Bende uc sene yasadim istanbulda izmire iki sene once yerlestik. Izmirliym normalde. Dedigin gibi orda olmak cok zor. Uc senem zor gecmisti benimde. Alllah yardimcn olsun. Haberdar et arada. =)Tamm canım dediklerini yapcam istanbulu pek sevmiyorum arabalardan insan lardan yuruyecek bi alan yok ama son aylarda memleketime gitcem duayi burda yurüyüsü orda yapcammm insl bebegim ugurlu gelirde bu istanbul cehenneminden de kurtuluruz izmiri cok istedik tayini cikmadi eşimin buraya kismetmiş
=) farkettim. 29 yasindayim sen. ? Istersn whasptn yazisalim =)Tamm darisi da bana inslll bu sene gidemzsek uc sene daha burda kalmak zorunda kalcaz haberdar etcemde farkindaysan kopamiyoruź yas kac senin merak ettim
Dogru. Burdanda yazilmaz ki telefon. Ozel sms yeri varmi acaba buranin ? Bakiyim biBende ama watsapp nasil olcakki telfnlarimizi eklememi gerekmiyormu
Asilamaya hazirlanirken hamile olduğumu olduğumu öğrendim. Ben de haziran annesi adayiyim.
İnşaallah hepimiz için hoş bi süreç olur
Tebruklerrrr sanada kac haftalik aramiza hosgeldin
Valla ben yazdirmadan aldim hamile kalmadam once soktorum onermisti eczaneye gidip aldik recetesiz bile veriolar o doktor sana kasitli yazmamiş yada günunde dgildir
Kullanmamak sebep olabiliyormuş.Offf yok ole bisey cokk abartilior hic bisey olmaz alllahin izniyle ole seyler dusunme bebegin kemiklerinin gelisimine bire bir
Kullanmamak sebep olabiliyormuş.
Kac haftalikmısşın ya korkma ben doktora bile sormadan aldim iciyorum vitamin kalsiyum eksikligim var yan etkisi yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?