çok sevindim canım..Darısı benim başıma..
teşekkür ederim. Allah hayırlısını versin sanada canım. Ben hep kız istiyordum ama erkek olduğunu duyunca da inanılmaz çok sevindim sanki yıllardır erkek istiyormuşum gibi
kızlar %90 bebeğimin cinsiyeti erkekmişşimdiden isim aramay başladım ama ne kadar zormuş isimde karar vermek
hahahaaaa çok güldüm bunaOhh mis iyiki anneler var.havalar yagıslı nisan çıksın.dün silindi camlar bugün yagmur yagdı.aklım sizdeydi.dün belim agrıyor.eşim diyoki kızlara soralım:)) oda öyle alışmışki bana bişey olsa buraya yazcak napıyım diye:))
AY ne guzel erkndn ogrenmssnkızlar %90 bebeğimin cinsiyeti erkekmişşimdiden isim aramay başladım ama ne kadar zormuş isimde karar vermek
ay gercekten bnm esımde oyle bı sorun olsa hemen kulube yazdn mı kızlar cevap yazmsmı dıohahahaaaa çok güldüm bunacnm nasıl oldun peki..
bende 12. haftamda ikili testten 2 gün önce öğrendim 2 gün sonra prof yapmıştı testi oda erkek demişti hala erkek değişmedi.. erken öğrenince hızını alamıyorsun ben galiba 15-16. haftamda odasını bile almıştım kurulu duruyor şimdi herşey hazır bebişimi bekliyorum..AY ne guzel erkndn ogrenmssn
Ne kadar sabırszz demı bnde catlycam cınsıyetı bı ogrenseydım dıdmbende 12. haftamda ikili testten 2 gün önce öğrendim 2 gün sonra prof yapmıştı testi oda erkek demişti hala erkek değişmedi.. erken öğrenince hızını alamıyorsun ben galiba 15-16. haftamda odasını bile almıştım kurulu duruyor şimdi herşey hazır bebişimi bekliyorum..
Cok dogru cok skntı yasadım ılk basta ama ınsallah gececek :-( suan braz daha ıym ama haftaya doktor var korkuyorumm. ıns duzelır ve kmsenın basına gelmesın en ufak bsy ble kaygılanmaya yetıyor.
Erkek bebekLer erken belli oluyor bazı istisnalar olabiliyor ama geneli erkenAY ne guzel erkndn ogrenmssn
Hayırlı olsun hoşgeldin çok yakın doğumlarımız
İdare ederim canım . görüşemedik bugün sen nasılsınkattit: 40529353 .!.:hahahaaaa çok güldüm bunacnm nasıl oldun peki..
Hoşgeldiniz yeni anne ve minik kuzusu:) amin inşallah hepimizeBizde yeni anne adayi ve bebegi olarak yeni katildik araniza Allah hepimize hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Ins canım hepımız bı avazda ınsİnşaallah geçer. Doktorun seni yönlendirir, korkma, Allah'a güven inş. arkadaşım.
Ya benımkı ne acaba pekı yasadıgn belırtler nelerErkek bebekLer erken belli oluyor bazı istisnalar olabiliyor ama geneli erken
Benimki de belli değil daha canım en son 12. Hafta da gittim doktor bişey demedi yani kıza benziyor dedi oğlumu 11 haftalik ken Öğrenmiş tim amaYa benımkı ne acaba pekı yasadıgn belırtler neler
Amin tatlım hoşgeldinizBizde yeni anne adayi ve bebegi olarak yeni katildik araniza Allah hepimize hayirli evlatlar hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Benimki de belli değil daha canım en son 12. Hafta da gittim doktor bişey demedi yani kıza benziyor dedi oğlumu 11 haftalik ken Öğrenmiş tim ama
Ay allah analı babalı buyutsun haftaya doktor var ıns bnada bısy soyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?