- 16 Nisan 2013
- 271
- 192
- 73
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #46.581
Kızlar bizim bugün 8.gün oldu bebek doğalı. Sarılık var biraz 14 çıktı değeri. İlk bebeğim tecrübesizlikte var çok üzülüyorum. Inşallah bir an önce geçer.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen doktorum hareketleri azalır demişti ama hemm şiddetli hem sürekli.gerçi iyi güzel hareketli olması diyor ama bu hareketlilik daha bizi 42.haftayı buldurur diye düşünüyorum.Evet benimki de göbeğimi yarıp çıkacak sanki güya hareketleri azalacaktı.eşim bile şokta olmuş bu kız çıksa her işini kendi görür diyo![]()
İnşallah bekliyorum hala :) doktorum 40+0 dan beri sezeryan diyor ve bu yuzden çok soğudum doktorumdan![]()
Cıkkk almicim.Yok anacım sen 5 doğurup,5 emzirsen toplamda almazsın o kiloyu.İşte belki tutar diye şey ettim ben :)))
Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebisim 48 cm 2700 gr imis. Hala ters sıpam dönmedi. 20 haziranda spinal sezeryan olcam inşallah :)
Benim de öyle yaa o kadar ittiriyor ki kızım vajinama doğru , canım çok yanıyorve yalancı sancılarım arttı 2 gündür , düzensiz sırtım belim ağrıyor
![]()
Kızlar bizim bugün 8.gün oldu bebek doğalı. Sarılık var biraz 14 çıktı değeri. İlk bebeğim tecrübesizlikte var çok üzülüyorum. Inşallah bir an önce geçer.
Canım ne kadar verdin doğuma, bi de normal doğumun fiyatını öğrendinçi?Yok bahardaydim ben başından beri.memnunduk.sorun benim dogumsurecim dişinda bisey yoktu.bunu çözmek için de dr um saatlerce bekledi ama olmayinca yapacak birşey yok sezeryna kaldik.sansmdan dr muzun da nobetiydi sabaha kadar hastanedeydi.ücretler konusunda da gayet rahattik hemşirelerin ebelerin tutumu da gayet iyiydi.coksukur kizin evimiz de ilk gecesine başladı bile bide emmeye alissa
beklemiycek misin dönmesini canım?Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebisim 48 cm 2700 gr imis. Hala ters sıpam dönmedi. 20 haziranda spinal sezeryan olcam inşallah :)
Allah şifasını verir inşallah tatlım , üzme kendini iyileşir inşallah bebiş dua edicem![]()
şu yalancı sancıları bir türlü anlayamadım. bazen belim ağrıyor. bir kaç gündür karnım ayakta kalınca kaskatı oluyor geriliyor. ama sancı değil gibi geliyor bana.
Oohhh 11 haziranda 3 bebis geliyor o zamankızlar benimde 11 hazıranda olucak doğum sabah 8 gibi :)
Selam kızlar. Bugün kontrolüm vardı bebisim 48 cm 2700 gr imis. Hala ters sıpam dönmedi. 20 haziranda spinal sezeryan olcam inşallah :)
Kan pihtilasmam oldugu icin sezeryan oldum canimne demek canım, şifa olsun inş kuzularımıza, bakalım benimkine de yaramış mı yrn göriciiizzz :)
canım hem inmiş hem kasılmaların çokmuş neden sezeryana alınıyor? Ters mi bebek?
Allah selametle kucağına almayı nasip etsin inşallahhhKızlar sabaha şurda ne kaldıı... Dualarınızı bekliyorummSakınn unutmayın bana dua etmeyi noolursunuz
![]()
iki hafta önce çatı muayenesi yapıldı canım. benim boyum 1.74 boyla ilgisi yok demek ki. ama inşallah sende sıkıntı çıkmaz.bana da normal dogum imkansız demedi ama vakumla alırız dedi büyük ihtimal. onu da iki kereden fazla denemem sezeryana geçerim hemen dedi. bebek dogum kanalında olursa sıkışırsa riskli olur diye bende sezeryana karar verdim. vakumla ilgilide pek iyiCanım maşallah nası yürüdün 4 saat? Ben dün 13 dk yürüdüm, bgn 18 dk yürüdüm die nası mutlu oldum :))
çatı muayenesi ne zaman yapıldı sana? Bana son hafta bakarız dedi, ama tipime bakarak sanki geniş gibi dedi, nası anladı bilmiyom :)) boyun var dedi, ama burda çatının böyle alakası yok diyn de var