Halen hissedemiyorum benim sıpayı bazen hamile olduğuma bile inanamıyorum bi kıpırdama olsa anlicam ama o çıkınca harekete başlıyacak sanırım senin bızdık nasıl varmı kıpırdamatabisi cnm erken daha.. 30. haftada falan hatta 34. hafta bile ideal..
Hadi yaa bende olmaz falan diodum anladm canm teşekkür ederim cokHiç birimiz son regli olduğumuz tarihte hamile kalmıyoruz ama hesaplanırken öyle hesaplanıyor daha sonra bebek büyüdükçe haftasına göre gelişiyorsa regli tarihi baz alınmaya devam ediliyor yok önde veya gerideyse ona göre hesaplıyor drlar.. yani şuan demekki 5 haftalık hamilesin onu baz alacaksın..
günü gününe uymuyor cnm mesela pazar sabah 8,5 da uyandım bebişimi hissettim baya oynadı gün içindede yakalaım bikaç kere ama dün ve bugün tık yok.. duruş pozisyonuna göre değişiyor.. bazen toplandığını hissediyorum bi yere göbeğim yamuluyor ama iki gündür yok normalmiş ama bu haftalarda böyle olması.. 2 haftaya kadar daha netleşecek..Halen hissedemiyorum benim sıpayı bazen hamile olduğuma bile inanamıyorum bi kıpırdama olsa anlicam ama o çıkınca harekete başlıyacak sanırım senin bızdık nasıl varmı kıpırdama
hayırlı olsun bebişlerinselamlar tapptaeeee annelerrr :))
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh güzel hamilelikler güzel doğumlar güzel annişlikler dilerim herkese içinde banada tabiii bende 12 + 3 ikiz annesiyim :)) ilk bebeklerim olacaklar inşallahhh :))
ayyy yanlış yazmışım canım yaaa :))) maşallah hemen farkettin düzeltilirmihayırlı olsun bebişlerinrabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin arkadaşım.. bu arada 12+3 ise imza alanında 13 görülmeli senmi oynadın ayarlarla yoksa 11+3 sünde yanlışmı yazdın
imza doğruysa sıkıntı yok 11+3 kızlar okur zaten burdanayyy yanlış yazmışım canım yaaa :))) maşallah hemen farkettin düzeltilirmi
Hayırlı olsun ikiz annesii:) bir şey sorayım aklıma gelmişken ikizolduğu ne zaman ortaya çıkıyor? tek keseden de ikiz olabiliyordu değil mi?selamlar tapptaeeee annelerrr :))
Rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip eder inşallahhhh güzel hamilelikler güzel doğumlar güzel annişlikler dilerim herkese içinde banada tabiii bende 12 + 3 ikiz annesiyim :)) ilk bebeklerim olacaklar inşallahhh :))
Ay ne güzel sağlıkla kucağına alırsın inşallah hayırlı evlât olsunlarselamlar tapptaeeee annelerrr :))
Çok şükür canım maaşallah hep süper olalım tasındım sonunda çok şükür:))Mrb Everdeen hava süper olunca anneler de süper..Sen nasılsın taşındınmı hayırlısıyla?
Saol canım tasındım sonundaselam canım burasıda buz gibi bende dışarı çıkıcam sandık kurulu sertfıka kursu varmış ona gıdecegım Allah kolaylık versın sanada yorma kendını
Canım yoktur bişey hadi hayırlısı gözün aydınMrb az once doktordan geldim ultrason cihazı berbattı cinsiyetini görmeye çalıştı ve karnıma baya bastırdı o an bisey diyemedim Ama korkuyorum biraz bisey yoktur dımı bi de doktor kız gibi dedi
Canımmm dün aklımdaydın ohh çok şükür maaşallah ben yerim onu yerim allahım analı babalı büyütsün tez vakitte toparlan.öp kokla kuzunu çok mutlu oldum.hayırlı bir hayatı olsun inşallah.darısı başımıza.dikkatbet kendine bebeğine canımSelam canım cumartesi epidural sezeryan oldum ağrılar daha geçmedi allah sizlere de bu duyguyu yaşatsın sağ salim kucağınıza alın inşallah çok güzel bir duygu :) hele emzirmek iki çekip ağzı yoruluyor iki dinleniyor mükemmel bişi :) allaha çok şükür
Benzettiyse çıkıyor canım hayırlısı olsun allahım gönlüne göre verain inşallahBilmiyorum ki daha canım 15 gün den falan gideceğim doktora öğrenirim mutlaka paylasrim sizinle doktor bu ultrason çekerken kıza benziyor dedi de ben heveslenmedim
Oyy neleri takmış kafasınıda bilinç altına itmiş:)) yıkanır canımın içi doğuma yakın yıkar mis gibi yerleştirirz hep birlikde daha var bende aldıgımı koydum seve seve kirlendiler:)Herkese günaydın güzellikler.. tüm gece rüyamda oğlumla uğraştım doğurmuştum ama hala kıyafetlerini yıkamamıştımçok panik oldum çok.. erkenden yıkamam lazım artık
Oyy maaşallah size:) harikaselamlar tapptaeeee annelerrr :))
Amin inşallah :) darısı başınıza inşallah :)Canım kizla erkek değişiyor kişiden kişiye gorede değişiyor ben 16. Haftaya girdim halen hissetmiyorum benim böyle oluyor am
Güle güleAllah analı babalı buyutsun canım bizim yerimizede kokla çok sevindim
Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı başınıza canım :)Canımmm dün aklımdaydın ohh çok şükür maaşallah ben yerim onu yerim allahım analı babalı büyütsün tez vakitte toparlan.öp kokla kuzunu çok mutlu oldum.hayırlı bir hayatı olsun inşallah.darısı başımıza.dikkatbet kendine bebeğine canım
Teşekkür ederim kız erkek farketmez hangisi olsa mutluyumCanım yoktur bişey hadi hayırlısı gözün aydın
Canım yeni evinde sağlıkla mutlulukla oturun inşallah evinizin güzelliği bebeğinizle taçlansin inşallahOyy maaşallah size:) harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?