- 25 Mart 2015
- 109
- 65
- 13
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.301
İns. Bklm yrn zatn nst icin ckcaktm onuda sorarmAma alerji olsa sadece gobeginde olmazki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İns. Bklm yrn zatn nst icin ckcaktm onuda sorarmAma alerji olsa sadece gobeginde olmazki
Mantikli :)İns. Bklm yrn zatn nst icin ckcaktm onuda sorarm
Benimde öyle yaa canın o kadar çok yanıyor ki anlatamam kayınvalidemde şaşırıyor kız bebek hareketli olmaz diyo hala erkek olabilir diye bekliyorErkekle kızla alakası yok vallahi. Kızım Sağolsun gece yatırmadı. 2 saat uykuyla duruyorum. Bazen Gözlerim doluyor acıdan. Karnıma bağırıyom. Sonra geri kıyamıyorum.
Ay çok guzel olmuş masalah :) bnde gunduz gelme gece gel kafasindayim :-DÇok yoruldum yaa kızcağızımın takı yastığı ve yatağıda hazır artık sanıyorum bi eksik kalmadı Eki Görüntüle 1546043 Eki Görüntüle 1546044 istediği zaman çıkıp gelebilirbende ah gece gelme gündüz gel diye çağırıyorum onu
![]()
Halamı ahahaBenimde öyle yaa canın o kadar çok yanıyor ki anlatamam kayınvalidemde şaşırıyor kız bebek hareketli olmaz diyo hala erkek olabilir diye bekliyor![]()
En korktuğum şey uykumda suyum gelcek sancım başlayacak ben sersem sersem hastaneye koşcamAy çok guzel olmuş masalah :) bnde gunduz gelme gece gel kafasindayim :-D
Amin inşEn korktuğum şey uykumda suyum gelcek sancım başlayacak ben sersem sersem hastaneye koşcamböyle otururken gelsin işte minnoşum
Allah gönlümüze göre versin inşallah
![]()
Canim hafif agrim vardi kendimi umitlendirmek istemedim dr gittk kontrole bakti ve acilma var dedi :)Allah yardimcin olsun canim umarim kolay bi dogum olur sancin olmadi mi hic hissetmedin mi
Insallah canim benim inşallah :) siz iyisiniz insallah :)Bende merakla bekliyorum seni canım sağlıkla kucağına alacaksın inş.hemde 1-2 güne gör bak.
Lutfen gulme bana. Nisan nasil birsey acaba malum az kaldida ben bilmiyorumCanim hafif agrim vardi kendimi umitlendirmek istemedim dr gittk kontrole bakti ve acilma var dedi :)
Simdi sancilari takip ediyorum nisanim geldi dua edin banada kizlar
Allah kurtarsın canım.Kızlar doktordan geldim haftaya çarşambaya gün verdi inşallah kızımı kucağıma alıcam sezeryan ama çok korkuyorum spinal olucak bide
Cnm dr acilmayi kontrol ettikten sonra kirmizidan biraz koyu geldi 1 2 saat sonra falan heralde geldiLutfen gulme bana. Nisan nasil birsey acaba malum az kaldida ben bilmiyorum![]()
Hıı yok yok anladim ne demek istedigini adetten once veya snra bndende gelrdiCnm dr acilmayi kontrol ettikten sonra kirmizidan biraz koyu geldi 1 2 saat sonra falan heralde geldi
adet olmadan once gelirdi bende sonra adet olurdum
Biraz karisik yazdim galiba
2 3 gundur bendede var adet agrisi gbi agri bide kasiklarima birden bole bicak saplanmasi gbi agri giriyor adim dahi atamiyorm dogrcam die dusunmuyorm hic cnku 3 4 gun once gttgmde kanala dahi girmemsti dha var demsti doktor gün sancilari heraldeArkadaşlar gece adet sancısı çektim resmen hiç uyuyacağım kesin bugün doğum yapacam dedim simdi arada hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi acaba bu agri
2 3 gundur bendede var adet agrisi gbi agri bide kasiklarima birden bole bicak saplanmasi gbi agri giriyor adim dahi atamiyorm dogrcam die dusunmuyorm hic cnku 3 4 gun once gttgmde kanala dahi girmemsti dha var demsti doktor gün sancilari heralde
Arkadaşlar gece adet sancısı çektim resmen hiç uyuyamadım bugün doğum yapacam sandim simdi arada hafif hafif adet ağrısı gibi ağrım var doğum belirtisi mi acaba bu agri
Benim bebis 2aydir donuk duruyo anlamadm gtti ama gerci doktor dedi yuzunude goremiyorum iyice uca gelms girmeye calisiyor dedi ama bilememSenin bebiş döndümü kız belli olmaz girmezse bike sancı anında giriyo kanala