2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
valla bnm ki de o kdr uyumuyor 1 saat uyusa emip yeniden uyuması 1 saat sürüyor. ki maksimum bu sanırım. annem de büyümicek diyor :) gaz a son çözümün ne
canım bn afyondayım burda bı eczanede yapma ılac satıyorlar ılacı taa ıstanbula goonderıyolarmıs guzel bır ılac bızım sorun onunla cok cok azaldı sukur

Evet canım bazen emiyor ama bazen süt hemen gelmiyor çıldırıyor resmen o yüzden genelde sagip biberonla veriyorum
bende elektrikli sağma makinası almayı düşünüyorum avent markalı dışarı çıkınca bebeği bazen götüremiyorum o yuzden makine işimi görür heralde yalnız sağıp biberonla verdiğimde memeyi redder mi acaba..sonra biberona alışmasın..

Benim de vajinamın ön tarafı ağrıyo çok değişik bi Ağrı iç dikişlerden mi oluyo ki benim de 12. Gün bugün
iç dikişlerde benimde arada ağrı oluyor ama ben ağır kaldırdım sanırım ondan br de çok eğilince oluyor..4 yaşında oğlumu ister istemez kucağıma alıyorum sanırım ondan..sende dikkat et ağır kaldırma..

bi gögsü bitir sonra diğerine geç in sebebi bu demek. süt hiç tam bitmiyor az geliyor gb oluyor o zmn mı diğerine geçmek lazıö
Tabi bayanlar ilk süt ve son süt vardır mesela bi göğsünü 5 dakk emdirip diğerine geçerseniz son sütü alamaz asıl yararlı olan son süttür.o yüzden bir göğsünüzü bitirmeden diğerini vermeyin.uyuyakalırsa tekrar kalktığında yine aynı göğsünüzü verin.10 15 dk da uyanıyorlar bazen çünkü.

bende elektrikli sağma makinası almayı düşünüyorum avent markalı dışarı çıkınca bebeği bazen götüremiyorum o yuzden makine işimi görür heralde yalnız sağıp biberonla verdiğimde memeyi redder mi acaba..sonra biberona alışmasın..

Cnm bende sağıyorum biberonla veriyorum pek almak istemiyo ama biraz zorlayınca emiyo emziriyorum da bi sorun yok alışmadı yani biberona annem şimdi bilmez 2 3 aylık olunca anlar dedi doktorumuzda öyle dedi alısmaz biberonda ver dedi simdilik bi sıkıntı yok ama mamayı içmek istemiyo anlıyo sanırım diliyle ittiriyo biberonu :)

bu kız benı oldurecek gaz yok karnı kocaman altıda gul gıbın ama viyak viyakkk :d ayakta salla olmaz besıge al olmaz memede uyuyr sonra hemen anlıyor besıgı napacagımı sasırdım geece desen o bana bakıyor ben ona bakıyorum normalde 15 saat uyumalılarmıs ama benımkı on ıkıye kadar 5 saat anca uyuyor ne olacak bole sızdede mı bole hanımlar

Kizlar dogumdan sonra cinsel hayat nasil olur ki. Ben endiseliyim ilk seferde agri aci olur mu ki sezeryanla dogum yaptim ben bugun 33 gunluk bebegim. Bi de seyy o is olurken bebekleri napmayi dusunuyosunuz

Kac saatte bir emziriyorsun cnm sen. Ben iki saati gecirmiodum. Iki hafta once doktora gittim buna artik iki saat çok uc saatte bir ver dedi anlayamadim. Bende mi sagsam dedigin gibi uykudami vereyim acabaaa
saate çok bakmadım ama bnm çocuk gece 2 saatte bir emiyor ama on dk sonra atıyor istesem de almıyor ağzına. emip emip kustuğu için sağıp kaşıkla vermedim hiç. yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. kaka da az yapıyor 1-2 günde bir. kabız da değil nie yapmıyor anlamış değilim.

Selam kızlar..
Canım çok sıkkın eşimle küsüm saçma sapan bazı konular yüzünden.. Dün gece kendi kendime 2 saat ağladım sütüme vurdu sanırım kızım sabah 7 den beri ağlıyor huysuz uyumuyor az önce zorla uyuttum kavga ede ede resmen.. Mutsuzluğum sütüme yansıdı sanırım sizde de oluyor mu böyle şeyler..?
bn başta sinirlendim bir günde sütüm gitti. adamda süt olsun die bi ton sütlaç almış gelmiş. oysa ki psikolojik sonra düzeldi

bu kız benı oldurecek gaz yok karnı kocaman altıda gul gıbın ama viyak viyakkk :d ayakta salla olmaz besıge al olmaz memede uyuyr sonra hemen anlıyor besıgı napacagımı sasırdım geece desen o bana bakıyor ben ona bakıyorum normalde 15 saat uyumalılarmıs ama benımkı on ıkıye kadar 5 saat anca uyuyor ne olacak bole sızdede mı bole hanımlar
bazen bildiğin huysuzluk yapıyor. her seferinde de farklı uyutma yöntemine cvp veriyor. garipler :D

Canlarim cigerparelerim, kolik diye bi gercek var bilginiz var mi? Ben bebegimin huysuzluklarini firsat buldukca arastirip duruyorum netten, bi sitede bi makale buldum ve her cumlesinin altina imzami atarim. O kadar uydu bebegime. Belki yardimi dokunur size de. Link paylasiyorum
http://www.mersinsistem.com/kolik.html

Kocaman Günaydınn anneler ve minik bebislerine :KK200:
Biz bir aylik asimizi olduk Allaha sukur atesi huzursuzlugu olmadi. 1.600 gr almis 55 cm iki gundur gaz problemi eskiye gore azaldi o kadar siddetli aglamiyor :nazar:

Eslerinizle durumlar nasil kizlar hamileyken bana
dokunmaya kiyamayan adam giti yerine baskasi

geldi 40 bitsin demekten yoruldum adam safak sayiyor :KK17::KK17: ben daha once dogru durust korunmadim bir oneriniz varmi bu konuda .
bebekti ev isiydi
cocuklardi uykusuzluk perisan oluyorum
:mad:
Canım başlarda ben de hevesliydim o konuda, 40bitsin diyordum. Fakat şu an vucudum o kadar yorgun ki.
Korunma konusunda spiral için adeti beklemek gerek. Süte gwçmeyen iğne varmış ya o ya da prezervatif yani.
Bende korunmadım daha önce 1aylık evliyken hamilelik oldu zaten. :) bu sefer çok dikkat edicem ama ikinci çocuğu kaldıramaz bünyem :D

ben ıcıyorum canım 6tane ılacım var bı de ,demır ılacını ac karnına aksam yemektenonce ıcıyorum yogurt yemezsem tabı aksam yemegınde, demır ılacının sut urunlerıyle bırlıkte ıcılmemesı gerek,yumurta peynır ve s.oglen yemekten sonra magnezıum ıcıyorum tadı cok kotu ama yudum yudum ıc ,bı de prevıt vıtamını ıcıyorum
Merhaba, ben 6. Haftadayım sadece folik asitteyim. Ne zaman demir ve balık hapına baslanıyor?

Kızlar sütüm birazcik çoğaldı 1 saatte 40 cc çıkıyor ama tabi bebeğim az az geldiği için emerken ağlıyor ben de sagiyorum. Elektrikli sağma makinesi almak istiyorum belki sık sagdikca da sutum çoğalır. Tavsiye ettiğiniz bir makine var mı?
Benim mamajoo nun canim 5kademeli, masaj basligi falan da war. Ama goguslerin yara olduysa kullanma.

Kızlar uykular karıştı kaç.saat uyuyorum saymıyorum bile otomatiğe bağlandım.hamileliğin keyfini çıkar diyorlardı doğruymuş.direk anne olduk sisteme bağladık yedir içir yatır.oturmuyorum uyurken süt sağ kendi işine bak vakit geçiyor.
Bugün bir çarşıya çıktık kanguru aldık eşim istiyordu.kalktık bebek arabasıda aldık.normalde dişünmüyorduk ama yaz şimdi dolaşırız.filan dedik bakalım artık ama bagajı kapladı sadece.bir yığın eşyası oluyor bebeğin yaw.taşı et gözüm korkuyor.

sana değil bebişe kıyamıyormuş o :D
hamileyken son güne kdr sıkıntı yoktu bizde ama doğum sonrası bir soğudum.tabi adam kısmı gün sayıyor.
bu arada lousa da 40 gn maksimummuş hani adet te on günü geçerse iyileşmiş gb normal hayata dönüyorsun ya onun gb. daha erken lousalık biterse genr guslünü alıp namazını kılıp normal hayata dönebiliyorsun.
bu arada öğrendiğim bilgiyi paylaşayım bebişle aynı odada bişi yapmak uygun değilmiş bir de gusul almadan gögs suyla yıkanıp süt verilebiliyor. ağız çalkalanıp bir şey yenebiliyor gibi.
Dinen 40gun evet canım ama ebe bana 42 gün adamdan uzak duruyorsun demişti. Biz 2ay durmaya karar verdik. Büyük abdesti yaparken bile canım acıyor hala. O zaman nolur bilmiyorum. Enerjim de yok valla...

Kızlar uykular karıştı kaç.saat uyuyorum saymıyorum bile otomatiğe bağlandım.hamileliğin keyfini çıkar diyorlardı doğruymuş.direk anne olduk sisteme bağladık yedir içir yatır.oturmuyorum uyurken süt sağ kendi işine bak vakit geçiyor.
Bugün bir çarşıya çıktık kanguru aldık eşim istiyordu.kalktık bebek arabasıda aldık.normalde dişünmüyorduk ama yaz şimdi dolaşırız.filan dedik bakalım artık ama bagajı kapladı sadece.bir yığın eşyası oluyor bebeğin yaw.taşı et gözüm korkuyor.
Hangi model aldın canım bebek arabasını?

Back
X