- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.601
Kızz sana diyorum da bir de ben sizlerden sonra doğururmuşum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ewet caniim bende mutluyyumBi hafta sonra yine cagirdi, ozamanda cati muayenesi yapicam dedi
Ama hic korkulcak bsy yok sakin olunca cok kolay olcak hic kasmicaksin kendini hemen yapicam biticek hic dusunme dedi
![]()
Pendik devletteydim ben de canim, ciktik biz de eve geldim hatta minnak bir tosuncuk olmus benim pasam 3.630 kilo, bas geliş yani normal dogum gorunuyo simdilik, sancim kucuk kucuk cikti 2 cm acilmam var ama doğum acilmasi ve sancisi değilmiş henüz, artik 2 günde bir gel nstye ve acilmaya bakilcak dedi herşey yolundaymis suyumuz hareketlerimiz iyi, haftamizla uyumlu maşallah teyzecikleriOyy benimkide sezaryendeydi, ewe simdi gelebildikk. Fatih univ hastanesi canim dragosta. Seninkisi ne![]()
Ewet caniim bende mutluyyumBi hafta sonra yine cagirdi, ozamanda cati muayenesi yapicam dedi
Ama hic korkulcak bsy yok sakin olunca cok kolay olcak hic kasmicaksin kendini hemen yapicam biticek hic dusunme dedi
![]()
Bn hissettim seninki 42. Haftada gelcekKızz sana diyorum da bir de ben sizlerden sonra doğururmuşumneyse aklıma öyle şeyler getirmeyeyim ben
![]()
Ayy bizim ki çatı muayenesi ile ilgili birşey sölemedi daha yaahaftaya bugün randevu var tam 37 haftalık oluyoruz ne zaman yapıcak ki acaba
![]()
Duysun bişi olmassabovvvnehir nilll duymasın
Bn hissettim seninki 42. Haftada gelcek![]()
Banada hic bahsetmedi acaba nedenben haftaya olacam 36 + da
Sadece cigerleri gelismis dogsun diye. Ama seninkinin zaten gelismistir. Doktor kuveze girmesin garanti olsun die yaptirmistir. Bende en son 33de oldumBu celestone chronodose iğnesi ciğerleri için dedi dr ama baktigimda 24-26-30.haftada vurunanlar olmuş.bi etkisi zarari varmidir ki?
Ben ne hissetsem oluyor ne bileyim ben kiz cocugu cok istiyordum hata evlenmeden once bile ismini koymustum ama okdr istememe ragmen bile hamile oldugumu ogrendigim gun erkek hissttm ve erkek olduÖyle deme yaane yaptın deli olur insan kafayı yemek istemiyorum bu genç yaşımda
![]()
ben haftaya olacam 36 + da
Banada hic bahsetmedi acaba neden
Yalanci sancilar olablr banada oluyordu doktor yalanci sancilardir dedi ama yined belli olmaseKizlarrrr benimde belime aniden agri giriyor kasiklarimda bisey yok ama geceden beri dorduncuye oluyor nedur sizce bu agri
iyi yapıyorsun canım , merakta kalmayalımHoşbulduk. Interneti yakaladigim her firsatta giriyorum işte :-D
Ben ne hissetsem oluyor ne bileyim ben kiz cocugu cok istiyordum hata evlenmeden once bile ismini koymustum ama okdr istememe ragmen bile hamile oldugumu ogrendigim gun erkek hissttm ve erkek oldu![]()
Ben ne hissetsem oluyor ne bileyim ben kiz cocugu cok istiyordum hata evlenmeden once bile ismini koymustum ama okdr istememe ragmen bile hamile oldugumu ogrendigim gun erkek hissttm ve erkek oldu![]()