- 16 Aralık 2014
- 1.146
- 1.065
- 133
- 31
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #48.661
Kızlar birşey sorucam size yaa , benim göğüslerim sızlıyor kaç gündür bugün daha net hissediyorum hala arada çok fena bir sızı oluyor sizde de oluyor mu 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben de ayni durumda yim ve dun gece suni sancı veriyor lardi rüyam da çok aci verici di sonra dan açılma yok diye sezeryana alıyorlardıBende 40+1 deyim ve hiç sancım nişan vs.yok nst ye de girmiyorum.cumartesi kontrol var.DOktorum cumartesiye kadar gelmez.ise pazartesi salı yatış yapıcaz hast.dedi.
Kizlar cok sistim ben odemden yuruyemiyorum artik dun copu asagi indirmek icin esimin 44 numara ayakabilarina girmedi ayagim. Annem yazik hadi gel yuruyus yapalim diyo ama ben wc ye zor yuruyorum . uc gundur cok kotuyum dogurmak istiyorum sezeryan isticem bu gidisle
stres oldun canım sen ondandır. bir de son dönem insan daha sakin oluyor. malum 9 aydır heyecan aynı şiddetiyle devam etmiyor.Bende niye heycan yok anlamıyorum benim dışımda herkeste heycan dorukta Allahallahh
Canim Allah anali babali buyutsun cabucak alir kilolari insallah bebisin kuvoze falan girmedi dimi bi de ultrasonda kac demislerdi 2bucuk mu demislerdiBen geldim kızlarr.saat 15 20 itibari ile bebeğim dünyaya gözlerini açtı11 de suni sancı ile başlatıldı doğum.epidural normal doğumla ece elif im doğdu.2 550 gr 46 cm doğdu biraz ufak ama çabuk toparlar bebişim.darısı tüm bekleyenlerin başına.
stres oldun canım sen ondandır. bir de son dönem insan daha sakin oluyor. malum 9 aydır heyecan aynı şiddetiyle devam etmiyor.
bnm nişan pazar geldi valla gayet sakin takılıyorum evde sanki doğuma 3-5 ay var gb![]()
Oy kiyamam az kaldı annesiii alacaksın kucağına sağlıkla :)Ay ne kadar güzel ben o.kadar heyecanlıyım ki. kucağıma almak için sabırsızm sağlıklı olsun da inşallah heyecandan şimdiden elim ayagim birbirine giriyor![]()
Az kaldi yavrına kavuşacaksin sende , misss kokusunu icine çekeceksin Allahın izniyle:) ne sislik kalacak ne zorluk ohh:)Aslinda ic organlarda odem yaparmis o yuzden ayaklara daha fazla yuk binermis ama benim sismeyen organim kalmadi neremden cikacak bu:)
Amin cok sagol canim nasil kiskaniyom sizi been yaa![]()
Oyy sonunda gelmiş kız :)Ben geldim kızlarr.saat 15 20 itibari ile bebeğim dünyaya gözlerini açtı11 de suni sancı ile başlatıldı doğum.epidural normal doğumla ece elif im doğdu.2 550 gr 46 cm doğdu biraz ufak ama çabuk toparlar bebişim.darısı tüm bekleyenlerin başına.
Sakin ol canim stres yapmamaya çalış.. demek anne karnındaki süresi o kadarmış minnakinin... Sağlıkla al da kucağına gerisi mühim değilBende hiç dogurmicam hep böyle kalacakmısım gibi geliyodu şimdi bi tuhaf oldum bide beklemiyodum doktor bianda söyleyince ne bilim garip bi duyguymuş doğduğunda inanmam belki benden çıktıgına
Yok hayatım 3 kg demişti doktor.ufak fındık bir kızım oldu:))yok küveze falan gerek kalmadı maşallah.hemen emdi kızım şimdi uyuyo.Canim Allah anali babali buyutsun cabucak alir kilolari insallah bebisin kuvoze falan girmedi dimi bi de ultrasonda kac demislerdi 2bucuk mu demislerdi
Oy masallah emsin yarasin bebise saglikli olsun da olsun canim benimkine 2500-2600diyolar 2kilo dogar anca ozamanYok hayatım 3 kg demişti doktor.ufak fındık bir kızım oldu:))yok küveze falan gerek kalmadı maşallah.hemen emdi kızım şimdi uyuyo.