2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

[QUOmis.attina, post: 40510083, member: 61584"]bi değişiklik yok kuzum banada annem geldi dip köşe yaptı temizlik bi tüllerimle camlarım kaldı onlarıda sildirirsem değmeyin keyfime bahar temizliği tmm olacak cnm.. bizde özledik yokluğun belli vallahi..[/QUOTE]
Ohh mis iyiki anneler var.havalar yagıslı nisan çıksın.dün silindi camlar bugün yagmur yagdı.aklım sizdeydi.dün belim agrıyor.eşim diyoki kızlara soralım:)) oda öyle alışmışki bana bişey olsa buraya yazcak napıyım diye:))

Hamileyim ama iki hafta omce ogrendor bisey soylemedi sadece gorulmez dedi ultrasnda gnderdi beni yarin ozel doktra gtcem Hamileyim ama doktor saolsn hic bi bilgim yok bebkle ilgili yarin ilk kez bilgi alcam insallh sagliklidir yaa du edin
Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerle gel katinacıgım ne güzel yazmış herşeyi

Cok dogru cok skntı yasadım ılk basta ama ınsallah gececek :-( suan braz daha ıym ama haftaya doktor var korkuyorumm. ıns duzelır ve kmsenın basına gelmesın en ufak bsy ble kaygılanmaya yetıyor.

Benim 7hafta bitti bakalim cumartesi gidince kalp duyulur artik ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…