- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.341
Ay sorma yha bacaklarima o.kadat değiyor ki yapisiyor benim resmenBenimki de aşağı indi bayağı sanki kucağımda oturuyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sorma yha bacaklarima o.kadat değiyor ki yapisiyor benim resmenBenimki de aşağı indi bayağı sanki kucağımda oturuyor![]()
ben tempolu yürüdüm canım 5 günde indi aşağıya. sende hergün tempolu yürümeyi dene istersenKızlar gunaydın:)
Doğum yapacaklara hayırlı doğumlar olsun
Gece uyuyamayanlardanız.. Bizim dün kontrolümüz vardı. Oğluş geç döndüğü için aşağıya inmemiş halacuma bi daha bakıcak hala inmemişse haftaya sezeryana alcaklar. Normal doğum hayal oldu.
Bebiş doğana kadar kilo alsın iyice , bol bol makarna ye dedi. Bilginize
Öptüm
Ilk muaynede bende biraz kastim ama sonrasi sikinti olmadi cokta korkcak biseh degil ki anasni satim ole olms olaaydi cock yapamazdk heralde bide benim kizligim hala duruyor her iliskide aci cekiyorum ahhh ahhh keske 2 parmakla kalsaSen çok kolay yaptirdin heralde:)
Canim göğsümun altı bomboş bir şey kalmadı orda bizim oğlan tam.rahimde ama kanala girmedi yürüyüş yapmaya başladım bendeallah kavuştursun bebişine sağlıcaklaa belkide kavuştunn.. darısı bize inşallahh
evet bende öyle yapıyodum ama acayip bişey yaa bu arada benim yanmalarm geçti bebişim kaburgamın altından çıktı gibi
evet dimi kaburganın altından çıktımı seninkide
hayırlısıylaa kavuş bebeğinee allah sağlıklı uzun ömürler versin
Ya çatal bişeyy değill şu sancı meselesii fenaa ama allah yardımcımız olsunn... napalım bebişler için katlanıcazz..
ay hadi hayırlı olsunnn sağlıcakla al bebişini kucağınanormalde kaç haftalksn
gözünüz aydın allah sağlılkı uzun ömürler versinn maaşallah bebişede sanadaa
hayırlı doğumlarr sağlıcakla al bebişini kucağına
yaa o çatı muayenesisini hiç söylemeyinn yaa ben kızımda doğuma gidince sürekli yapıyolardı deli oluyodumm
o yüzden bu doğumda sancımda gelse evde geçircem suyumda gelse evde geçircem yaa çok fanaa yapıyolar insanı dahada strese giriyorumm şimdidenn
Bu arada kızlarr farkındamısınız sezeryan nekadar çok olan varr böylee...
Kilolu olmasi iyi bir şey değil ki önemli olan sağlikli olmasiHadi yaw boşuna yiyip ben şişmeyeyim son hafta:)
Bencede bosjna sismeHadi yaw boşuna yiyip ben şişmeyeyim son hafta:)
Canim doktorum bana hiç yapmadı çatı muayenesi neden ki acabaBenim cumartesi bi daha bakilcak stres icine giriyorum dusundukce![]()
KatiliyorumKilolu olmasi iyi bir şey değil ki önemli olan sağlikli olmasi
Kaçinci haftandasin?yapar heraldeCanim doktorum bana hiç yapmadı çatı muayenesi neden ki acaba
Seni buralarda gormek ne kadar guzel@skelebeks ultrasondan 200gr fazla çıktı canım :)
Ay canım şimdiye kadar olmussundur inşallah rahat geçmiştir. Bebişini kokluyorsundur. Bol bol da sütün vardır. InşallahYarın sabah dokuzbuçukta spinal sezeryan olucam çok heycanlıyım kızlar dua edin benim ve kızım için
Benim doktorum dogum aninda bile kanala girebilir dedi, benimkide henuz girmemisne zaman inmesi gerekiyor doğum kanalina acaba???
Doğum yapanlari elimden geldiğinde tebrik etmeye çalışiyorum atladigim varsa af olsun :)
Sağlıkla buyutun Kuzulari...
Bizde buyuyoruz kuzumla... Bugun tam 5 günlük olduk.. göbegimiz düştü elhamdülillah... Emiyor, kaka yapıyor uyuyor ,bakıyor buyuyiruz :)
çok sukur bz iyiyiz :)
son günlerini yaşayan hamisler bol bol uyuyun ki vücudunuzun direnci kuvvetli olsun...:)
Seninle ayniyiz hemen hemen ben de 37+6 yim daha var inmesine demekki biz yürüyüş yapalim bol bolBenim doktorum dogum aninda bile kanala girebilir dedi, benimkide henuz girmemis
Hahhaha carsaf iyi fikirmisÇok. Fazla yürüyüşe aynen canım. Oluyor. Ama en çok rahatsız eden oturunca bacaklarima yapisiyor göbeğim o.cok rahatsız ediyor.bir de gece yatarken göbeğim yatmaktan çok. Asagiya inmesi diye çarşaf. Katlayip gobegimin altına koyuyorum.
![]()
Ay okurken bile.duygulandim inşallah bende hayırlısı ile.yasarim. Bu duyguyu o.kadar heyecanlaniyorum ki. Maşallah size Allah Nazardan saklasin siziCanlarim merhaba, ben 09.haziran 17:00 itibariyle kavustum oglum Mustafa Ilgaz'a. 3400 gr dogduk, normal dogumla. Surekli ac benim danacigim emziriyorum ona da alisti sukur aninda kapti kereta ,
Hepiniz dualarimdaydiniz.. Tabi normal kendi sancilarim sirasinda ettim dua, obur turlu suni sanci kisminda maalesef okuyacagim dualari bile karistirdim beynim error verdi , hakkinizi helal edin..
Suan hastanedeyiz serviste. Yarin taburcu olacagiz, saglikliyiz elhamdulillah benim uc dikisim var, agrim sizim tabi ki var biraz ama umrumda degil karsimda duran masumiyeti gorunce herseye deger diyorum , dunyaya insanlara karsi inanci bile saglamlasiyo insanin.. herkes bana dedi de dogumdan sonra onun sesini duydugun an bitiyor acilarin diye inanmazdim ama dogruymus, rabbim geriye kalan bekleyenleri bi nefeste kurtarsin insaallah..
Bazi doktorlar dogum esnasinda nasilsa bakilcak diye bakmiyolarmis oda mantikli aslinda. Sen ozele mi gidiyosun devletemi canim?Canim doktorum bana hiç yapmadı çatı muayenesi neden ki acaba
Hadi.bakalim haberleri ni Bekliyorum güzel güzel insallhGünaydınnnn. Bugün minik kizima kavusma günü. 1 saate hastaneye gidicez. Sonra kacta alırlar bilmem. Henüz dogurmayanlara hayirli dogumlar diliyorum simdiden.![]()
Oyyy bende vajinismus gecmisi olanlardanimm insallah kolay atlatiriz dogumu, iyilesme surecini. Psikolojimiz bozulmaz insallahIlk muaynede bende biraz kastim ama sonrasi sikinti olmadi cokta korkcak biseh degil ki anasni satim ole olms olaaydi cock yapamazdk heralde bide benim kizligim hala duruyor her iliskide aci cekiyorum ahhh ahhh keske 2 parmakla kalsa![]()