Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gel katinacıgım ne güzel yazmış herşeyiHamileyim ama iki hafta omce ogrendor bisey soylemedi sadece gorulmez dedi ultrasnda gnderdi beni yarin ozel doktra gtcem Hamileyim ama doktor saolsn hic bi bilgim yok bebkle ilgili yarin ilk kez bilgi alcam insallh sagliklidir yaa du edin
Kavuşma günü ne güzelAy kizlar yarin dktora gtcem heyecanlndm valla
Insallh canim yaa daha cok tedirginlik var doktor bi terslik olmadgni soylesn rahatlim diye gdiorm insallhKavuşma günü ne güzel
Hayırlı olsun canm bnde insallh oyle byudgunu gorurum bebgim sağlıkla
Cok dogru cok skntı yasadım ılk basta ama ınsallah gececek :-( suan braz daha ıym ama haftaya doktor var korkuyorumm. ıns duzelır ve kmsenın basına gelmesın en ufak bsy ble kaygılanmaya yetıyor.Hamilelikte guatr-tiroit sorunu yaşar çoğu bayan duyduğum kadarıyla. Korkma sen, içini ferah tut, moralini yüksek tut, hapını kullan, kontrolünü ihmal etme. Hamilelikteki şeker gibi düşün, çoğunun da hamilelikte şekeri yükselir, şekeri çıkar, müdahale edilir, tedavisi yapılır ama hamilelik bitip de hormonlar normale dönünce o da normale döner. Üzülme, moralini bozma, geçecek inşaallah.
Hayırlı olsun hoşgeldin çok yakın doğumlarımızbende 14+4üm ocak ayında hamile kaldım :)
Hayırlı olsun hoşgeldin çok yakın doğumlarımızbende 14+4üm ocak ayında hamile kaldım :)
Hayırdır canım niye uyuyamadinUyuyamadım burda olan varmı kızlar
bilmiyorum ki canımbır turlu uyuyamadım sımdıde kalkamıyorum.Hayırdır canım niye uyuyamadin
Amin canım çoook sagolBenzettiyse çıkıyor canım hayırlısı olsun allahım gönlüne göre verain inşallah
Benim 7hafta bitti bakalim cumartesi gidince kalp duyulur artik inscanım benimkilerin biri 6. haftada kalbini gösterdi diğerinin kesesi vardı ama boştu 6. haftamda. diğerinin kalbini 8. haftada gördük doktor kişiden kişiye değişiyor benimki çift yumurta tek yumurta ikizindede aynı anda gelişim oluyor diye biliyorum
kızlar %90 bebeğimin cinsiyeti erkekmişşimdiden isim aramay başladım ama ne kadar zormuş isimde karar vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?