- 21 Haziran 2011
- 136
- 119
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.321
steril hastane çıkışı diye birşey duydum bugün. kullanan var mı aramızda acaba ? ya da alan? çok gerekli midir diye düşündüm ama karar veremiyorum alsam mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
steril hastane çıkışı diye birşey duydum bugün. kullanan var mı aramızda acaba ? ya da alan? çok gerekli midir diye düşündüm ama karar veremiyorum alsam mı?
anladım canım benimde 2. doğum olacak hayırlısı ile merak ettim.çabucak iyileşmen ümidiyle.Sanki ilk doğumum daha kolaydı canım.
Yani şöyle söyleyim sancı olarak aynıydı ama doğumhane olarak bu zordu.
Belkide yüzü yukarı dönüktü aşağı dönmesi zor oldu biraz doğumhanede, onun için doktor mudahale etti ve kesi atıldı 4 iç 4 dış dikişim var.
Konunu görmüşken yazayım dedim canım.
Normal doğum yaptım bildiğiniz gibi.
Sabah 7,45 te kızım doğdu akşam 5 te taburcu oldum şükürler olsun ki.
Kızım 5 adet bez bir takım 10 lu hastane çıkışı kullandı.
Ben ise 2 adet alt, bir adet üst kullandım.
Eve gelince de duşumu alıp eşofmanlarımı giydim.
Kızmın da üstünü değiştirdik.
Birsürü şeyi boşa götürmüş oldum yine.
Canım nasılsın biraz daha iyi oldu mu dikişlerin ? Mis kokulu kızın napıyor emiyor mu annesini![]()
Canım doğal olsun istersen kudret narı yağı al aktardan, bi de sarı kantaron yağı, dün bi arkadaşım söyledi kim denediyse çok memnun kaldı dedidogum yapmamus olanlar bu gogus ucu yaralari dehset bisey ben suan zeytin yagi suruyorum ama yara oldu tabi.bana burda arkadaskar demistide unuttum goguslere sogan suruluyomus ve asla yara olmuyomus ben yapmayi unuttum bence bi deneyin kesin ise yariyomus.sogani vurarak kirinki biraz sulansin sonra goguslere surun bir kac defa yapmak yeterliymis ben boyle bi aci.oldunu bilseydim uzerinde durur muhakkak yapardim emzirirken acidan agliyorum resmen
@Anne Mery bugün doğum yapacak canım :)
Yok yaa geçer geçer öyle deme ,hamilelik süreci 280 gün , bizim şurda ne kaldı bak o kadar günler geçtiAslında sende benim gibi teksin evde yanımızda birileri olsa daha çabuk geçer eşimin eve gelmesini dört gözle bekliyorm valla
![]()
Yok kuzum ne enerjisi yaaa yatiyorum bi haftadir evi bile supurmemistim belimin agrisindan, gecen hafta annemle eşim boya yapmislardi evde bi gun biri, bi gun biri, sagolsunlar arkalarında kosturmaktan belim ayriliyodu nerdeyseHayırlısı olsun canım doğum öncesi bi enerji geliyomuş diyolar senin de öyle mi oldu :) yoksa gelsin diye mi yaptın
Cennet kokulu kızım iyi teyzesi emiyor uyuyor kaka yapıp gazını çıkartıyor, dünyası bundan ibaret.:)
Şükür bende iyiyim, dikişlerimde sorun çıkartmıyor.
Sizlerinde az kaldı cennet kokusuna kavuşmanıza.
yalnız olunca daha bi sıkıcı hiç geçmiyo zaman dışarı çıkıp gezmek istiyorum ama onada eriniyorum aynen bende akşam olsada eşim gelse diye öyle bekliyorum minikler doğsa da sağ salim en azından ilgilenecek zaman geçirecek bişe olurdu elimizin altında:):)
Haha aynen nerde o tepıkler dıymı artık çok daha az ama çok daha sert vuruyorBnm de ayni cnm bence normal. Yerleri cok daraldi. Zar zor bi geriliyor duruyor sonra. Kumandayi ziplatan tekmeler yok artikkkkk:)