2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Kizlar merhaba...ben de yeni hamile kalanlardanim...benim kasiklarimda agri oluyor...bu normalmi acaba...ilk gebeligim...hic bi bilgim yok hamilelikle ilgili...bosuna mi evhamlaniyorum acaba...

KIZLAAARRRR DOKTORDAN GELDİK OĞLUM OLUCAK ALLAH KISMET EDERSE ÇOK HEYECANLIYIM ALLAHIM İNŞALLAH KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNÜ DE GÖSTERSİN MUTLULUKTAN İÇİM İÇİME SIĞMIYOR Kİİ
Canımmm çok sevindim hayırlı ugurlu olsun tatlı güzel gelinlerin olsun inşallah:) cinsiyet öğrenince insan kendini anne gibi hissediyor dimi

[QUOTEost: 40569209, member: 646765"]Aaaa ne güzel canım hayırlı bi oğlun olsun inşallah bende pazartesi gidecem doktora inşallah benim kuzu nasıl bakarım artık[/QUOTE]
Canım Nerelerdesin seni merak ettik iyimisin

Kizlar merhaba...ben de yeni hamile kalanlardanim...benim kasiklarimda agri oluyor...bu normalmi acaba...ilk gebeligim...hic bi bilgim yok hamilelikle ilgili...bosuna mi evhamlaniyorum acaba...
Hayırlı olssun canım kaç haftalık.vbenimde oluyor ara ara doktor normal dedi

[QUOTEost: 40569209, member: 646765"]Aaaa ne güzel canım hayırlı bi oğlun olsun inşallah bende pazartesi gidecem doktora inşallah benim kuzu nasıl bakarım artık
Canım Nerelerdesin seni merak ettik iyimisin[/QUOTE]
Canım bu hafta biraz hem yoğun hemde çok yoruldum babam kanser biraz rahatsızlugi arttı,annem kalp kirizi geçirdi şuan iyiler çok şükür

Hayırlı olssun canım kaç haftalık.vbenimde oluyor ara ara doktor normal dedi
5 haftalik canim...carsamba gunu keseyi gördük...sağ tarafta 2 tane kist var dedi bana...bnimde hep sağ taraf agriyo...bugün baya ragatsiz etti...mide basladi bir yandan bulanmaya...bakalim daha neler olcak sanada hayirli olsun tatlim...güzel bi hamilelik geciririz umarimmm

Ya kizlar hamilelikte çörek otu dusuklere yol acabiliomus ben blmiodm hamilelgmn ilk haftasnda usutmustum yiyodum gribe iyi gelio diye az once yine yedm Blmiodm bisey olmaz dmi yaa yiyen var mi?

Fıstıkli lokummu desem fındıklimi bilemedim bende bugün girdim sen nasılsin yavrucuk nasıl
yavrucuk iyi sanırım ama ben çok kotuydum migrenim tuttu 3 gün aralıksıZ basım ağrıdı bugün daha ıyım teşekkür ederim.Sanadda çok gecmıs olsun Allah şifa versin

erelerdesin seni merak ettik iyimisin
Canım bu hafta biraz hem yoğun hemde çok yoruldum babam kanser biraz rahatsızlugi arttı,annem kalp kirizi geçirdi şuan iyiler çok şükür[/QUOTE]
Ayy allahım şifa versin ya of babanda çok geçmiş olsun.anne nasıl iyi oldumu şimdi aman kendine çok dikkat et hamilesin sen çok çok geçmişolsun

Cnm öncelikle hayirli olsun.ben fe 5 haftalik hamileyim...benim doktorum folik asitte yazdi vitaminde...afi vinalac vitaminin...ilk defa duydum folik asitin byle zararlari oldugunu...
Canım yazdıklarını şimdi okuyorum folic asid ile ilgili doktorunun söylediklerine katılmıyorum. Çünkü ben pediatri doktorları ve kadın doğum doktorlarına çalışıyorum bunu 1 hekimden bile duymadım. Bunu söylemesinin tek bir sebebi vardır. O da elevit ilacını destekliyordur bir çıkarı vardır. Folic aSit alımı gebelikten önce ne kadar erkense bebeğin otistik ve nöral tüp defekti olma riski o kadar az olmaktadır. Ben doktorların kongrelerinde de bulunuyorum cnö böyle bir güncel bilgi duymadım. Ha şunu rahatlıkla söylerim ki elevit ilacı nın jelatinin domuz ürünü içermekiçermektedir. Bunun o yüzden ülkemizde çoğu hekim bu tercihini değiştirip farklı bir multivitamin önermektedir. Benim doktorum sadece demir ilacı verdi bir de folic+iod kullanıyodum hamilelik öncesinden beri onu doğuma kadar bırakmamamı söyledi.

Canım bu hafta biraz hem yoğun hemde çok yoruldum babam kanser biraz rahatsızlugi arttı,annem kalp kirizi geçirdi şuan iyiler çok şükür
Ayy allahım şifa versin ya of babanda çok geçmiş olsun.anne nasıl iyi oldumu şimdi aman kendine çok dikkat et hamilesin sen çok çok geçmişolsun[/QUOTE]
Canım benim öyle şey olur mu walla gözüm burda ilk sizi arıyo çok geçmiş olsun allah şifa versin cnm yapabileceğimiz bişey oluesa lütfen paylaş buradan

Kist kadınların çoç

[QUOTpost: 40570884, member: 672859"]5 haftalik canim...carsamba gunu keseyi gördük...sağ tarafta 2 tane kist var dedi bana...bnimde hep sağ taraf agriyo...bugün baya ragatsiz etti...mide basladi bir yandan bulanmaya...bakalim daha neler olcak sanada hayirli olsun tatlim...güzel bi hamilelik geciririz umarimmm[/QUOTE]
Kist kadınlarıın çoğunda oluyor bendede vardı dopum kontrol hapıyla birlikde kendiliğinden patladı çok şükür.daha yeni 12 haftaya kadar sürüyor bulantılar benimde yeni gecti 3ay çıkarttm.inşallah kolay gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…