- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.281
Aynen valla aç gezDim mecburen şekerim yüksek çıkınca diyet yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İk
iki hafta önce 2.700 dü pazartesi gidicem bakalım kaç kilo aldı
aynen canım zaman geçmek ben bilmiyorOff bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum yaa.. Bekledikçe zaman uzuyor sanki
Hemen olsun bitsin bebeğimizle evimize gelelimmmmm![]()
Yaa benim oğlumun huyu da bunun tam tersi, yani ben evde yatistayken pek hareket etmiyor ama disari cikip yürüdüğüm zaman ya da hareketli oldugum zaman hic durmuyo tepiş tepişBenim de geçen gün çok hareket etmedi canım korktum ben de .ertesi gün yine normale döndü. o gün yol falan yürümüş yorulmuştum ondan herhalde dedim. tabii yerleri de daraldı artık onun da etkisi vardır
Cnmm çok az kalmış senın guzel haberlerjjı alıırz artık. Benımkı de kıcını eskısı gıbı kaldıramıyor sanırım yerınden haraketlerı daha yavaş doktorum normal dedı ama endıselenıyorumOff bende artık bebeğimi kucağıma almak istiyorum yaa.. Bekledikçe zaman uzuyor sanki
Hemen olsun bitsin bebeğimizle evimize gelelimmmmm![]()
canm tatlı biseyler uzan dinle kızınıKızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.
Cnmm çok az kalmış senın guzel haberlerjjı alıırz artık. Benımkı de kıcını eskısı gıbı kaldıramıyor sanırım yerınden haraketlerı daha yavaş doktorum normal dedı ama endıselenıyorum
canm tatlı biseyler uzan dinle kızınıKızlar dünden beri kızım çok fazla hareket etmiyor. Yani ediyor ama eskisi kadar değil. Yeri daraldığından mı acaba ki.
Bnm de ayni cnm bence normal. Yerleri cok daraldi. Zar zor bi geriliyor duruyor sonra. Kumandayi ziplatan tekmeler yok artikkkkk:)Cnmm çok az kalmış senın guzel haberlerjjı alıırz artık. Benımkı de kıcını eskısı gıbı kaldıramıyor sanırım yerınden haraketlerı daha yavaş doktorum normal dedı ama endıselenıyorum
slm kızlar bu gün bende de oğlumda da bi uyuşukluk var hiç bişe yapasım yok zaman geçmiyo çatlıyorum sıkıntıdan
Hayırlısı olsun canım doğum öncesi bi enerji geliyomuş diyolar senin de öyle mi oldu :) yoksa gelsin diye mi yaptınYaa benim oğlumun huyu da bunun tam tersi, yani ben evde yatistayken pek hareket etmiyor ama disari cikip yürüdüğüm zaman ya da hareketli oldugum zaman hic durmuyo tepiş tepiş
Kizlar itiraf ediyim ki artik gelsin diye evin altini ustune kaldirdim bebeğimin yatagini havalandirdim, temizlik yaptim baya baya, ama böyle haldır haldır mutfak dolaplari camlar falan, bekliyorum bu aksam beni acile taşır heralde
Bi de Rabbimin hikmetinden sual olunmazmis hava burda bi serinlediii bi serinledibenim doğumum mu olacak acebaaaağ ondan mi
![]()
slm kızlar bu gün bende de oğlumda da bi uyuşukluk var hiç bişe yapasım yok zaman geçmiyo çatlıyorum sıkıntıdan
Yarın bizde 20'li günlere düşüyoruz artık canım Allah'ın izniyleBugün son 30 gün
![]()
Ay inşallah bende olurum senin gibiCanım daha 37desin bende 2haftada 3kilo almıştım zenin haftalarında daha bu hafta gitmeye başladı![]()
Senin kizda gelir o zmn bugun yrn canim. Hayirli dogumlarin olsun insallah :)))))Sata çevirdim tekrar canım :) ECD75 Demişti seni takip ediyordum aramız açıldı böyle diye. Ben de eski haline getirdim. Ama o doğurdu ben kaldım![]()
![]()