• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Canim onerilen cok konulmamasi posetlere atiyorum 200 300 ml olmamali. 120-150 arasi en iyisi. Buzluktan dolap bolumunde cozunecek ocakta degil canim. Hangisinden aldinn. Ben lansinohla kraftinkini kullandim. Baktim son iki tane kaldi migrosa ugramistik umarim wardir diye baktim war koroplast mi marka wardi yani oraya buraya gtmeye gerek yok migrosta war ne guzel :)
Milk away gibi bi markaydı canım ebebekten getirtmiştşm.. Benim oğlum mamayı soğuk içmiyo, sütü içer mi ki acaba??

Ben zaten hamileyken okadar cok sutle cewiz tukettimki dogumdan snra ewe sokmicam diyodm pekmezidw oylede yptim hurma arada yiyorum yemek yemeye firsat bilamadgimda kan sekerim dusuyo atyrum agzima bir iki tane . Yarari olcaksa bebegime yicem mecbur:KK19: hamileligin son donemlerinde esime diyodum doguriim tum zararli seylerri yicem cok guluyodu. Aslinda simdi daha cok dikkat etmek gerekmis
valla canım isteyince ben kaçamak yapıyorum Fast food felan :)

Milk away gibi bi markaydı canım ebebekten getirtmiştşm.. Benim oğlum mamayı soğuk içmiyo, sütü içer mi ki acaba??

valla canım isteyince ben kaçamak yapıyorum Fast food felan :)
Canim benmari yomtemiyle ilit o yeter. Ben steeil makinasi almistim ozelliklerini okudu sut mama isitiyomus benmari usuluyle. Kurdum konsolun ustune onuda pompayida. Sagiyorum icmiyosa dolaba koyup sonra cikarp makinaya koyuyorm bebegin icecegi kiwama gelince ses cikariyo :) baya kolaylikmis yoksa sicak suya oturt gitgel bak.biraz yorucu. Sende baktin yoruluyosun imkanin warsa al bitane hellobaby de indirimdeydi. Hem ek gidaya gecincede haznesinde buharda patates hawuc falan hasliyo benden akilli makina :D

Gunaydin kizlar 2.ay asilarinizi yaptirdiniz mi huysuzluk ates var m?

Yok canım, bizim 14unde aşımız :) çok geçmiş olsun kıyamam yavrucağa :)
Calpol mu verdiniz?
Saol cnm. Once hemsirenin lafiyla minoset aldik. Minosetin tadi kotu diye zor iciyorlar. Calpol aldik onun tadi hos kolay iciolar. Bilginiz olsun.

Mamaylada büyür değilmi bebeğim kızlar bağışıklık sistemi güçlü olurmu ki?önce normal doğurucam dedim olmadı sonra kızımı sadece emziricem dedim oda olmadı neden herşey böyle ters olduki çok korkuyorum anne sütü sadece 2 ay almış olucak ya sağlığıyla ilgili problem yaşarsak ilerde offff...
canım ben de eşim de mamayla büyümüşüz. ikimiz de sapasağlamız bi sorunumuz olmadı bu yaşa kadar. bak hatta bebişimiz oldu o da sapasağlam :) bazı annelerin sütü olmuyo, bazısının da taşıyo bebeği emmiyo. sonucta çözümü var bebeğin aç kalcak değil ya. süt veremiyorum diye düşünme bebeğini sağlıkla besleyecek ve büyüteceksin emin ol :)

Kizlaar sut parasi diye bsy warmiis yeni duyduum 112 tl galiba :)

Canım çalışan annelere veriliyor benimki ziraat bankasına yattı ordan ayın 8 ve 14 unde çekebiliriz ben bi turlu gidemedim bu ay 14 unde çekecem inşallah ayrıca 170 alo sgk dan oğrenebilirsin bide 300 tl içinde başvurmak gerek ben bi turlu gidemedim onu da 144 den oğrenebilirsin nerden başvuracağını

Canım çalışan annelere veriliyor benimki ziraat bankasına yattı ordan ayın 8 ve 14 unde çekebiliriz ben bi turlu gidemedim bu ay 14 unde çekecem inşallah ayrıca 170 alo sgk dan oğrenebilirsin bide 300 tl içinde başvurmak gerek ben bi turlu gidemedim onu da 144 den oğrenebilirsin nerden başvuracağını
Bugun ariyim bi en azindan bez paramiz cikar :D

Tatlm biyere basvurmak gerekiyormu sut parasi icin

kızlar aranızda regl olan var mı? kırkımız çıkalı 1 hafta oldu ve ben regl oldum hem de çok fazla kanamam var sizce normal mi bu kadar erken ve bu kadar fazla olması?

Günaydınn hepinize çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsınız hepsini ayrı ayrı deniycem inşallah işe yarıycak dün yazamadım çünkü aşımız vardı 3 tane aşı bide rotavirüs aşısı damla şeklinde yaptırdım kızıma 3 doz olandan başladık 150 tl fiyatı aynı gün yapılması gerekiyomuş 2. Ayın aşılarıyla yada 20 gün sonra yapılabilirmiş kızlar haberiniz olsun.3500 doğmuştu bebeğim şimdi 5.400 olmuş iyi dedi hemşire aşıdan dolayı huysuzuz gecede sürekli ateşini kontrol ettim çoookk uykusuz ikimizde bizde durumlar böyle sütümüzde artarsa başka bişi istemiyorum

kızlar aranızda regl olan var mı? kırkımız çıkalı 1 hafta oldu ve ben regl oldum hem de çok fazla kanamam var sizce normal mi bu kadar erken ve bu kadar fazla olması?
Ewet ben oldum 5 gün sürdü normal eski düzene döndük galiba bişey sorucam emziriyomusun sütün varmı?ben emziremiyorum sağıyorum çok azaldı sütümde ben regl olmayı emzirememe bağladımda sende de öylemi diye sormak istedim?

Ewet ben oldum 5 gün sürdü normal eski düzene döndük galiba bişey sorucam emziriyomusun sütün varmı?ben emziremiyorum sağıyorum çok azaldı sütümde ben regl olmayı emzirememe bağladımda sende de öylemi diye sormak istedim?
Canım emziriyorum sayılmaz sütüm benim de çok az göğsümü en fazla 5 dakka alıyor sonra süt gelmediği için ağlıyor. .ben de sağıyorum ama sütüm çok az mama veriyorum.

Günaydınn hepinize çok teşekkürler ne güzel şeyler yazmışsınız hepsini ayrı ayrı deniycem inşallah işe yarıycak dün yazamadım çünkü aşımız vardı 3 tane aşı bide rotavirüs aşısı damla şeklinde yaptırdım kızıma 3 doz olandan başladık 150 tl fiyatı aynı gün yapılması gerekiyomuş 2. Ayın aşılarıyla yada 20 gün sonra yapılabilirmiş kızlar haberiniz olsun.3500 doğmuştu bebeğim şimdi 5.400 olmuş iyi dedi hemşire aşıdan dolayı huysuzuz gecede sürekli ateşini kontrol ettim çoookk uykusuz ikimizde bizde durumlar böyle sütümüzde artarsa başka bişi istemiyorum
Cnm bizde asi olduk dun. Bebegimde asiri uyku yapti. Acikinca uyanip aglio meme veriorum memeyi emmiyor deli olcam dunden beri ac cocuk meme delisi cocuk reddediyor offfffff

Canım emziriyorum sayılmaz sütüm benim de çok az göğsümü en fazla 5 dakka alıyor sonra süt gelmediği için ağlıyor. .ben de sağıyorum ama sütüm çok az mama veriyorum.
Bağlantılıymış sanırım yaa süt korur korumaz meseleside doğruymuş demekki

Back
X