- 24 Aralık 2014
- 16
- 2
- 3
- 42
Merhabalar canım. En baştan beri imperial de ayşe müsellim var ona gidiyorum. Ama bir türlü ısınamadım nedense.Canım bende trabzondayım hangi doktora gidiyorsun ?
Ben hasan tahsin sanisoğlu'na gidiyorum canım çok konuşmayan bir adam ama tecrübeli birisi. Hülya hanımı da tavsiye edenler var canım. İki doktor da Karadeniz hastanesindeMerhabalar canım. En baştan beri imperial de ayşe müsellim var ona gidiyorum. Ama bir türlü ısınamadım nedense.
Evet canım banada bi tanıdık hülya hanımı tavsiye etti. Haftaya cinsiyet için gideceğim hülya hanım a gitmeyi düşünüyorum. Diğer tarafta gerçekten rahat edemiyorm çünkü özel hastane gibi değil. Devlet hastaneleri daha çok ilgililer .Ben hasan tahsin sanisoğlu'na gidiyorum canım çok konuşmayan bir adam ama tecrübeli birisi. Hülya hanımı da tavsiye edenler var canım. İki doktor da Karadeniz hastanesinde
Banada %80 kız dedi.18 hafta olduk hala belirsizBebişim için %80 kız dediii :)
Ben çikolata yemeyi unuttum uyuyodu miniş :) ama doktor biraz zorlama ile azıcık gördü kıza benziyor erkek değil gibi dedi :)Banada %80 kız dedi.18 hafta olduk hala belirsizArtık belli olsun yaa:)göstermedi bebişim tam.bu defa 3 5 tane çikolata yiyeceğim gitmeden Oğlum var 1 tane gönlümüzden geçen kız ama tabiki en önemlisi sağlıklı olması.gerisi boş.
%80 kız dediyse kızdır doktorlar cinsiyet konusunda %100 demiyolar zaten %20 lik kısmı erkek yani çoğunluk kızda ama tam emin olayım diyosan bi sonraki muayeneyi bekle ☺Banada %80 kız dedi.18 hafta olduk hala belirsizArtık belli olsun yaa:)göstermedi bebişim tam.bu defa 3 5 tane çikolata yiyeceğim gitmeden Oğlum var 1 tane gönlümüzden geçen kız ama tabiki en önemlisi sağlıklı olması.gerisi boş.
Tamam canım bekliyorum haberini ☺Hayırlısı canım bakalım seninle doğum tarihlerimiz arasında sadece 2 gün var ☺ bende yarın başka bir doktora gitmeyi düşünüyorum öğrenirsem eğer yazarım
Merhaba canım. Bende senin gibi yeni anneyim,aynı haftadayız. Sanırım belli olur bende senin gibi sabırsızlanıyorum ama tutuyorum kendimi bu hafta bitene kadar. Banada kız dedi 13.haftada,Allah gönlümüze göre versin.Meraba kızlar bende haziran annesiyim ilk hamileligim 15 +4 haftalığız ☺ bende cinsiyetini çok merak ediyorum 12 haftalık ken doktor kıza benziyor ama belli değil dedi sizce bilme payı ne erken gibi sanki değil mi haftaya perşembe randevu tarihimiz var yani 8 gün var daha ama ben sabredemiyorum yarın gidip başka doktor'dan öğrensem mi ne dersiniz belli olur mu yarın gideyim mi kızlar
Sende bugün mü öğrenecektin canım cinsiyetini ☺%80 kız dediyse kızdır doktorlar cinsiyet konusunda %100 demiyolar zaten %20 lik kısmı erkek yani çoğunluk kızda ama tam emin olayım diyosan bi sonraki muayeneyi bekle ☺
Ne güzel canım aynı haftadayız seninle amin inş. Senin de gönlüne göre versin kontrolün ne zaman pekiMerhaba canım. Bende senin gibi yeni anneyim,aynı haftadayız. Sanırım belli olur bende senin gibi sabırsızlanıyorum ama tutuyorum kendimi bu hafta bitene kadar. Banada kız dedi 13.haftada,Allah gönlümüze göre versin.
Evet canım öğrendim %80 kız dedi doktor bi kızım olacak inş ☺Sende bu
Sende bugün mü öğrenecektin canım cinsiyetini ☺
Oh Allah sağlıkla,sevgiyle kucağına almayı kısmet etsin.Sevgiyle,şefkatle büyüt inşallah.Evet canım öğrendim %80 kız dedi doktor bi kızım olacak inş ☺
Bu cuma aslında ama biraz sarkıtıyorum pazartesi olsun haftam dolsun öyle gideyim dedim.Bakalım ne olacakNe güzel canım aynı haftadayız seninle amin inş. Senin de gönlüne göre versin kontrolün ne zaman peki
Amin canım benim sağol inş hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza meleklerimiziOh Allah sağlıkla,sevgiyle kucağına almayı kısmet etsin.Sevgiyle,şefkatle büyüt inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?