2015 Haziran Anneleri

ilk bebeğin mi seninde :) ne güzel bişey değil mi içinde bir canlı taşımak :) inşallah sağlıkla sıhhatle doğururuz
:) evet ilk bebeğim kesinlikle çok güzel çok farklı bir duygu mutlaka yaşanması gereken bir duygu heleki 2 haftadır minik minik dokunuşlarını hissediyorum dünyalar benim oluyo tatlıcıyız biz ne zaman tatlı yesem kızım kıpır kıpır içimde

Merhaba kızlar bende sonunda bugün öğrendim cinsiyetini. Bu sefer hafta olarak uyuşamadık doktorla. 18 haftalık bir oğluşum varmış kısmetse.

Acaba canım ben neden daha hiç birşey hissetmiyorum ki :)

Merhaba kızlar bende sonunda bugün öğrendim cinsiyetini. Bu sefer hafta olarak uyuşamadık doktorla. 18 haftalık bir oğluşum varmış kısmetse.
Canım bende dün öğrendim cinsiyetini bir kızım olucakmış boyunu kilosunu falan öğrendim kalp atışını dinledim renkli ultrasonla baktı doktor herşey yolunda çok şükür

Bende haziran annesiyim umarım tabi erken doğumum ben bebeğimde bana çekmez inş...

Canım bende dün öğrendim cinsiyetini bir kızım olucakmış boyunu kilosunu falan öğrendim kalp atışını dinledim renkli ultrasonla baktı doktor herşey yolunda çok şükür
Allah sağlıkla kucağına almayı da kısmet etsin canım,ne mutlu bizlere.Benim doktorun ultrason cihazı berbat valla erkek dedi ama çokta güvenemiyorum açıkçası bakalım haftaya değişik bi doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum.

Merhaba.. Benim oğluşum da haziran da doğacak inşallah,

Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi .. :)

Aynen canım en az 20. Haftaları beklemek gerekiyor dediğin gibi bazen ultrason cihazında sıkıntı oluyor bazen de bebişlerin cinsel organları geç gelişiyor .. sen alışveriş falan yaptın mı hiç

Aynen canım en az 20. Haftaları beklemek gerekiyor dediğin gibi bazen ultrason cihazında sıkıntı oluyor bazen de bebişlerin cinsel organları geç gelişiyor .. sen alışveriş falan yaptın mı hiç
2 gün önve ilk siparişlerimizi verdim canım. Ama kıyafet almaya başlamadım daha,kundak aldım ilk zamanlar kundak yapmayı istiyorum. Bu ara bebek arabalarına taktım ama nasıl birşey almalıyım bilmiyorum

Canım bol bol C vitamini alman gerekiyor , nane limon iç kesinlikle .. Mandalina ve portakal yemeye çalış geçmiş olsun
Ayy öyle yapıyorum canım ama hiç faydası olmadı beter haldeyim ciğerlerimi üşüttüm galiba. Boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşırık tıksırık ne ararsan var

Ayy öyle yapıyorum canım ama hiç faydası olmadı beter haldeyim ciğerlerimi üşüttüm galiba. Boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşırık tıksırık ne ararsan var
geçmiş olsun canım. elma, havuç,limon, portakalı dilimle üstünü basacak sıcak su kadar su ekle. bi çay kasığı zencefil yarım çay kaşığından fazla karabiber at 5-10 dakika kaynat süz balla tatlandır iç. karabiberden dolayı boğazın yanıyo içerken ama bıçak gibi kesiyo gribi. ben hamileyim diye her üşütme belirtimde yapıyorum. çok şükür bu sene hiç grip olmadım

kızlar mrb ben bu topiği yeni farkettim bende varım haziran annesi :) oğluşum olacak Allahın izniyle

Selam kızlar, Allah a şükür ancak ancak atlattım gribi. Ama Allahtan bebiş çok iyi bi sıkıntı yok. Sizde ne var ne yok nasılız bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…