2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Hadi yaa bende olmaz falan diodum anladm canm teşekkür ederim cok

selamlar tapptaeeee annelerrr :))
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh güzel hamilelikler güzel doğumlar güzel annişlikler dilerim herkese içinde banada tabiii bende 12 + 3 ikiz annesiyim :)) ilk bebeklerim olacaklar inşallahhh :))

Halen hissedemiyorum benim sıpayı bazen hamile olduğuma bile inanamıyorum bi kıpırdama olsa anlicam ama o çıkınca harekete başlıyacak sanırım senin bızdık nasıl varmı kıpırdama
günü gününe uymuyor cnm mesela pazar sabah 8,5 da uyandım bebişimi hissettim baya oynadı gün içindede yakalaım bikaç kere ama dün ve bugün tık yok.. duruş pozisyonuna göre değişiyor.. bazen toplandığını hissediyorum bi yere göbeğim yamuluyor ama iki gündür yok normalmiş ama bu haftalarda böyle olması.. 2 haftaya kadar daha netleşecek..

hayırlı olsun bebişlerin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. bu arada 12+3 ise imza alanında 13 görülmeli senmi oynadın ayarlarla yoksa 11+3 sünde yanlışmı yazdın

hayırlı olsun bebişlerin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. bu arada 12+3 ise imza alanında 13 görülmeli senmi oynadın ayarlarla yoksa 11+3 sünde yanlışmı yazdın
ayyy yanlış yazmışım canım yaaa :))) maşallah hemen farkettin düzeltilirmi

Hayırlı olsun ikiz annesii:) bir şey sorayım aklıma gelmişken ikizolduğu ne zaman ortaya çıkıyor? tek keseden de ikiz olabiliyordu değil mi?

Ay ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı evlât olsunlar

Mrb az once doktordan geldim ultrason cihazı berbattı cinsiyetini görmeye çalıştı ve karnıma baya bastırdı o an bisey diyemedim Ama korkuyorum biraz bisey yoktur dımı bi de doktor kız gibi dedi
Canım yoktur bişey hadi hayırlısı gözün aydın

Canımmm dün aklımdaydın ohh çok şükür maaşallah ben yerim onu yerim allahım analı babalı büyütsün tez vakitte toparlan.öp kokla kuzunu çok mutlu oldum.hayırlı bir hayatı olsun inşallah.darısı başımıza.dikkatbet kendine bebeğine canım

Bilmiyorum ki daha canım 15 gün den falan gideceğim doktora öğrenirim mutlaka paylasrim sizinle doktor bu ultrason çekerken kıza benziyor dedi de ben heveslenmedim
Benzettiyse çıkıyor canım hayırlısı olsun allahım gönlüne göre verain inşallah

Herkese günaydın güzellikler.. tüm gece rüyamda oğlumla uğraştım doğurmuştum ama hala kıyafetlerini yıkamamıştım çok panik oldum çok.. erkenden yıkamam lazım artık
Oyy neleri takmış kafasınıda bilinç altına itmiş:)) yıkanır canımın içi doğuma yakın yıkar mis gibi yerleştirirz hep birlikde daha var bende aldıgımı koydum seve seve kirlendiler:)

Oyy maaşallah size:) harika

Canım kizla erkek değişiyor kişiden kişiye gorede değişiyor ben 16. Haftaya girdim halen hissetmiyorum benim böyle oluyor am

Güle güleAllah analı babalı buyutsun canım bizim yerimizede kokla çok sevindim
Amin inşallah :) darısı başınıza inşallah :)

Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı başınıza canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…