• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Ben geldim kızlarr.saat 15 20 itibari ile bebeğim dünyaya gözlerini açtı:KK73:11 de suni sancı ile başlatıldı doğum.epidural normal doğumla ece elif im doğdu.2 550 gr 46 cm doğdu biraz ufak ama çabuk toparlar bebişim.darısı tüm bekleyenlerin başına.
Gözünüz aydınn canımm. Boyuna göre kilosu iyii minyon olacak demekki senin bıdık...

Kızlaaar adet sancısı gibi belim ağrıyo geceden beri :KK43: başka bi belirti yok, sadece bel ağrısı doğum belirtisi olabilir mi??
benim de dün belim ağrıyordu adet gb. bugün daha yeni artan adet ağrısı gb ağrım var. dk tutmaya çalışıyorum ama gayet tutarsız :D
gece fln düzene girse de doğumum olsa.

Kızlar doktordan geldik kızım 3650 olmuş boyu 50 cm normal için bekliyoruz İnş sancim olur suyum gelir duş ediyorum sezeryan dan çok.korkuyorum çünkü ilginç birşey var ayaklarım bilegime kadar inanılmaz sisiyordu 2 gündür kayboldu normale döndü bide iki gündür adet sancısı çekiyorum belirtiler başladı demek
bende de aynı belirtiler var. pazar nişanım geldi.

Back
X