Selam canım pek gorunmuyosun çok şukur iyiyiz sen nasılsın.bızımkı daha donmuyo yere koyunca emeklemeye çalışıyo ama kolları yapamıyor bas bas bağırıyor.bırde yuzume saldırıyor cenemi kemirmek ıstıyor.kaşınıyo galıba.bizde durumlar böyle aman dikkat et artık seninkı tehlikeli koltuğa yatırmamakla iyi ediyosun.Kızlar nasılsınız bizim bebiş dönüyor artık yere bırakınca direk kapanıyor koltuğa yatırmıyorum bir de ağzının suyu hiç durmuyor çeşme gibi sürekli alıyor siz de durumlar nasıl
Kızlar nasılsınız bizim bebiş dönüyor artık yere bırakınca direk kapanıyor koltuğa yatırmıyorum bir de ağzının suyu hiç durmuyor çeşme gibi sürekli alıyor siz de durumlar nasıl[/QUOTEbiz iyiyiz canım aynen bizim ufaklıkta dönmelere başlıyor yere yatiramiyorum üşütecek diye koltuğu mecbur açıyorum veya kendi yatağıma koyuyorum artık tehlikeli zamanlar başladı sanırim dişler geliyor kabarmış ama görünürde bişey yok salyalar başladı
Civcivleri artık salyalım diye sevecegiz artık ben oturtturuyorum tabii sabahtan akşama kadar değil biz masada yemek yerken onuda kucagimda oyalıyorum çok hoşlanıyor sende bi beş dakika otursun yatır ,uyusun mesela kucağında oynarken tekrar oturtur böyle böyle alışacaklar destekli oturtmalar altıncı aydan sonra başlayacak canım bakalım ilk diş kimin olacakSlm canım maaşallah dönmeleri dişleri yavas yavas baslayacak tehlikeli zamanlar koltukda bırakıp bez alıveriyim demek bile bir anlık dönüverir allah korusun. bizimkininde salyası hiç durmuyor önü hep ıslak temiz kıyafeti değiştirmekten yoruldum 1liraya önlük buldum sürekli onları değiştiryorum artık:) iyi oldu.ya kızlar bizimkide oturmak istiyor ama ben hep dik tutyorum ne zaman oturmaya baslarlar yani en azından kucagımızda tutarken hafif oturtur gibi yapsak olurmu
maaşallah sana kuzum annesi nazarlar değer allah korusun çok güzel çıkmış gecen gün bizde kostümle fotoğraf çektirdik iki gece agladı kimseye göstermiyorum korkuyorum bi dua var onu okuyorum sizede atıyım büyüdüler maaşallah hepsineCivcivleri artık salyalım diye sevecegiz artık ben oturtturuyorum tabii sabahtan akşama kadar değil biz masada yemek yerken onuda kucagimda oyalıyorum çok hoşlanıyor sende bi beş dakika otursun yatır ,uyusun mesela kucağında oynarken tekrar oturtur böyle böyle alışacaklar destekli oturtmalar altıncı aydan sonra başlayacak canım bakalım ilk diş kimin olacakEki Görüntüle 1770317 Eki Görüntüle 1770317
Aynen canım hepsini Allah korusun üzerinde dua taşıyorummaaşallah sana kuzum annesi nazarlar değer allah korusun çok güzel çıkmış gecen gün bizde kostümle fotoğraf çektirdik iki gece agladı kimseye göstermiyorum korkuyorum bi dua var onu okuyorum sizede atıyım büyüdüler maaşallah hepsine
Canım ya aynen ben de Kpss ye çalışıyorum geçen sene de hazırlandım ama olmadı bu sene de erken olack sınav ne yapacağız bilmiyorum dua edelim inşallah birbirimizeSelam kızlar nasılsınız bebişler nasıl biz iyiyiz çok şükür diş kaşınması dışında.ders çalışmaya başladım bebekle zor oluyor bıraz uyudukça hem iş yapıyorum hemde ders çalışıyorum hamıleyken çalışsaydım belkı atanmıştım biraz moralim bozuldu.Allah büyük inş bu sene olur dua edin bana opuyorum sızleri ve bebişleri.
Maşallah canım Rabbim nazarlardan saklasın çok tatlı çok yakışıklı olacakCivcivleri artık salyalım diye sevecegiz artık ben oturtturuyorum tabii sabahtan akşama kadar değil biz masada yemek yerken onuda kucagimda oyalıyorum çok hoşlanıyor sende bi beş dakika otursun yatır ,uyusun mesela kucağında oynarken tekrar oturtur böyle böyle alışacaklar destekli oturtmalar altıncı aydan sonra başlayacak canım bakalım ilk diş kimin olacakEki Görüntüle 1770317 Eki Görüntüle 1770317
İnşallah canım bırbırımıze gaz verelim senin bolum neCanım ya aynen ben de Kpss ye çalışıyorum geçen sene de hazırlandım ama olmadı bu sene de erken olack sınav ne yapacağız bilmiyorum dua edelim inşallah birbirimize
Canım ilk diş alttan çıkar genelde benim çocuklarin hep öyle oldu diş patladıginda hemen anlarsin resmen jiletle kesik gibi ayrılıyor belki senin kız bi ayrıcalik yaptı küçük sincap ilk dişler çok sevimli oluyorKızlar günaydın benim kızın zaten hep tüm eli ağzında günlerdir salyalar.şimdi bi baktım üst damakda diş gibi birşey zaten damaklı ama bu diş gibi diş patlamış olabilirmi ama altta olmazmı ilk ve daha cok erken değilmi
Erken değil canım bebege göre değişiyor yeğenim 4aylukken çıkardı.komşumun oğlunun ilk dişi ustten çıkmış.genelde alttan çıkarmış sma ustte olabılır.kaç ayluktı. Senin fıstık.Kızlar günaydın benim kızın zaten hep tüm eli ağzında günlerdir salyalar.şimdi bi baktım üst damakda diş gibi birşey zaten damaklı ama bu diş gibi diş patlamış olabilirmi ama altta olmazmı ilk ve daha cok erken değilmi
Sos.bilg.öğrt.canım senin bölümün neİnşallah canım bırbırımıze gaz verelim senin bolum ne
4 ay 15 günlük.elini yiycek sanki cok hiddetli kaşınıyor gibi süreklide salya cıkıyor hala aynı bilmiyorum dişmiErken değil canım bebege göre değişiyor yeğenim 4aylukken çıkardı.komşumun oğlunun ilk dişi ustten çıkmış.genelde alttan çıkarmış sma ustte olabılır.kaç ayluktı. Senin fıstık.
Ahh kızlarr çok fenayım bebeğim beni emmek istemiyor kafayı yiyeceğim.ne guzel emiyordu ne oldu anlamadım resmen memeyle kavga ediyor belınden itibaren kendini gerıye atıyor.çok canım sıkkın.bırde gece çayı aldırdım ama 6aylıktan itibaren yazıyor.versem nolur4 ay 15 günlük.elini yiycek sanki cok hiddetli kaşınıyor gibi süreklide salya cıkıyor hala aynı bilmiyorum dişmi
Ah canım ya niye emmiyor acaba biberon ile mama filan verdinmi biberon alınca biraz memeyi reddediyorlar sen genede hiç bırakma devamlı ver çay hakkında hiç tecrübem yok hiç kullanmadımAhh kızlarr çok fenayım bebeğim beni emmek istemiyor kafayı yiyeceğim.ne guzel emiyordu ne oldu anlamadım resmen memeyle kavga ediyor belınden itibaren kendini gerıye atıyor.çok canım sıkkın.bırde gece çayı aldırdım ama 6aylıktan itibaren yazıyor.versem nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?