Çok güzel olmuş becerikli benim arkadasım maasallah.bende sabun yaptırcam melek kanadı içinde bebekli.birde magnet düşünüyorum.bakalım daha emin değilim eşim baby Shower yapalım diyor tasarımcı kendi yapcak.çok güzel şeyler var insan herşeyi yapmak istiyor.bu arada sana gösterdiğim yatagı aldık[/QUOTE][QUOTE="kattina, post: 40546085, member: yaptım cnm denemek için yaptım bakayım nasıl olacak diye.. bazı eksikleri giderince daha iyi olacak..içine lavanta doldurdum çok güzel kokuyor
Marhaba hanimlar benim bi sorunum var 12 haftalik hamileyim hersey yolundaydi fakat gece fazlasiyla kasik agrilarim oldu sabahta uyandigimda sari koyu yapiskan kivamli akintim oldu hatta uzerinde hafif pembemsi cizgilerde vardi panik oldum daha pazartesi gittim doktora hersey yolundaydi sorun ne olabilir basina gelen varmi
Çok ayakda durup agır birşey kaldırdınmı? Akıntılar ara ara olabilir diye düşünüyorum. Fazla ayakda durmamaya çalış.yenş gittysen doktora ters bişey olsa anlardı.endişe etme dikkat et kendineMarhaba hanimlar benim var 12 haftalik hamileyim hersey yolundaydi fakat gece fazlasiyla kasik agrilarim oldu sabahta uyandigimda sari koyu yapiskan kivamli akintim oldu hatta uzerinde hafif pembemsi cizgilerde vardi panik oldum daha pazartesi gittim doktora hersey yolundaydi sorun ne olabilir basina gelen varmi
canımbi sıkıntı olacagını sanmıyorum ama drum bana progesteron başlamıştı düşme ihitmaline karşılık ama benim baya koyu renkliydi senin açık renkliyse akıntıların başlamıştır. benim 16. haftada başladı akıntılar
Çok ayakda durup agır birşey kaldırdınmı? Akıntılar ara ara olabilir diye düşünüyorum. Fazla ayakda durmamaya çalış.yenş gittysen doktora ters bişey olsa anlardı.endişe etme dikkat et kendine
ay ınsalallah ya a a a a aevet canım ultrasonda bacaklarını komple açtı çok güzel gösterdi bebeğim inşallah seninkide bekletmez hemen öğrenirsin canım
Canım ne yaptın kalp duyuldu mu tarihlerimiz yakın ben cuma günü duyamadım Dr panik yapma dedi ama içim içimi yiyor.Benim 7hafta bitti bakalim cumartesi gidince kalp duyulur artik ins
CNM PEMBE LEKE DÜŞÜK TEHLİKESİ OLABİLİR KAHVE LEKE YERLEŞME KANAMASI DİYE ADLANDIRILIYOR BENCE HEMEN BİR DR GÖRÜN..Meraba kizlar 8haftalik hamileyim sabah kalktim pembe bi leke var bu nedir acaba ilk hamileligm bisey bilmiorm yasayan.var mi bunu?
Günaydınnnnn sekerparemmm geldim emilii nerlerde ben bi kaç gündür görmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?