- 12 Ekim 2014
- 441
- 213
- 43
- 43
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #45.781
Kızlar 37+3 te kontrolum var sezeryan olucam siZce ameliyat günü verirmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence verir arkides çünki sezaryen gününü hep Erken r bana ta en.basinda normalse 23 sezeyanse 13 dedi dktrm tabu normalde gün belli.olmaz da o.bir.ihtimal dediKızlar 37+3 te kontrolum var sezeryan olucam siZce ameliyat günü verirmi
ıyı geceler canım senın baya az kalmıs artıkIyi geceler hepinize canlar![]()
Canim walla ben bsy yiyemedim bulantim wardiMaşallah canım sevindim senin adına nazar değmesin size ee anlat bakalım bu nst nasıl bir şey tatlı mi yiyip gideyim pazartesi![]()
Ultrasona almazsa doktrun soyle canim gormek istiyorum de..en son ne zaman gormustun meleiniEvet Canim ilk defa giricem merak ediyorum heyecanlıyım o yüzden bir de şu gitmisken ultrasona da alır inşallah bebeğimi özledım nasıl ki açabaçatı muayanesi yaptıran arkadaşlarım bu nasıl oluyor neden canımız acıyor. Merak ettim bana da anlatın
![]()
Masallah tosuncugaMerhaba kızlar. Ben oglumu kucagima aldim cok şükür. Rabbim hepinize nasip etsin. 3 saat suni sanci cektim acilmam olmadi.spinal anestezi ile sezeryan oldum. Zaten bebek doktorumun dediği gibi büyük dogdu. 3890 :) tosunum uyuyor şuan. Sarışın mavi gözlü yakışıklı ismail kerem aramiza katildi cok şükür. Suan toparlayamiyorum yazacaklarimi. Uyusmam geçsin tekrar firsat bukunca doncem size :)
Geç cumartesi.gordum canım ohlusumu hemen ozluyor insan Şöyle hayırlı. Uğurlu sağlıklı bir görsem yavrumu hep. MeraktayimUltrasona almazsa doktrun soyle canim gormek istiyorum de..en son ne zaman gormustun meleini
Ayy masallah ne güzel anlatmışsın canim insanin bi an önce dogurasi geliyor hayirli olsun bu arada saglikla büyütün bebeginiziBugun dogurdm bennnnnnnnnn. :) dunyanin en guzl bebegi sanki :) herkeze oyle gelecegine eminim. Muhtesem bir duygu :) suan o uyuyor ve.ben hayatn en guzl manzarasini izliyorum. Hepiniz saglikla kucaginiza alin insalalh :)
Evet canim bu gun de bitti dogum gunumde surpriz yapar diye dusundum ama hic orali olmadiıyı geceler canım senın baya az kalmıs artık
Senin de acilman vardi galiba canim hastanede yatmistin erken dogum olmasin diyeAksam olunca sancim oluyor gibi hissediyorum ama sonra yok oluyor sanki anlamadim gitti yaaaa...![]()
Sezaryendan sonra sütünüz hemen geldi mi?
Göğüslerim küçük benim hala büyümediler sadece rengi koyulaştı ve damarlar belirdi. Doğumdan sonra mı büyüyor? Yoksa sütüm mü az olacak aklıma takılıyor.
38+6 gibi sezaryen günüm öncesinde malt içecekleri felan mı içmek gerekir? Bu arada genel anestezi ile olacağım. Süt gelişinde bununda bir farkı var mıdır bilmiyorum. Lansinoh a yarın alıp başlayacağım nasipse.
Kafamda deli sorular![]()
Evet canim bu gun de bitti dogum gunumde surpriz yapar diye dusundum ama hic orali olmadi
9 gun kaldi ama agri,sanci,kasilma yok hic yalancisi da olmuyor yaa![]()
o bile yakıyo pişman oluyorum yeyince
Kızlar bugun cati muayenesi oldum cok Canim acıdı kendimi cok sıktım ebe sen biraz zor dogurursun böle yaparsan dedi(bide