- 9 Eylül 2014
- 131
- 73
- 43
- 35
:) evet ilk bebeğim kesinlikle çok güzel çok farklı bir duygu mutlaka yaşanması gereken bir duygu heleki 2 haftadır minik minik dokunuşlarını hissediyorum dünyalar benim oluyo tatlıcıyız biz ne zaman tatlı yesem kızım kıpır kıpır içimdeilk bebeğin mi seninde :) ne güzel bişey değil mi içinde bir canlı taşımak :) inşallah sağlıkla sıhhatle doğururuz
Acaba canım ben neden daha hiç birşey hissetmiyorum ki :):) evet ilk bebeğim kesinlikle çok güzel çok farklı bir duygu mutlaka yaşanması gereken bir duygu heleki 2 haftadır minik minik dokunuşlarını hissediyorum dünyalar benim oluyo tatlıcıyız biz ne zaman tatlı yesem kızım kıpır kıpır içimde
Canım bende dün öğrendim cinsiyetini bir kızım olucakmışMerhaba kızlar bende sonunda bugün öğrendim cinsiyetini. Bu sefer hafta olarak uyuşamadık doktorla. 18 haftalık bir oğluşum varmış kısmetse.
bu sene hep oğlan senesi herhalde herkes oğlan bekliyor etrafımda :)Benim bebegimde 16 hafta 3 gunluk oglum olacak kismetse :)
Allah sağlıkla kucağına almayı da kısmet etsin canım,ne mutlu bizlere.Benim doktorun ultrason cihazı berbat valla erkek dedi ama çokta güvenemiyorum açıkçasıCanım bende dün öğrendim cinsiyetini bir kızım olucakmışboyunu kilosunu falan öğrendim kalp atışını dinledim renkli ultrasonla baktı doktor herşey yolunda çok şükür
Merhaba.. Benim oğluşum da haziran da doğacak inşallah,
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebeklerimizi .. :)
Hayırlı olsun canım :) sende sağlıkla kucağına alırsın inş.
Allah sağlıkla kucağına almayı da kısmet etsin canım,ne mutlu bizlere.Benim doktorun ultrason cihazı berbat valla erkek dedi ama çokta güvenemiyorum açıkçasıbakalım haftaya değişik bi doktora kontrole gitmeyi düşünüyorum.
2 gün önve ilk siparişlerimizi verdim canım. Ama kıyafet almaya başlamadım daha,kundak aldım ilk zamanlar kundak yapmayı istiyorum. Bu ara bebek arabalarına taktım ama nasıl birşey almalıyım bilmiyorumAynen canım en az 20. Haftaları beklemek gerekiyor dediğin gibi bazen ultrason cihazında sıkıntı oluyor bazen de bebişlerin cinsel organları geç gelişiyor .. sen alışveriş falan yaptın mı hiç
Canım bol bol C vitamini alman gerekiyor , nane limon iç kesinlikle .. Mandalina ve portakal yemeye çalış geçmiş olsunKızlarr çok fena grip oldum ben iki gündür. Var mı bunun bir çaresini bilen
Ayy öyle yapıyorum canım ama hiç faydası olmadı beter haldeyim ciğerlerimi üşüttüm galiba. Boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşırık tıksırık ne ararsan varCanım bol bol C vitamini alman gerekiyor , nane limon iç kesinlikle .. Mandalina ve portakal yemeye çalış geçmiş olsun
geçmiş olsun canım. elma, havuç,limon, portakalı dilimle üstünü basacak sıcak su kadar su ekle. bi çay kasığı zencefil yarım çay kaşığından fazla karabiber at 5-10 dakika kaynat süz balla tatlandır iç. karabiberden dolayı boğazın yanıyo içerken ama bıçak gibi kesiyo gribi. ben hamileyim diye her üşütme belirtimde yapıyorum. çok şükür bu sene hiç grip olmadımAyy öyle yapıyorum canım ama hiç faydası olmadı beter haldeyim ciğerlerimi üşüttüm galiba. Boğaz ağrısı, burun akıntısı, hapşırık tıksırık ne ararsan var
Hoş geldiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahkızlar mrb ben bu topiği yeni farkettimbende varım haziran annesi :) oğluşum olacak Allahın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?