2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Oyy neleri takmış kafasınıda bilinç altına itmiş:)) yıkanır canımın içi doğuma yakın yıkar mis gibi yerleştirirz hep birlikde daha var bende aldıgımı koydum seve seve kirlendiler:)
günaydın kuzuuuumm kız gecenin saat 2sinde ne işin var formda uyu dinlensene bittimi işlerin yerleştin mi cnm..

Casani evinde sağlıkla mutlulukla oturun inşallah evinizin güzelliği bebeğinizle taçlansin inşallah
Aminn canım benim çok teşekkür ederim inşallah çok saol.bu arad çok güzel bir taşıma şirketi çıktı şansımıza çok memnun kaldık rahatca tasındık

günaydın kuzuuuumm kız gecenin saat 2sinde ne işin var formda uyu dinlensene bittimi işlerin yerleştin mi cnm..
Bel agrısından uykum kaçtı sabah ezanı uyumusum:)) özledim sizi bir gün olmayınca:)) yerleştik ufak tefekler kaldı en güzelide dip bucak tertemiz olması:)) sen naptın canım

Hamileyim ama iki hafta omce ogrendm doktor bisey soylemedi sadece gorulmez dedi ultrasnda gnderdi beni yarin ozel doktra gtcem Hamileyim ama doktor saolsn hic bi bilgim yok bebkle ilgili yarin ilk kez bilgi alcam insallh sagliklidir yaa du edin

Bel agrısından uykum kaçtı sabah ezanı uyumusum:)) özledim sizi bir gün olmayınca:)) yerleştik ufak tefekler kaldı en güzelide dip bucak tertemiz olması:)) sen naptın canım
bi değişiklik yok kuzum banada annem geldi dip köşe yaptı temizlik bi tüllerimle camlarım kaldı onlarıda sildirirsem değmeyin keyfime bahar temizliği tmm olacak cnm.. bizde özledik yokluğun belli vallahi..

Hamileyim ama iki hafta omce ogrendm doktor bisey soylemedi sadece gorulmez dedi ultrasnda gnderdi beni yarin ozel doktra gtcem Hamileyim ama doktor saolsn hic bi bilgim yok bebkle ilgili yarin ilk kez bilgi alcam insallh sagliklidir yaa du edin
7. haftanda kalp atışı duyulsun kese içinde bebiş görünsün diye iki hafta sonra gel demiştir.. zaten kalp atışı duyulmadan test ilaç falan vermezler.. bol bol dinlen sağlıklı beslen büyük ihtimal folik asit verecek onu iç bebek gelişimi için hamile kalmadan önce bile içilen bir ilaç o.. hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt bebişini..

hayırlısı olsun inşallah canım rabbim tamamına erdirsin

Hayırlı olsun ikiz annesii:) bir şey sorayım aklıma gelmişken ikizolduğu ne zaman ortaya çıkıyor? tek keseden de ikiz olabiliyordu değil mi?
canım benimkilerin biri 6. haftada kalbini gösterdi diğerinin kesesi vardı ama boştu 6. haftamda. diğerinin kalbini 8. haftada gördük doktor kişiden kişiye değişiyor benimki çift yumurta tek yumurta ikizindede aynı anda gelişim oluyor diye biliyorum

canım hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza herşey gönlünce olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…