• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Selam anneler sabahtan temizlige verdim kendimi halilari kaldirdim supurdum heryeri mutfagi topkadim bir tek yatak odasi kaldi ama yoruldum oturuyorum.terden mahvoldum hareket edeyimde belki kizim gelir diye bekliyorum.
Isin garibi geceleri sancim oluyor ama sabah kalkiyorum hic bir seyim yok bu yalanci sancilar beni deli ediyor
dikkat et kız halıları kaldırmalar falan. dr doğum için ev işi spor yerine geçmez dedi tempolu yürü dedi. ha bugün başlamadım. anne yanı beşik için büyük elyaf yorganı kestim ufak 2 parça çıkardım onun kenarlarını dikiyorum :D

Düğün 3 haziranda. O güne kadar doğururum da gitmekten kurtulurum die umut ediyorum. :KK43: Oturmak bile sıkıntı benim için. Kasıklarımda öyle çok baskı var ki hiçbi pozisyonda bikaç dkdan fazla kalamıyorum. Tek iyi gelen şey yan yatmak.
bi de eltimin annesigiller geçenlerde sinirimi bozdu:"ayy bi de düğünde doğururmuşsun ha ha ha". die bi laf söyleyip güldüler. İçime oturdu, Allah korusun, neresi komik bunun...:KK34:

dr uma sordum izin vermedi de geç çokta düşünüp kendini strese sokma. çocuğu etkiliyor bu herşeyi takmanız stres olmanız. yazık bebişe

Yok kuzum ne enerjisi yaaa yatiyorum bi haftadir evi bile supurmemistim belimin agrisindan, gecen hafta annemle eşim boya yapmislardi evde bi gun biri, bi gun biri, sagolsunlar arkalarında kosturmaktan belim ayriliyodu nerdeyse :63:
Bi günlük bi enerji benimki :KK53:
Simdi şahsi temizliğini de yaptim aksama nolur nolmaz diye bi de kontrolumuz var yarin :KK51:
Şimdiki de oturduk oglusumla beni affet'i izliyoruz :KK53::KK53:
Hakkında hayırlısı olsun cnm. 1 haftan kalmış gözüküyo. az kaldı artık hepimizin heyecan dorukta :) Hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucaklarımıza

Kızlar çok sabahtan beri kasıklarım ağrıyo,bacaklarımla vajinanın arası.yürüyünce dahada Artıyor.doğum belirtisi mi sizce? Kasılma fln yok ama

Yok CNm Nie almasın ya Benm bebisim 1 haftada 300 gram aldı ki senin daha kac haftan var en az 3 haftan var 3500 olur bile

paketiyle hemşireye veriyormuşuz. hiç yıkanmıyormuş. ilk o kıyafeti giydiriyorlarmıs. ben de ilk defa duydum. :)

Canım bebişin hastane çıkışını almışsındır büyük bi ihtimal , daha para verip alma ticari amaçlı satılıyor böyle şeyler yaa evde aldıklarını yıka miss gibi giydir :KK39:

Hımm.. :anneadayı: bir hafta sonra yani , benim doktorum 10 gün sonra gel dedi bana Hoppaben iki gün önce gittim kızım 2.400 gram'dı benimde cuma gününe denk geliyor canım aynı gün kontrollerimiz benim saat 02:30 'da haberleşelim günlerimiz aynı sayılır :KK5:
Benimde tahmini gunum 27 haziran ama 1 guncuk karistirmisim :-)

Back
X