2015 in en taze anne adayları burada toplanalım

Slm kizlaaaaaaar

Nasilsiniz?? Ben bebisime bir kac parca birseyler aldim doktor erkek diyince umarim aceleci davranmamisimdir

Bn hala bi hareket hissedemiyorum yaaa ilk hamileligim sanirim gec hissedicem

Bide ben bebisi bulamiyorum karnima fln elleyince ultrasyonda solda ama elleyince bulamiyorum buna bi cözüm bulan var miii :))))))

Bide ben kilo alamadim henüz yani bazen bir kilo fazla cikiyorum ama iki uc gun sonra geri gidio o bi kilo ama gelisimde sorun yok herhalde olsa dr derdi dimi

Slm canım.iyi olmuş insan hevesleniyor bende gördükce alıyorum duramıyorum.bende 3gündür hiç hissedemiyorum yok gibi.daha çok minikler bilemiyoruz iyilerdir uyuyorlardır herhalde:))verdiğim kilolarıda alamdım hala

QUOTE="lati lokum, post: 40471530, member: 656965"]Gözün aydın canımm Allahım kucagına almayıda asip etsin inşallah.[/QUOTE]
gO

Sağol canim inş herşey yolunda giderse hepimiz saglikla kucagimiza aliriz bbislwrimizi

merhaba bayanlar.Ben hamile olduğumu yeni öğrendim sanırım beş haftalık.ultrasonda belli belirsiz di ,net birşey göremedik.Doktor bana artık folik asit vermiyoruz hiperaktivite,otizm gibi şeylere sebep oluyor çocuklarda dedi.Elevit protanal diye bir vitamin yazdı bu hepsini içeriyor dedi ama benim kafam karıştı biraz sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?

Hayırlı olsun canım bizler çoğumuz folic içtik ilk 3ay öyle olsa bizede vermezlerdir herhalde.otizmin sebepleri çok ayrı şeyler diye biliyorum hiperaktivite de öyle bayag iddalı konşmuş çünkü küçük şeyler değil söyledikleri heleki otizm allah korusun.sana verdiğ ilaçlarla anlaşması olmasın.çünkü böyle sıkıntılı durumlar olsa üretimi biterdi bence

teşekkür ederim ben ilk hamilelğimde kullanmıştım ama üstünden uzun zaman geçti heran herşey değişiyor ülkemizde diye sormak istemiştim banada mantıklı gelmemişti zaten.doktorada dün aciliyetten gitmiştim güvendiğim bildiğim birisi değil.tekrar teşekkür ederim.

Bana da folidence verdi o.da folik ve b12 karisimi bi ilac sen istiosan baska doktora da gt 2hafta sonra falan gt ki bebeginin kalp atsini duyabilesin insallh hayırlı uğurlu olsun

Bana da folidence verdi o.da folik ve b12 karisimi bi ilac sen istiosan baska doktora da gt 2hafta sonra falan gt ki bebeginin kalp atsini duyabilesin insallh hayırlı uğurlu olsun
evt şimdi doktor araştırıyorum teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun

KIZLAAARRRR DOKTORDAN GELDİK OĞLUM OLUCAK ALLAH KISMET EDERSE ÇOK HEYECANLIYIM ALLAHIM İNŞALLAH KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNÜ DE GÖSTERSİN MUTLULUKTAN İÇİM İÇİME SIĞMIYOR Kİİ

KIZLAAARRRR DOKTORDAN GELDİK OĞLUM OLUCAK ALLAH KISMET EDERSE ÇOK HEYECANLIYIM ALLAHIM İNŞALLAH KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNÜ DE GÖSTERSİN MUTLULUKTAN İÇİM İÇİME SIĞMIYOR Kİİ
Aaaa ne güzel canım hayırlı bi oğlun olsun inşallah bende pazartesi gidecem doktora inşallah benim kuzu nasıl bakarım artık

Aaaa ne güzel canım hayırlı bi oğlun olsun inşallah bende pazartesi gidecem doktora inşallah benim kuzu nasıl bakarım artık
Aminn yaerucum inşallah en önemlisi de o hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar :) seninkide kocaman olmuştur ben son gördüğümde bu kadar değildi şaşırdım gördüğümde kocaman olmuş totoşumm :))

Cnm öncelikle hayirli olsun.ben fe 5 haftalik hamileyim...benim doktorum folik asitte yazdi vitaminde...afi vinalac vitaminin...ilk defa duydum folik asitin byle zararlari oldugunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…