2015 Haziran Anneleri

Tamm canım dediklerini yapcam istanbulu pek sevmiyorum arabalardan insan lardan yuruyecek bi alan yok ama son aylarda memleketime gitcem duayi burda yurüyüsü orda yapcammm insl bebegim ugurlu gelirde bu istanbul cehenneminden de kurtuluruz izmiri cok istedik tayini cikmadi eşimin buraya kismetmiş

Bende uc sene yasadim istanbulda izmire iki sene once yerlestik. Izmirliym normalde. Dedigin gibi orda olmak cok zor. Uc senem zor gecmisti benimde. Alllah yardimcn olsun. Haberdar et arada. =)

Tamm darisi da bana inslll bu sene gidemzsek uc sene daha burda kalmak zorunda kalcaz haberdar etcemde farkindaysan kopamiyoruź yas kac senin merak ettim

Asilamaya hazirlanirken hamile olduğumu olduğumu öğrendim. Ben de haziran annesi adayiyim.
İnşaallah hepimiz için hoş bi süreç olur

Ben de hormon testi için doktordan randevu almıştım adetimin ortalarına... TEdaviye başlamaya karar verdiğim zaman öğrendim.. Çok değişikkkkk :)

kızlar, insallah hepimiz çok güzel anneler olacağız, bebeklerimize en güzel şekilde bakacağız.
benim uykumun gelmesi, goguslerin hassaslaşması dışında pek bir belirtim yok. 6. haftamdayım. keseyi gördük çok şükür. kalp atışına geldi sıra.
neler hissediyorsunuz?

Kızlar bugün sağlık ocağına gittim, folik asit yazdırmak istedim. Akıllı aile hekimi yazmadı. Kadın doğumcuya gidersin, uygun görürse yazar dedi. (Afedersiniz) Salak mıdır nedir ! Uzmanlar hep folik asitin hamileliğe karar verilmeden önce kullanılması gerektiğini söylüyormuş. Kaldı ki ben hamileyim bi de. O öyle diyince ben de bir an "demek ki buna kadın doğumcu karar veriyor, demek ki mutlaka hemen kullanmak zorunda değilmişiz" gibi düşünce geldi, almadım ben de eczaneden. Yarın kadın doğumcuda randevum var. Eminim muhakkak yazacaktır folik asit. Çünkü ben zaten kansız vitaminsiz biriyim. Kan değerlerim hep düşük...

Valla ben yazdirmadan aldim hamile kalmadam once soktorum onermisti eczaneye gidip aldik recetesiz bile veriolar o doktor sana kasitli yazmamiş yada günunde dgildir

Valla ben yazdirmadan aldim hamile kalmadam once soktorum onermisti eczaneye gidip aldik recetesiz bile veriolar o doktor sana kasitli yazmamiş yada günunde dgildir

Sakatlığa, düşüğe bilmem neye sebep olabiliyormuş. Allah'a sığınırım. Yarın başlarım heralde folik aside Geç kalmamışımdır inşeallah

Offf yok ole bisey cokk abartilior hic bisey olmaz alllahin izniyle ole seyler dusunme bebegin kemiklerinin gelisimine bire bir

Kac haftalikmısşın ya korkma ben doktora bile sormadan aldim iciyorum vitamin kalsiyum eksikligim var yan etkisi yokkk

4+3 .. Sen içiyorsun da rahatsın... Ben daha hiç içmediğim için korkuyorum ya

Kac haftalikmısşın ya korkma ben doktora bile sormadan aldim iciyorum vitamin kalsiyum eksikligim var yan etkisi yokkk

4+3 .. Sen içiyorsun da rahatsın... Ben daha hiç içmediğim için korkuyorum ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…