2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

teşekkür ederim. Allah hayırlısını versin sanada canım. Ben hep kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca da inanılmaz çok sevindim sanki yıllardır erkek istiyormuşum gibi

bende kız istiyorum bakalım kısmet..kız ı erkeği bir hayırlı evlat olsunlar da

kızlar %90 bebeğimin cinsiyeti erkekmiş şimdiden isim aramay başladım ama ne kadar zormuş isimde karar vermek

Ben de dün gittim dr. %90 kız dedi.
Zaten hissediyordum, kızıma bir kız kardeş gelecek inşallah.
Ama hala bir yanılma payı vardır diye tam emin olamıyorum.
Kesinleşse de bu merak sona erse...

hahahaaaa çok güldüm buna cnm nasıl oldun peki..

AY ne guzel erkndn ogrenmssn
bende 12. haftamda ikili testten 2 gün önce öğrendim 2 gün sonra prof yapmıştı testi oda erkek demişti hala erkek değişmedi.. erken öğrenince hızını alamıyorsun ben galiba 15-16. haftamda odasını bile almıştım kurulu duruyor şimdi herşey hazır bebişimi bekliyorum..

Ne kadar sabırszz demı bnde catlycam cınsıyetı bı ogrenseydım dıdm

Cok dogru cok skntı yasadım ılk basta ama ınsallah gececek :-( suan braz daha ıym ama haftaya doktor var korkuyorumm. ıns duzelır ve kmsenın basına gelmesın en ufak bsy ble kaygılanmaya yetıyor.

İnşaallah geçer. Doktorun seni yönlendirir, korkma, Allah'a güven inş. arkadaşım.

Kızlar yardım edin miğde bulantımı nasıl geçircem kusarken kasılmanın bebişe bi zararı varmıdır herşeyden eşimden bile miğdem bulanır oldu adam yanaşamıyor yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…