- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.561
Valla doktor hic orali olmadi haftaya cagirdi tekrar dedigin gibi olabilir aslinda keske sorsaydim
Nasıl test yapmaz yaa kanama neden oldu bilmeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla doktor hic orali olmadi haftaya cagirdi tekrar dedigin gibi olabilir aslinda keske sorsaydim
Canım maşallah nası yürüdün 4 saat? Ben dün 13 dk yürüdüm, bgn 18 dk yürüdüm die nası mutlu oldum :))Günler geçtikçe doğuramayacakmışım gibi bi duygu kapladı beni bu gün 4 saat aralıksız yürüdüm hiç hareket yok önceden erken olacak diye korkardım artık olmayacak gibi korkuyorum doktor gününe kadar bekleyelim suni sancı da dener olmazsa sezeryan yaparız dedi :/
çatı muayenesi ne zaman yapıldı sana? Bana son hafta bakarız dedi, ama tipime bakarak sanki geniş gibi dedi, nası anladı bilmiyom :)) boyun var dedi, ama burda çatının böyle alakası yok diyn de vartabi ki bekle canım belki döner belli olmaz. ama dönmesede sorun değil hayırlısı nasılsa o şekilde olsun dogumlarımız. bende zorunlu sezeryan oluyorum çatıdan dolayı.ama önemli olan dediğin gibi bebeklerimizin saglığı gerisinin hiç önemi yok
Bana da yapılmadı canım. Doğum hastanesinde ebe ultrasondan bakıyorlar ya da doğum zamanı bakılır demişti canım.Canım maşallah nası yürüdün 4 saat? Ben dün 13 dk yürüdüm, bgn 18 dk yürüdüm die nası mutlu oldum :))
çatı muayenesi ne zaman yapıldı sana? Bana son hafta bakarız dedi, ama tipime bakarak sanki geniş gibi dedi, nası anladı bilmiyom :)) boyun var dedi, ama burda çatının böyle alakası yok diyn de var
Eğer doktorum bu konuda haklıysa, sen de boylusun senin de çatın geniştir inş canımBana da yapılmadı canım. Doğum hastanesinde ebe ultrasondan bakıyorlar ya da doğum zamanı bakılır demişti canım.
Benimde öyle vajinamda bi batma oluyo kaç saattir nefesim kesiliyo kaburgamı öyle ittiriyokiKızlaaar aynı anda hem vajinamda hem kaburgalarımda baskı hissediyorumgeriniyo mu napıyo :) sanki benimki 1-2 haftaya gelcek gibi hissediyorum ama nasip bakalım , ay çook heyecanlı :) bikaç ufak işim var, misafir şikelerini yastıklarını yıkayıp hazırlıyorum, son hazırlıklarımı tamamlayım artık heyecansızca beklerim
Bu arada bizim hastanede normal doğum 1080, sezeryan 980 miş, enteresan deil mi ben normali daha ucuz olur diye düşünüyodum
Bende de batma var biraz aniden bıçak saplanır.gibi bebeğim çok hareketli bu arada da.Benimde öyle vajinamda bi batma oluyo kaç saattir nefesim kesiliyo kaburgamı öyle ittiriyoki![]()
İnşallah canım :)Eğer doktorum bu konuda haklıysa, sen de boylusun senin de çatın geniştir inş canım![]()
Kızlaaar aynı anda hem vajinamda hem kaburgalarımda baskı hissediyorumgeriniyo mu napıyo :) sanki benimki 1-2 haftaya gelcek gibi hissediyorum ama nasip bakalım , ay çook heyecanlı :) bikaç ufak işim var, misafir şikelerini yastıklarını yıkayıp hazırlıyorum, son hazırlıklarımı tamamlayım artık heyecansızca beklerim
Bu arada bizim hastanede normal doğum 1080, sezeryan 980 miş, enteresan deil mi ben normali daha ucuz olur diye düşünüyodum
Bende de batma var biraz aniden bıçak saplanır.gibi bebeğim çok hareketli bu arada da.
Yok canım bildiğin nopnormal doğum :)Epidural normal doğum ' mu acaba canım![]()
topuktan kanı 4.gün alınacağını söylemişti sağlık ocağındaki ebe..birde hem hastanede hem de sağlık ocağında alınması işkence bebek içinde..ama gelmek şart dedi..Şöyle bir geçmişe göz gezdirdim de beklemek gerçekten çok zor rabbim kolaylıkla sağlıkla kucaklarınıza almanızı nasip etsin.
Beklerken zaman geçmiyor ama doğunca çabuk geçiyor biz bugün sabah tam 1 haftalık olduk bile, işitme testimiz yapıldı, topuk kanımız alındı, 26 Haziranda ikinci aşımız ve kalça çıkıklığı kontrolümüz var.
Geçen hafta bende sizler gibi bekliyordum şimdi ise ele avuca gelmesini bekliyorum. :)
güya sağlık bakanı normal doğuma teşvik amaçlı sezaryana göre daha fazla para veriyor doktorlara.. ama geç kalınmış çoğu kişiyi yıllarca sezaryan yaptıktan sonra neye yarar..bundan sonra da ssvd doğumu çoğu dr. kabul etmiyor etse dünyanın parasını alıyor...Yok canım bildiğin nopnormal doğum :)
doğumun sezaryan mi normal mi..takvime göre aynı gündeyiz..benm ki yaklaşık 10 gün sonra sezaryanla...inş. daha erken olmasın da..Yok canım bildiğin nopnormal doğum :)
İnşallah bekliyorum hala :) doktorum 40+0 dan beri sezeryan diyor ve bu yuzden çok soğudum doktorumdanAllah sabır versin valla canım ne diyimben yine de 38' den sonra diye umut ediyorum hala
inşaAllah senin bebiş de sürpriz yapar da bugün yarın gelir , doktorun ne diyor peki sezeryan istemiyorsun sanırım
![]()
Evet benimki de göbeğimi yarıp çıkacak sanki güya hareketleri azalacaktı.eşim bile şokta olmuş bu kız çıksa her işini kendi görür diyoBende de batma var biraz aniden bıçak saplanır.gibi bebeğim çok hareketli bu arada da.