günaydın kuzuuuumm kız gecenin saat 2sinde ne işin var formda uyu dinlenseneOyy neleri takmış kafasınıda bilinç altına itmiş:)) yıkanır canımın içi doğuma yakın yıkar mis gibi yerleştirirz hep birlikde daha var bende aldıgımı koydum seve seve kirlendiler:)
Hayırlı olsun yeni evin mutlu mesut bebişinle eşinle yasa insallhSaol canım tasındım sonunda
Saol canım tasındım sonunda
Aminn canım benim çok teşekkür ederim inşallah çok saol.bu arad çok güzel bir taşıma şirketi çıktı şansımıza çok memnun kaldık rahatca tasındıkCasani evinde sağlıkla mutlulukla oturun inşallah evinizin güzelliği bebeğinizle taçlansin inşallah
Bel agrısından uykum kaçtı sabah ezanı uyumusum:)) özledim sizi bir gün olmayınca:)) yerleştik ufak tefekler kaldı en güzelide dip bucak tertemiz olması:)) sen naptın canımgünaydın kuzuuuumm kız gecenin saat 2sinde ne işin var formda uyu dinlensenebittimi işlerin yerleştin mi cnm..
Amin canımm inşallahHayırlı olsun yeni evin mutlu mesut bebişinle eşinle yasa insallh
İniallah canım rahatca tasınırsın sende karnın büyümeden.büyümeden.un Everdeen :) Darısı başıma kısmetse.Ya Mayıs ortası ya sonu diye tasınmayı umud ediyoruz :)
Ay kizlar yarin dktora gtcem heyecanlndm valla[/QUOTE
test mi yaptıracaksın yoksa hamiş misin
bi değişiklik yok kuzum banada annem geldi dip köşe yaptı temizlik bi tüllerimle camlarım kaldı onlarıda sildirirsem değmeyin keyfime bahar temizliği tmm olacak cnm.. bizde özledik yokluğun belli vallahi..Bel agrısından uykum kaçtı sabah ezanı uyumusum:)) özledim sizi bir gün olmayınca:)) yerleştik ufak tefekler kaldı en güzelide dip bucak tertemiz olması:)) sen naptın canım
7. haftanda kalp atışı duyulsun kese içinde bebiş görünsün diye iki hafta sonra gel demiştir.. zaten kalp atışı duyulmadan test ilaç falan vermezler.. bol bol dinlen sağlıklı beslen büyük ihtimal folik asit verecek onu iç bebek gelişimi için hamile kalmadan önce bile içilen bir ilaç o.. hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt bebişini..Hamileyim ama iki hafta omce ogrendm doktor bisey soylemedi sadece gorulmez dedi ultrasnda gnderdi beni yarin ozel doktra gtcem Hamileyim ama doktor saolsn hic bi bilgim yok bebkle ilgili yarin ilk kez bilgi alcam insallh sagliklidir yaa du edin
cnm son adet tarihin ney ona göre kaç haftalıksın çıkar tahmini 5 haftalıksındır.. yarın gitme özele 2 hafta sonra git yani 7. haftanda ki kalp atışı duyulsun kese içinde bebiş görünsün.. acele etme cnm sakin ve sabırlı ol yarın gitsen de görülmeyecek ve kalp atışı başlamadığı için duyulmayacak.. zaten kalp atışı duyulmadan test ilaç falan vermezler.. bol bol dinlen 2 hafta sağlıklı beslen ve eczaneden folik asit al onu iç bebek gelişimi için hamile kalmadan önce bile içilen bir ilaç o.. o kadar.. hayırlı olsun cnm sağlıkla büyüt bebişini..[/QU
Insan sabirli olamio blgim yok diye ama haklisin dua et saglikli olsn bebisim canm ya
Hamileyim ama iki hafta omce ogrendm doktor bisey soylemedi sadece gorulmez dedi ultrasnda gnderdi beni yarin ozel doktra gtcem Hamileyim ama doktor saolsn hic bi bilgim yok bebkle ilgili yarin ilk kez bilgi alcam insallh sagliklidir yaa du edin
ayyy yanlış yazmışım canım yaaa :))) maşallah hemen farkettin düzeltilirmi[/
kızzzz aklım hepten gidik olmuş benim son adet tarihim 18,01 zaten 12*3 oluyor bugün zaten yani doğru değilmi takvimdede 12 haftalık görülüyor zaten iyice aklım karıştı :))))
canım benimkilerin biri 6. haftada kalbini gösterdi diğerinin kesesi vardı ama boştu 6. haftamda. diğerinin kalbini 8. haftada gördük doktor kişiden kişiye değişiyor benimki çift yumurta tek yumurta ikizindede aynı anda gelişim oluyor diye biliyorumHayırlı olsun ikiz annesii:) bir şey sorayım aklıma gelmişken ikizolduğu ne zaman ortaya çıkıyor? tek keseden de ikiz olabiliyordu değil mi?
inşallah canım yaa bu arada profil fotondaki yaramaza bayıldım çok tatlı bişey rabbim bizede hayırlı sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin inşallah :)))Ay ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı evlât olsunlar
canım hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza herşey gönlünce olsun :))Hamileyim ama iki hafta omce ogrendm doktor bisey soylemedi sadece gorulmez dedi ultrasnda gnderdi beni yarin ozel doktra gtcem Hamileyim ama doktor saolsn hic bi bilgim yok bebkle ilgili yarin ilk kez bilgi alcam insallh sagliklidir yaa du edin
Teşekkür ederim canm allah hepimzn gnlune gore versn dua et insallh :)canım hayırlı uğurlu olsun bebişin inşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza herşey gönlünce olsun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?