- 16 Kasım 2012
- 6.357
- 981
- 398
- 38
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.441
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cekerler canim hem acilman falan varmi kontrol etsinlermyadesmom canim devlet hastanesine gitsem nst çekerler mi acaba bu saatte?
İnşallah canım benim 4 gözle bekliyoruz :)Senin kizda gelir o zmn bugun yrn canim. Hayirli dogumlarin olsun insallah :)))))
Neden acabaendless-summer canim ya bi şey diycem ama utaniyorum
wcde temizlenirken sol vajina kismi şişmiş ve yana doğru kaymis.
Ah canım bilmiyorum artık. Pek niyeti yok gibi bizim kızın. :)Ay ne güzel bir bebek daha geliyor sayfamıza.
Darısı sizlere canım.
Seninde çok az kaldı.
Olmaz mii, ben benn. Diyorum esime dogumda bana bsy olursa bakabilir misin bebegimize oda sasirdi yazik. Diyo deme dusunme oyle seyler. Allah in dedigi olir sen dusunme bunlari ama onun disindada surekli aglar haldeyim.bazen gulup egleniyorum bazende agliyorum. Az kaldi canim atlatiriz insallah sag saglim. Kocalarimizda sasirdilar bizim yuzumuzden![]()
Sağol canım. Benim kızın klasik halleriymiş gece olunca coştu yine :) yeni uyudu :)son dönem hareket azalır diyor ama dr ların olursa gel dediği şeyler arasında hareketlerinde farklılık azalma olursa ara gel diyorlar.
Ben de resmen vasiyetimi soyledim esime. Sonradan pisman olmaktan iyidir. Neyim var neyim yok onun zaten. Sadece bana bir sey olursa ogluma uvey ana getirme, ikimiz de Hakk'a kavusursak fazla bekleme evlen hayat yalnızlık icin cok kisa dedim. Olacagindan degil de emniyete almak bir nebze yarina cikacagimiz belli degil yine de Allah hepimizi korusun insallah.
Canım tatlıkediiiş. Gözlerim seni arıyor, özlüyoruz :)
Herkese selamlar;
Bebeklerini kucagina alanlari tebrik ederim; Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi :)
@ECD75 , Canim tebrik ederim Allah anali babali ve de ablali büyütsün insallah, çok sevindim ilk Ela'miz gelmis :)
Biz daha beklemedeyiz haftada bir NST'ye giriyorum. Haftaya persembe ayin 4ünden sonra iki günde bir gidicem. Bakalim ne zaman gelmeye karar vericek benim kizimda :)
pofuduk18 ,
endless-summer sizlerde ne var ne yok kizlar, nasilsiniz?
TebriklerMerhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
niye çok kg almaz dedi ya bnm dr um son ay çok kg alıyor dedi. 15 günde 500 gr almış normal dedi. ztn son bir ayda 1 kg fln daha alır demişti.Selam millet bizde kontrolden geldik . 2600 olmuşuz doktor artik cok kilo almaz 3 kilo olarak dogurursun dedi az mi acaba hicte anlamam su kilo islerinden![]()
Yaşayıp göreceğiz ama doktorum tavsiyesi fakat son dk herşey değişebilir işte.allah hepimizin yardımcısı olsun.Aynen canım yaa bende onları düşünmüyor değilim , sancının başladığı zaman ve sonrası sancısız olucağı için nasıl ıkınıcaz falan benim de aklım çok karışıknasıl bi süreç bekliyor beni bilmediğim için korku ve heyecan bir arada
![]()
Kızlar mrb, doğuma az bi süre kala psikolojim bozulmuş durumda doğum korkusu sardı içim daralıyo bütün gün evde yalnızım sürekli ağlayasım geliyo doğumda bana bişey olur da bebeğimi hiç göremezsem gibi düşüncelere kapılıyorum. Var mı benim gibi olan
Maşallahh güle güle büyütün arkadaşım.ne mutlu sana.allah analı babalı mutlu sağlıklı yıllar versin.Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Kizlar 6 dk da geliyor agri. 1 dk sürüyor.
İçimden bi ses gene bugündogmayacak ddiyor![]()