Hayırlı olsun canım ne zaman öğrendin sen cinsiyetiniBenim bebegimde 16 hafta 3 gunluk oglum olacak kismetse :)
Iyi sabrediyosun valla canımBu cuma aslında ama biraz sarkıtıyorum pazartesi olsun haftam dolsun öyle gideyim dedim.Bakalım ne olacak
kızlar merhaba, bir şey soracağım doktor sizi kaç haftada bir kontrole çağırıyor?
3-4 haftada bir gidiyorum ben canım , dediğin ilaçlardan da hiç birini kullanmıyorum benimkilerin adları farklı
bende öyleyim valla önce haftaları sonra günleri sayıyorumanladım canım, bende 20 günde bir gidiyorum, ama o gün gelene kadar sabırsızlıktan ölüyorum :)
ben 50 kilo idim hamile kaldığımda şimdi 54 kilo oldum, zayıf olduğum için bol bol vitamin vermiş olabilir bana
bende öyleyim valla önce haftaları sonra günleri sayıyorumben hamile kaldığımda 53 kiloydum şuan 55 canım bana iki tane ilaç verdi onları kullanıyorum dediğin gibi de olabilir[/QUO
bir sonraki cumartesi gidiyorum doktora inşallah cinsiyetide öğrenirim artık :) ilkin hiç merak etmiyordum ama çevrenin sorularından mıdır nedir bende çok merak eder oldum :)
Ayda bir çağırıyor beni doktorum decavit ve d3 vitamini kullanıyorum ben diğerlerini bilmiyorumbu arada ben kalsiyum,decavit, balık yağı ve maltoref olmak üzere 4 farklı vitamin kullanıyorum, kullananız var mı sizinde
Iki hafta oldu cinsiyetini ogreneliHayırlı olsun canım ne zaman öğrendin sen cinsiyetini
Ayda bir çağırıyor beni doktorum decavit ve d3 vitamini kullanıyorum ben diğerlerini bilmiyorum
Evet bana kalsa bende her hafta görmek isterim ama doktorlar o cihaz bebeğe zararlı olduğu için ayda 1 cagırıyo ama bende tam 1 ayı doldurmadan gidiyorum dayanamıyorum çok merk ediyorum bebeğimibende d3 ü bilmiyorum
ben maksimum 20 günde bir doktora gidiyorum, hatta doktora her hafta gelsem olmaz mı demiştim :) sürekli bebeğimin iyi olduğunu duymak ve onu görmek harika bir duygu..( tabi doktor belki ultrasonda bilinmeyen zararlar içeriyordur dedi :/
Iki hafta oldu cinsiyetini ogreneli
tesekkur ederim :)[/QUOT
Evet bana kalsa bende her hafta görmek isterim ama doktorlar o cihaz bebeğe zararlı olduğu için ayda 1 cagırıyo ama bende tam 1 ayı doldurmadan gidiyorum dayanamıyorum çok merk ediyorum bebeğimi
Tamam anım yazarız buraya,hayırlısıyla öğrenelim de inşallahIyi sabrediyosun valla canımsen benden 3 gün önce öğreniceksin benimki de perşembe ye haberleselim olur mu yazarsın buraya
Tamam anım yazarız buraya,hayırlısıyla öğrenelim de inşallah
Evet ilk bebegimm harika bir sey hareketletini hissetmeye basladim bir kac gundur cok keyifli :)ilk bebeğin mi seninde :) ne güzel bişey değil mi içinde bir canlı taşımak :) inşallah sağlıkla sıhhatle doğururuz
Merhaba canımArkadaşlar merhaba, bende haziran annesi olcam inşallah ve bir oğlumuz olcak nasipse, hepinize sağlıklı sıhatli doğumlar dileriz bebişimle :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?