- 21 Şubat 2014
- 866
- 1.110
- 113
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.221
Kızlar buda 36.haftada benim kızım:)))
Masallah barekallah canim. Cok tatli prenses
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekğrlerMasallah barekallah canim. Cok tatli prenses
Teşekürler sizde koynn:)Masallah barekallah canim. Cok tatli prenses
Canim sadece normal dogumla degil dogumla alakali. Ben ilk oglumu sezaryen ile dogurdum ama o kadar azdi ki hemoroid.bebegm 39 gunlukken operasyon gecrdim. Cok su ic. Sebze meyve tuket gecer inşallahArkadaslar merhaba... hamilelik super gidiyor, enerjim falan yerinde, hic agri sizi yok ama 2 gun once hemoroid oldum.. kabizlik da yasamiyorum aslinda, internette arastirdim da son aylarda olabiliyormus.. sizce bu normal doguma engel olur mu..ıkınınca daha kötü olur mu acaba..
Hiiiiccc belli değil inan kiii:) fıstık gibisin:)saol teyziş, siz de koyun görelim kardeşcezlerimizi
Saol canım benim , 80 kilocuk olduk :)
benimki de çok yukarda yaa, eşim sakın hıçkırma da ağzından doğmasın diyo :)
Bizde bunu zorla aldık elini hep yüzüne koyuyordu utangaç olcak cadılar:)maşallah ya.bizim kız hiç poz vermedi hiç görmedik.plesanta yukardaydı zaten birde göbekte yağ zorlaştırdı.sonrasında da hep arkasını döndü elini koydu.
Maşallah canımm
Kız senin daha var gibi duruyor ama bklemeyecek oglus , hazırla çantayi en iyisi :))İyi geceler kızlar akşam yemek hazırlarken ni anda hem belime hem vajinamınnüstüne kasıgıma sancı girdi korktum hemen oturdum sandelyeye 10 dk sonra geçti ama ayy nasıl korktum galiba yavaştan doğum yaklaşiyo ve oğlum antremanlara başladı:) o an tek düsündügum sey çantaydı daha hazırlamadım kiiii yarın hepsini halledicem Allahın izniyle
Oy Allahim , ağzına burnuna yanaklarına MaasAllah barekAllah :)Kızlar buda 36.haftada benim kızım:)))
Maşallah canımmsizin paşanızın adı da mı eymeeen, adaşlar bizimkiler
![]()
Kız senin daha var gibi duruyor ama bklemeyecek oglus , hazırla çantayi en iyisi :))
maşallah sana ve kızına cok tatlisiniz37+0 kızımla ben![]()
Bende de her gece aynı.deliksiz uyumak istiyorum ama yokkızlar ağrı sizidan oglusumun tekme, popo, yumruk hareketlerinden :) saga sola donmekten
wc gitmekten gozume uyku girmiyor.