- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #44.781
Yalniz degilsinYahu birtek ben mi kilo aliyorum hala herkes verirken![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yalniz degilsinYahu birtek ben mi kilo aliyorum hala herkes verirken![]()
Nolcak bu halimiz bilmem, hassaslastik iyiceneyawrularimiz dogsaydi hayirlisiyla, firsat kalmazdi aglamaya sizlamayada
![]()
Canim sen yine 36. Haftadasin daha ben olcam 39 hala devaam. Heralde benim kiz hakkaten 42de falan gelecek.Yalniz degilsin![]()
Bende 1 aydır kilo alamıyorum. Bebiş alıyor ama. Dr a sordum son ay olur öyle dedi. Yediğimizi direk bebek alıyor, bize bişey kalmıyor demekki.
Ya sen niye yazıyorsun ki bunu burda ayıp değil miBende öyle düşünüyorum canım , zaten fazla kilo da almamıştımşu ana kadar toplam 6.5 kilo almış oluyorum doğumdan sonra hepsi gider heralde
aynı bende de öyle oluyo işte bakalım hayırlısı olsun bu arada nette okudum şimdi doğumdan 1 2 hafta önce ortalama 1yada 2 kilo veriliyomuş haberin olsun :)
Ya sen niye yazıyorsun ki bunu burda ayıp değil mi![]()
Canim sen yine 36. Haftadasin daha ben olcam 39 hala devaam. Heralde benim kiz hakkaten 42de falan gelecek.![]()
Yalnız değilsinYahu birtek ben mi kilo aliyorum hala herkes verirken![]()
Nolamaaaz nolmaaaz . Ben burda 20 kgi devirmisken kabullenememTamam tamam kuzum yaa şaka yaptımyok öle bişeee
![]()
Küsücem ona en sonunda.Pofuduk sen çok yaşa emi yaa![]()
Bekledikçe gelmiyor senin kızz
![]()
Az kaldi 100kg olcamYalnız değilsin![]()
Küsücem ona en sonunda.![]()
Inşallah bakalımHaftaya çarşamba gününe kadar doğur, oğluşumla bekliyoruzz![]()
Hehehh geçen arkadaşım doğum yaptı 3 gün sonra 10 kilo gitmişti dedi darısı başımıza bide boşver tek derdimiz kilolarımız olsunAz kaldi 100kg olcam![]()
Nolamaaaz nolmaaaz . Ben burda 20 kgi devirmisken kabullenemem![]()
![]()
Veee benim minnakım yine göstermedi yüzünü , doktor amcamız cd'ye atıp vericekti pozları ama nasip olmadı yine ikidir gidiyorum resimleri olmadan geliyorum eşim de merak ediyor ama yok napıyım göstermiyor yüzünü inatçı kızım[/QUOT]
bende cd düşünüyorum özelde mi yaptırılıyor ek ücret gerekiyor mu?:)
canım dünden beri bacaklarım ayrıl ayrık dolaştım bol krem sürdüm külot gitmeden bol bi pijama giydim bgn rahatladım şükürben de bu haftasonu yaptırıcam. eğer sonradan çıkarsa doğuma kadar yani, jilet milet halledicem.