• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Merhaba kizlarrr,
dun doktora gittim 24 hazirana gun verdi cok az kaldi heyecan basti :) masalah kizim kipir kipir idrar yoluma da baski yapiyor idrarimi zor tutuyorum. odemlerim cokkk ayaklarim fena sisiyor. Doktor idrar tahlili istedi Cok yuksek lokosit cikti simdi idrar kulturu sonucu bekliyorum. Gerekirse antibiotik vericem dedi ama az kalmisken doguma ilac almak istemiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu yasayan oldu mu?
Kac cikti lokosit canim. Doguma yakin yukseliyomus zaten. Benimde 12.8 cikmisti. Doktorum ilac kullandirmami gerektrcek bsy yok dedi ama bol su icmeye dewam dedi, saglik ocagina bakcak olsaydim doktorunuza hemen soyleyin antibiyotige baslayin diyodu:KK20:

geçmişi okumadım daha.
gece kendi hastaneme geçiş yaptım. gece 1-2. nst de sancı yoktu açılma 3 cm. sabaha kdr adet ağrısı gb ağrı vurdu. bacağımdan kan çekilmesi, karın altında sancı. 5-10 dk da bir gelip 1 dk sürüyordu. adet dönemi gb garip hareketlerle bir dk direnip derin nefes alıp verip kalan dk larda kesintisiz uyudum.
sbh dr um geldi suyu patlattı açılmam 5 cm ken. sonra 15 dk içinde 8 cm oldu iki kere çömeldim. önce dışkı geldi sonra kusma. doğum masasına geçtim doğum gerçekleşti. 4 dikiş.
bebek 4040 gr 53 cm.
bugün çıkışım olabilir ama çocuk kg lu diye bu gece bakalım dediler. ama yanımda emziriyom. ilk bezini de 2. yi de ben değiştim. doğar doğmaz fıskiye gb idrarını yaptı. ilk kakasını da bekletmeden yaptı.
meryem ana otunu suya koyup suyundan içmiştim. doğum sonrası çıkardık daha kapanmadı.
bebişi emzirirken uyuyakalacağım diye annem seyyar yatağına koydu.
dikiş ağrımıyor ama ıkınmadan kuyruk sokumum ağrıyor. hemşire 2-3 güne geçer dedi.
eşim de tüm gece uyumadı uyu dememe rağmen. şimdi eşim yan yatakta bebek beşiğinde uyuyorlar.

hamile olduğumu daha anlamamıştım şimdi bebişim var. çok değişik sanki ztn bebeğim varmış gb hep. emziriyom altını değişiyom uyutuyom. ama gaz çıkaramıyom o kdr sert vurmaya kıyamıyorum :KK70:
annemle abim haberi duyunca ağlamış. ben biraz öküz kaldım daha olayı kavrayamadım hala şoktayım sanırım.
dr da doğum öncesi sen sakin olmasan normal doğum riskini almazdım dedi. çok şükür Allah bana acıdı diyorum. su patlamasından sonraki acı uzun süre çekseydim dayanamazdım.
sbh sancı odasına annem geldi stres edecek diye çıkardık ark ım girdi. o kdr seri geliştiki doğum masasında yanımda oldu. bel boşluğuma yastık görevi gördü. bebişin ilk resmini çekti. 3 ebe bir dr ve ark ım la kısa bir doğum oldu.
sanırım sakinlik çok mühim. iri diye ıkınırken tereddütüm olmasa kasmasam hiç dikişsiz gerçekleşecekmiş. buna da şükür tabi.

hastaneme gitmeden önce eve yakın gittiğim özelde nöbetçi dr ve ebe normal zor sezeryan olur ancak dedi. eşimin morali bozuldu ama duymazdan geldim. bu da size kapak olsun demek için arayıp söyleyesim var :KK70:
Maşallah gözn aydın canımm kolay olmus dogumun demekki...allah sağlıklı uzun ömürler versinn

Kac cikti lokosit canim. Doguma yakin yukseliyomus zaten. Benimde 12.8 cikmisti. Doktorum ilac kullandirmami gerektrcek bsy yok dedi ama bol su icmeye dewam dedi, saglik ocagina bakcak olsaydim doktorunuza hemen soyleyin antibiyotige baslayin diyodu:KK20:

Benim 75 cikti lokositim. Hafif bir batma kasinti gibi his var ama idrar yaparken yanma hic hissetmedim. Ben de bol su iciyorum bakteri cikmasindan korktum bir zarari olmaz insalah bebege

KızlAr ya bugun karnım çok kasılıyo ve hareketleride azaldı sanki.. bide oturduģumda sanki bebisin kalp ritmini hissediyomusum gibi oluyoo sanırım sırtı dönükk.. bilmiyorum acile gidip bi nst ye baģlansammı

Merhaba kizlarrr,
dun doktora gittim 24 hazirana gun verdi cok az kaldi heyecan basti :) masalah kizim kipir kipir idrar yoluma da baski yapiyor idrarimi zor tutuyorum. odemlerim cokkk ayaklarim fena sisiyor. Doktor idrar tahlili istedi Cok yuksek lokosit cikti simdi idrar kulturu sonucu bekliyorum. Gerekirse antibiotik vericem dedi ama az kalmisken doguma ilac almak istemiyorum. Idrar yolu enfeksiyonu yasayan oldu mu?
canım geçen hafta sağlık ocağında tahlil yaptılar banada , enfeksiyon çıktı yanma yoksa hiç ilaca gerek yok dedi, bol su iç dedi. Bgn de doktoruma söyledim, sakın içme ilaç milaç dedi, su iç dedi

Benim 75 cikti lokositim. Hafif bir batma kasinti gibi his var ama idrar yaparken yanma hic hissetmedim. Ben de bol su iciyorum bakteri cikmasindan korktum bir zarari olmaz insalah bebege
Normal dogumda sikinti olabilme ihtimali war diye biliyorum..ama sen sezaryen olcaksin zaten dimi canim:KK64:

KızlAr ya bugun karnım çok kasılıyo ve hareketleride azaldı sanki.. bide oturduģumda sanki bebisin kalp ritmini hissediyomusum gibi oluyoo sanırım sırtı dönükk.. bilmiyorum acile gidip bi nst ye baģlansammı
Canim banada oyle oluyo magnezyum iciyorum doktor vermisti , bide o pit pit kalp atisi gibi olanda hickirigi minnak kuslarimizin:KK49::KK46: gece basliyo benimkide imi uc dk suruyo:KK31:

Hareketlerinde azalma warsa bi git nst ye gir istersen canim icin rahat etsin:KK200:

Canım iki gün önce hareketleri azaldı diye nst ye girdim aşırı hareketlendi nst de ve ebe neden bu kadar hareketli ki dedi. 1 saate yakın nst de kaldım ve 2 cm açılmam varmış ertesi gün nişanım geldi. Şimdi bekliyorum yatıyorum sürekli 20 haziranda sezeryanım var beklesin diye dua ediyorum.

Canim banada oyle oluyo magnezyum iciyorum doktor vermisti , bide o pit pit kalp atisi gibi olanda hickirigi minnak kuslarimizin:KK49::KK46: gece basliyo benimkide imi uc dk suruyo:KK31:
Yokk kızz hıçkırığını biliyorumm hatta şuanda hıçkırıyoo kuzuumm... magnezyum hic kullanmadm kızımdada vermişti dr ama kullanmadm hiç..bundada bacak krampları çok oluyo amaa ayak parmaklarımı kendime dogru çekince geçiyo..

Yokk kızz hıçkırığını biliyorumm hatta şuanda hıçkırıyoo kuzuumm... magnezyum hic kullanmadm kızımdada vermişti dr ama kullanmadm hiç..bundada bacak krampları çok oluyo amaa ayak parmaklarımı kendime dogru çekince geçiyo..
Allah Allah ne acabao_O bende kullanmadim hic ama ne muz yiyorum ne elma, kasilmamda agrimda oluyo.diye dr bi ara wermisti bende simdilerde kullanmaya basladim. Galiba tersim biraz:63:

Back
X