2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
saate çok bakmadım ama bnm çocuk gece 2 saatte bir emiyor ama on dk sonra atıyor istesem de almıyor ağzına. emip emip kustuğu için sağıp kaşıkla vermedim hiç. yanlış mı yapıyorum bilmiyorum. kaka da az yapıyor 1-2 günde bir. kabız da değil nie yapmıyor anlamış değilim.
Kaka azmis cnm seninki. Doymuyomu ki

Hangi model aldın canım bebek arabasını?
kraft sh283 aura aldık canım çok dolaştık bilmediğimiz birşey olduğundan görerek almak istedim.
Ama çok beğendik.667 tl.1500-1800 bile var ama hiç.gerek.görmedim çok pahalı ya.

Eklentiler

• unnamed (1).webp
    unnamed (1).webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 68
Kızlar uykular karıştı kaç.saat uyuyorum saymıyorum bile otomatiğe bağlandım.hamileliğin keyfini çıkar diyorlardı doğruymuş.direk anne olduk sisteme bağladık yedir içir yatır.oturmuyorum uyurken süt sağ kendi işine bak vakit geçiyor.
Bugün bir çarşıya çıktık kanguru aldık eşim istiyordu.kalktık bebek arabasıda aldık.normalde dişünmüyorduk ama yaz şimdi dolaşırız.filan dedik bakalım artık ama bagajı kapladı sadece.bir yığın eşyası oluyor bebeğin yaw.taşı et gözüm korkuyor.
biz 25 günlüğüz en çok kanguru kullandık. boba 4g yeni doğan aparatıyka

23. Gunum bitti.ama idrar yaparken ust dikis yerim yaniyor 1 haftadir.dun de kocaman bir parca dusurdum.2 parmagim kadar biseydi.off..Boyle bisey yasayan var mi? Ilk zamanlar iyiydim halbuki :(

kraft sh283 aura aldık canım çok dolaştık bilmediğimiz birşey olduğundan görerek almak istedim.
Ama çok beğendik.667 tl.1500-1800 bile var ama hiç.gerek.görmedim çok pahalı ya.
Oto koltuğu da dahil mi peki? Dahilse hakikaten uygunmuş. Böyle şeyleri görerek almak daha mantıklı tabi sonuçta kullanışlı olmalı. Bende internetten baktım da modellere hangisine aa güzelmiş desem en az 1000tl çıkıyor. Çok pahalı yaa herşey söz konusu bebekler olunca...

Canim biberon hangisini kullaniyosun, gogusunu hemen aliyo mu biberondan sonra. Benim 5 gun gogusumu wermem yasakta arayistayim kasikla ck zor oluyo
Canım ben daha kullanmadım ama aventinkini almıştım. Herkes de onu öneriyor. Anne memesine çok benziyor ucu. Avent Natural 0m+ yazıyor benimkinde.

Merhaba kizlar. Dun doktora gittim anca firsat bulabildim yazmaya. Moralim cok bozuk goguslerimdeki yaralardan bahsetmistim. Ikisininde ucu kopmak uzere. Kadin dogumcum gorunce hayret etti, hemen cildiyeye gonderdi ve korktugum tahmin ettigim sonuc bebegimi emziremicekmisim iyilesene kadar. Moralim okadar bozukki doktordan ciktiktan sonra hemen ewe geldik benim istahsiz olan bebegim agliyo cok fazla. Doktor meme arayip bulamadihi icin cok aglar dayanmalisin yoksa iyilesmiceksin dedi. Oglum agladi ben agladim dun aksama kadar. Goguslerimin yara olmasinin asil sebebide bebegim emmiyodu hic ikk basta mastit olmiyim diye elektrikli gogus pompasiyla sagdik, meger tenim cok hassasmis o yapmis. 4 tane krem ve gogus kalkani verdi. Elinle sagmaya calis dedi ama olmuyo mama wermek zorundayim hangisini onerirsiniz. Lutfen dua edin hemen duzelsin goguslerim. Ve sizede ricam lutfen gogusleriniz hassassa yara olacak gbiyse sakin pompa kullanmayin yazik yawrulara:KK61:

Merhaba kizlar. Dun doktora gittim anca firsat bulabildim yazmaya. Moralim cok bozuk goguslerimdeki yaralardan bahsetmistim. Ikisininde ucu kopmak uzere. Kadin dogumcum gorunce hayret etti, hemen cildiyeye gonderdi ve korktugum tahmin ettigim sonuc bebegimi emziremicekmisim iyilesene kadar. Moralim okadar bozukki doktordan ciktiktan sonra hemen ewe geldik benim istahsiz olan bebegim agliyo cok fazla. Doktor meme arayip bulamadihi icin cok aglar dayanmalisin yoksa iyilesmiceksin dedi. Oglum agladi ben agladim dun aksama kadar. Goguslerimin yara olmasinin asil sebebide bebegim emmiyodu hic ikk basta mastit olmiyim diye elektrikli gogus pompasiyla sagdik, meger tenim cok hassasmis o yapmis. 4 tane krem ve gogus kalkani verdi. Elinle sagmaya calis dedi ama olmuyo mama wermek zorundayim hangisini onerirsiniz. Lutfen dua edin hemen duzelsin goguslerim. Ve sizede ricam lutfen gogusleriniz hassassa yara olacak gbiyse sakin pompa kullanmayin yazik yawrulara:KK61:
Canım ablam sma kullanmıştı iyi diyordu ama bilmiyorum. Çok geçmiş olsun canım, inşallah bi an önce iyileşirsin.

Dinen 40gun evet canım ama ebe bana 42 gün adamdan uzak duruyorsun demişti. Biz 2ay durmaya karar verdik. Büyük abdesti yaparken bile canım acıyor hala. O zaman nolur bilmiyorum. Enerjim de yok valla...
zaten yara sıkıntı varsa yapılmaz. ben iyileşenler için söyledim.

Kizlar bebislerinizi nasil giydiryorsunuz. Cok terledi gece sanki kizim. Kisa kollu giydiren var mi

Kisa kollu bacaksiz ince badi giydirmeme ragmen ter icinde kaliyo. Ustune ince battaniye ortuyorum uyurken. Isilik oldu ince giydirmeme ragmen

Oto koltuğu da dahil mi peki? Dahilse hakikaten uygunmuş. Böyle şeyleri görerek almak daha mantıklı tabi sonuçta kullanışlı olmalı. Bende internetten baktım da modellere hangisine aa güzelmiş desem en az 1000tl çıkıyor. Çok pahalı yaa herşey söz konusu bebekler olunca...
Araba koltuğunu almadık alsaydık 1000tl koltuk bir arkadaş vermişti var canım.
Ya 1500 olan mesela ektra nesi va yok her yöne dönüyormuş anne masaya otırunca kendine kolay çeviriyormuş vs vs çok gereksiz.bebek rahaylığı yeter.

Zam geldi ya şimdi bu gibiürünlere zamsız fiyattan bazı yerler henüz xam yapmadı %50 % 80 zamlı olacak erken almaktada fayda var

Back
X