2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kızlar dua edin sabah kalktıgimda kanamam oldu çok korkuyorum,bi öncekide düşük oldu bugünde ilk defa doktora gidecektim,inşallah durumlarda bi terslik yoktur

Kızlar ben sürekli çıkarıyorum içimde hiç birşey kalmadı hiç birşey yeyip içemiyorum halsiz bitkinim korkuyorum bebeğe zararı olurmu

Bende Aralık ta öğrendim şuan 14 haftalığız bu yıl bizim yılımız olcak inşallah tebrik ederim herkesi Everdeen hiç korkma ben daha 2 hafta öncesine kadar kafamı bile kaldıramıyodum günlerce aç yattım diyebilirim.Ama bebislerim gayet iyiler çok şükür sen moralini bozma bu dönem geçicek herşey normale dönücek arkadaşım

Kızlar dua edin sabah kalktıgimda kanamam oldu çok korkuyorum,bi öncekide düşük oldu bugünde ilk defa doktora gidecektim,inşallah durumlarda bi terslik yoktur
Canım panik yapma Allah ın izniyle bişey yoktur.Dr. um bana düşük olduğunda ağrıdan duramazsın demişti.Bak sen buraya yazmışsın maşallah ama bence dr. nu arayıp hemen git randevu saatini bekleme

canım gittinmı doktoraa inş bişey olmamıştır iyi haberlerinle gell belkıde yerleşme kanamasıdır ...ayy allahımmm beklıyoruz

tebrık ederım canımm saglıklı kucagımızı alırız inş. tek dualarımız bu :) kalp atışını duyunca evet artık burda bı canlı var dıye daha ıyı anlıyorsun :) hayırlısıyla duyarsın inş

Cnm inşallah bişeyin yoktur allahtan umudunu kesme bizi haberdar et cnm olur mu? Bebişinin kalp atışlarını duyarsın ve öyle gelirsin kuzum..

Allahtan başka ne isterim ki şimdi sağlıkla dünyaya gelsin sağol kuzum

mustiela .!.:
folik asit ilk 3 ay cooook.onemli sonrasinda zaten kullanilmiyo alin kendiniz ve baslayin derim hemsireyim bende
Saolun alıp başlıycam suana kadar sadece keseyi gördük onun içinmi vermedi acaba doktor birde günde 3kez mi kullanılıyor başka ilaç kullanılmıyor sanırım

Saolun alıp başlıycam suana kadar sadece keseyi gördük onun içinmi vermedi acaba doktor birde günde 3kez mi kullanılıyor başka ilaç kullanılmıyor sanırım
Genelde 1 tane veriyolar cnm folik asiti bence mutlaka al onu bebek için çok önemli bir ilaç 3.aydan sonra zaten bırakıyosun bu ilacı hamile kalmadan önce başlamak çok daha yararlı

Evet aradım hemşiremi al dedi zaten bu zamana kadar kusuyordum içemeyebilirdim bugün alıp başlıyorum birde bulundugum sehirdeki en özel hastanesinin en iyi doktoruna gidiyorum ben ne deyim bu doktora of of.ben pinpirikli oldukca tüm aksilikler beni buldu.çok saolun beni çok aydınlattınız

cnm benim bak sakın pimpiriklenme. Ben ilk gebeliğimde yaptım hemde abarttım yeme içme saatlerime kadar dikkat ettim. Ama noldu kısmet değildi ve kaybettim. Sakın kuzum aklına getirme rahat ol allaha emanet et kendini ve bebişini. İyi olcak inşallah

Hamile arkadaşlarım benimle aynı sıkıntıları çektiğinizi düşünerek birşey paylaşmak istiyorum.geçen hafta dan beri kusuyorum ve sonunda miğde bulantımı yendim sizinlede paylaşmak istiyorum.hergün sabah 8de kalktım yatakdan kalkmadan tuzlu leblebi attım birkaç tane ağzıma sonra arkasından su içtim bekleyerek yavaş yavaş kalktım yatakdan böylelikle ilk kusma rahatsızlıgımdan kurtldm sonra 8bucuk gibi çok hafif bir kahvaltı yaptım sıcak çay içtim sonra bol bol su içtim ve öğlen 12de hafif bir tost çay yaptım yine bol su saat 15de tekrar hafif birşeyler ve meyve badem cevizde iyi geldi akşam 18de tekrar birşeyler ve 20:00de hafif akşam yemeği bu şekilde yaparak gün boyu hiç kusmadım ve başımı yastıkdan kaldırdım ve bu arada akşama kadar sakın yatmayın sersem yapyor öğlen biraz uyku yetiyor ve sakın kendinizi yemek yemek zorundayım diye zorlamayın siz düşündükçe kusuyorsunuz çok şükür böyle kurtuldum birgün buna uymadım sürekli kustum.insan kendini tedavi edebiliyor.umarım rahat bir hamilelik geçirirsin iz ben çok çektim kusmakdan çok şükür geçti

Benimde 3 gündür var bulantım ilk gün kustum ama 2 gündür hep bulanıyo ve çorba içebiliyorum sadece dediğini de yapıcam ama sağol arkadaşım

canım gittinmı doktoraa inş bişey olmamıştır iyi haberlerinle gell belkıde yerleşme kanamasıdır ...ayy allahımmm beklıyoruz
Canım çok şükür kalp atışıni duyduk kan uyuşmazlığından dolayı bugün iğne vurdular ilaç verdiler Allahim sağlıkli bir şekilde hayırlısiyla kucagimiza alırız bebişleri

Cnm inşallah bişeyin yoktur allahtan umudunu kesme bizi haberdar et cnm olur mu? Bebişinin kalp atışlarını duyarsın ve öyle gelirsin kuzum..
Ohhhh çok şükür bu karlı günde yolda insanın aklına kırk tane vesvese geliyor,çok şükür kese görüldü,kalp atışlari duyuldu fasulye gibi benim kuzum .sadece kan uyuşmazlığından ötürü iğne vurdular,hap Verdiler birde dinlenmeye çalışacakmisim ,çok şükür,çok teşekkür ederim canım sağlıkli olalım inşallah bebişlerimizle

Hayırlı olsun cnm kaç haftalıksın

Sagol canim, cok tesekkur ederim.. insallah hamileliklerimiz de guzel gecer..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…