- 7 Haziran 2007
- 130
- 25
- 318
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.021
Bizde Dünya'ya sağlıklı bir şekilde Gözlerimizi açtık 20.05.2015 12:10 da.. Ama şimdi sarılık ile başetmeye çalışıyoruz 17 ye Yükseldi.. Dualarınızı bekliyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adiyla yaşasın insallah :)) sütunün falan nasıl canım? Hemen geldi mi?Herkese teşekkür ederiz arkadaşlar.
Doğumda aklıma geldiniz ve hepinize dua ettim.
Canım 8 saat sonra hastaneden çıkışımızı yaptılar.
Ela hanım iyi ne yaptıysam göğüs ucumun yara olmasını engelleyemedim.
Bende şükür iyiyim.
Öperim canım sende yakında kendi meleğinin gözlerini öpeceksin inş.
Ela ismini yanına babası Buğlem ismini eklemek istedi.
İlk kızımın ismini de ben koymuştum, bunuda Ela olarak ben koydum Ela demek kaydıyla Buğlem de ekledik ismine.
Gozunuz aydin, ve gecmis olsun canim. Allah anali babali büyütsün.Bizde Dünya'ya sağlıklı bir şekilde Gözlerimizi açtık 20.05.2015 12:10 da.. Ama şimdi sarılık ile başetmeye çalışıyoruz 17 ye Yükseldi.. Dualarınızı bekliyorum..
Dinlenmene bak canim :)) iyisiniz onu biliyoruz ya yeter bizim icin. Daha cok konusacak zamanimiz olur :))Annem yanımda, kızım dün ve bugün okula gitmedi, eşim evde gelen giden de olunca fazla giremiyorum.
Kiskanmiyorum ki sizi hihAyy insallah bende haftaya bugun, bu saatlerde bebegimle olucam![]()
![]()
Kiskanmiyorum ki sizi hih![]()
Umudu kestim artik. Bizim kiz arada yokluyor alt tarafi yan kemikleri falan ama hala cikisi bulamadi. Babasi da cikma kizim diyip duruyorHaftaya kadar dogurursun sen kiz, :) senden bi atak bekliyorum ben![]()
Umudu kestim artik. Bizim kiz arada yokluyor alt tarafi yan kemikleri falan ama hala cikisi bulamadi. Babasi da cikma kizim diyip duruyor
brosurde gunde 6-8defa cis yapmasi gerek yazinca bezden gozu korktu diyo kizim yat orda gelip napcan diyo![]()
herhalde öyle olur bu zamana kadar ayda 1 gidiyodumşimdi doktor demese bile ben haftaya da geliyorum ona göre dicem:):):)
Temizlerken oluyordu benim canim ama gecti gibi.Kızlar burnunuz kanıyor mu sizinde sık sık ? Benim 2-3 günde bir kanar oldu bu aralar neden oluyor acabadün akşam uzanmış tw izlerken yine kanadı
kontrolde de doktora sölicektim unutmuşum bi size sorayım dedim
![]()
Gözünüzaydın Allah analı babalı sağlıkla büyütsün bir an önce geçirirsiniz inşallahBizde Dünya'ya sağlıklı bir şekilde Gözlerimizi açtık 20.05.2015 12:10 da.. Ama şimdi sarılık ile başetmeye çalışıyoruz 17 ye Yükseldi.. Dualarınızı bekliyorum..
Yat dinlen canıım. Eline sağlık. :)çok şükür temizlik bitti bende bittim tuvaleti banyoyu balkonu yıkadım evi süpür sil canım çıktı duşa zor attım kendimi üstümden kamyon geçmiş gibi çok yorgunum çoookkk
Yat dinlen canıım. Eline sağlık. :)
Benimde kanamis canim gece bende temizlerken fark ettim az bisey ama daha oncesinde doktorum burun kanmasinin normal olduğunu solemisti vucutta kan basinci artrigindan kilcal damarlarda catlama yapip kanamaya neden oluyomus cok degilse korkukacak bisey olacagini sanmiyorum ama sen bide tansiyonuna bak ne olur ne olmaz
Hahahsağol pofuduk dinleniyorum şimdi yaramaz durdurmuyo zaten ittirip duruyo onada üzülüyorum ben eğilip kalktıkça o da içerde yamuluyor![]()