• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben hep devlete gidiyorum ve evet nst de cekerler tabi ki canim, hatta gayet guzel muayene ederler acilman var mi falan bakarlar öyle yorum yaparlar doğum mu değil mi diye ay sinir oldum hastanene valla hadi git de bizi de haberdar et emi kuzum

Olmaz mii, ben benn. Diyorum esime dogumda bana bsy olursa bakabilir misin bebegimize oda sasirdi yazik. Diyo deme dusunme oyle seyler. Allah in dedigi olir sen dusunme bunlari ama onun disindada surekli aglar haldeyim.bazen gulup egleniyorum bazende agliyorum. Az kaldi canim atlatiriz insallah sag saglim. Kocalarimizda sasirdilar bizim yuzumuzden:KK42:

Ben de resmen vasiyetimi soyledim esime. Sonradan pisman olmaktan iyidir. Neyim var neyim yok onun zaten. Sadece bana bir sey olursa ogluma uvey ana getirme, ikimiz de Hakk'a kavusursak fazla bekleme evlen hayat yalnızlık icin cok kisa dedim. Olacagindan degil de emniyete almak bir nebze yarina cikacagimiz belli degil yine de Allah hepimizi korusun insallah.

Ben de resmen vasiyetimi soyledim esime. Sonradan pisman olmaktan iyidir. Neyim var neyim yok onun zaten. Sadece bana bir sey olursa ogluma uvey ana getirme, ikimiz de Hakk'a kavusursak fazla bekleme evlen hayat yalnızlık icin cok kisa dedim. Olacagindan degil de emniyete almak bir nebze yarina cikacagimiz belli degil yine de Allah hepimizi korusun insallah.

Bu ağır olmuş biraz Allah korusun cnm niye öyle diyosun ya gece gece moralim bozuldu valla hepimiz güzel düsünelim güzel olsun herşey Allahın izniyle sağ salim doğuracaz bebişlerimizi alıcaz kucağımıza asıl hayat o zaman başlicak işte

Herkese selamlar;

Bebeklerini kucagina alanlari tebrik ederim; Allah anali babali buyutsun evlatlarinizi :)

@ECD75 , Canim tebrik ederim Allah anali babali ve de ablali büyütsün insallah, çok sevindim ilk Ela'miz gelmis :)

Biz daha beklemedeyiz haftada bir NST'ye giriyorum. Haftaya persembe ayin 4ünden sonra iki günde bir gidicem. Bakalim ne zaman gelmeye karar vericek benim kizimda :)

pofuduk18 pofuduk18 , endless-summer endless-summer sizlerde ne var ne yok kizlar, nasilsiniz?
Canım tatlıkediiiş. Gözlerim seni arıyor, özlüyoruz :)
Bize gelince iyi diyelim iyi olalım canım. Kızımı bekliyorum. Pek gelesi yok bu taraflara da. İnşallah sürpriz yapacak annesine :)
Geçen pazartesi nstye girdim en son, sancı falan yok. Bu pazartesi bir daha gideceğim bakalım. Ne alemdeyiz. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik artık heyecanlıyız. :)

Merhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Tebrikler:nazar:güle güle büyütün canım.maşallah diyeyim.

Selam millet bizde kontrolden geldik . 2600 olmuşuz doktor artik cok kilo almaz 3 kilo olarak dogurursun dedi az mi acaba hicte anlamam su kilo islerinden :KK51:
niye çok kg almaz dedi ya bnm dr um son ay çok kg alıyor dedi. 15 günde 500 gr almış normal dedi. ztn son bir ayda 1 kg fln daha alır demişti.

Aynen canım yaa bende onları düşünmüyor değilim , sancının başladığı zaman ve sonrası sancısız olucağı için nasıl ıkınıcaz falan benim de aklım çok karışık :KK64: nasıl bi süreç bekliyor beni bilmediğim için korku ve heyecan bir arada o_O
Yaşayıp göreceğiz ama doktorum tavsiyesi fakat son dk herşey değişebilir işte.allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar mrb, doğuma az bi süre kala psikolojim bozulmuş durumda doğum korkusu sardı içim daralıyo bütün gün evde yalnızım sürekli ağlayasım geliyo doğumda bana bişey olur da bebeğimi hiç göremezsem gibi düşüncelere kapılıyorum. Var mı benim gibi olan

kendime bir şey olursa çocuğu bir daha göremeyeceksem ztn ölmüşüm demektir :)
çocuğa bir şey olur mu küvez de kalır da normal olması gereken iletişim bağ da zedelenme olur mu diye takıyorum. inşallah olmaz. sanırım çok fazla stres oluyoruz son dönem çocuğu da etkiler. relaks olalım biraz :)

Bugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Maşallahh güle güle büyütün arkadaşım.ne mutlu sana.allah analı babalı mutlu sağlıklı yıllar versin.

Kizlar 6 dk da geliyor agri. 1 dk sürüyor.
İçimden bi ses gene bugündogmayacak ddiyor:KK70:

hala okuyorum belki de çoktan doğurdun ama benim bilgiğim
Gerçek doğum eyleminin en önemli özelliği kasılmaların düzenli aralıklarla oluşmalarıdır.

Önceleri daha az sıklıkla ancak yine de düzenli aralıklarla gelen doğum sancıları belli bir aşamadan sonra tipik olarak 10 dakikada üç kez ortaya çıkar ve her bir kasılma yaklaşık 50 saniye sürer.Gerçek doğum eylemi kasılmaları istirahat etmekle geçmez. Şiddeti de zaman içinde giderek artar. Kasılmaları karnınıza ellediğinizde rahatlıkla hissedebilirsiniz. Eğer kasılmalarınız belli bir düzene girmişse ve istirahatle geçmiyorsa hastaneye gitme zamanıdır.

Back
X