırf oyüzden, bisürü krem sürüp elimi sargıya aldılar ;( uyurken bile buz koyup yattım, înş senin okadar ciddi deildir, eğer geçmezse muhakkak doktora git

Arkadaslar merhaba... hamilelik super gidiyor, enerjim falan yerinde, hic agri sizi yok ama 2 gun once hemoroid oldum.. kabizlik da yasamiyorum aslinda, internette arastirdim da son aylarda olabiliyormus.. sizce bu normal doguma engel olur mu..ıkınınca daha kötü olur mu acaba..
aynen canım şükür tuvalete çıkamama problemim yok ama hemoroid oldum, ctesi doktora sorcam inş engel deildir doğuma

Eki Görüntüle 1537977
Bu da ben ve oğlum. Biz de yarın 37 olcas.
maşşalah canım çoook güzelsiniz ;)

Sagol cnm kipirdamadigim muddetce iyim. Uzandim yatagima kasilma agri sanci nasil olur onun arastirmasini yapiyorum. Wc ye gitmemek icin su icmiyorum. Bakalim sabaha gecmesse dr.a gidecem zaten bu halde isede gidemem .
Dinlen cnm tabiki ise gitme dewam ederse. Ayagini yuksek yere koy sirtustu uzan. Hafifletiyo alt taraftaki agriyi. Hateketli mi bebein

Dayanamadık biz de paylaştık gitti :) başka bi gün de süslenip çekip koyarız inş ;)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    100,1 KB · Görüntüleme: 178
Back
X