Doktrmla görüştüm canm FLQR67 diye bi ilac al kulln dediCNM PEMBE LEKE DÜŞÜK TEHLİKESİ OLABİLİR KAHVE LEKE YERLEŞME KANAMASI DİYE ADLANDIRILIYOR BENCE HEMEN BİR DR GÖRÜN..
GENELDE PROGESTAN VERİRLER AMA VARDIR BİR BİLDİĞİ CNM KULLAN AMAN İHMAL ETME..Doktrmla görüştüm canm FLQR67 diye bi ilac al kulln dedi
BAYADIR BENDE GÖRMÜYORUM TAKILDIM EYLÜL ANNELERİ TOPİĞİNE BAYA GIRGIR ŞAMATA GİDİYOR ORDA UĞRAYAMADIM BURAYAGünaydınnnnn sekerparemmm geldim emilii nerlerde ben bi kaç gündür görmüyorum
Progesteron mus yaa bana sfresini vermis ilacin canmGENELDE PROGESTAN VERİRLER AMA VARDIR BİR BİLDİĞİ CNM KULLAN AMAN İHMAL ETME..
Hadi ya burraayada yeni arkadaslar gelmiş ben koptum bu ara tasıncam diye burdan hareketlendirelim tekrar burayı:)))BAYADIR BENDE GÖRMÜYORUM TAKILDIM EYLÜL ANNELERİ TOPİĞİNE BAYA GIRGIR ŞAMATA GİDİYOR ORDA UĞRAYAMADIM BURAYA
AYNEN ÖYLE CANIM DÖN ARTIK TOPİĞİN BAŞINA..Hadi ya burraayada yeni arkadaslar gelmiş ben koptum bu ara tasıncam diye burdan hareketlendirelim tekrar burayı:)))
Slm canım.iyi olmuş insan hevesleniyor bende gördükce alıyorum duramıyorum.bende 3gündür hiç hissedemiyorum yok gibi.daha çok minikler bilemiyoruz iyilerdir uyuyorlardır herhalde:))verdiğim kilolarıda alamdım halaSlm kizlaaaaaaar
Nasilsiniz?? Ben bebisime bir kac parca birseyler aldim doktor erkek diyince umarim aceleci davranmamisimdir
Bn hala bi hareket hissedemiyorum yaaa ilk hamileligim sanirim gec hissedicem
Bide ben bebisi bulamiyorum karnima fln elleyince ultrasyonda solda ama elleyince bulamiyorum buna bi cözüm bulan var miii :))))))
Bide ben kilo alamadim henüz yani bazen bir kilo fazla cikiyorum ama iki uc gun sonra geri gidio o bi kilo ama gelisimde sorun yok herhalde olsa dr derdi dimi
Döndüm:)) emili merak ettim inş.sıkıntı yoktur o hafata sonu biraz yogun olur çocuklar var ptesi gelir herhaldeAYNEN ÖYLE CANIM DÖN ARTIK TOPİĞİN BAŞINA..
Hayırlı olsun canım bizler çoğumuz folic içtik ilk 3ay öyle olsa bizede vermezlerdir herhalde.otizmin sebepleri çok ayrı şeyler diye biliyorum hiperaktivite de öyle bayag iddalı konşmuş çünkü küçük şeyler değil söyledikleri heleki otizm allah korusun.sana verdiğ ilaçlarla anlaşması olmasın.çünkü böyle sıkıntılı durumlar olsa üretimi biterdi bencemerhaba bayanlar.Ben hamile olduğumu yeni öğrendim sanırım beş haftalık.ultrasonda belli belirsiz di ,net birşey göremedik.Doktor bana artık folik asit vermiyoruz hiperaktivite,otizm gibi şeylere sebep oluyor çocuklarda dedi.Elevit protanal diye bir vitamin yazdı bu hepsini içeriyor dedi ama benim kafam karıştı biraz sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
Bana da folidence verdi o.da folik ve b12 karisimi bi ilac sen istiosan baska doktora da gt 2hafta sonra falan gt ki bebeginin kalp atsini duyabilesin insallh hayırlı uğurlu olsunmerhaba bayanlar.Ben hamile olduğumu yeni öğrendim sanırım beş haftalık.ultrasonda belli belirsiz di ,net birşey göremedik.Doktor bana artık folik asit vermiyoruz hiperaktivite,otizm gibi şeylere sebep oluyor çocuklarda dedi.Elevit protanal diye bir vitamin yazdı bu hepsini içeriyor dedi ama benim kafam karıştı biraz sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
evt şimdi doktor araştırıyorum teşekkür ederim sizinde hayırlı olsunBana da folidence verdi o.da folik ve b12 karisimi bi ilac sen istiosan baska doktora da gt 2hafta sonra falan gt ki bebeginin kalp atsini duyabilesin insallh hayırlı uğurlu olsun
Aaaa ne güzel canım hayırlı bi oğlun olsun inşallah bende pazartesi gidecem doktora inşallah benim kuzu nasıl bakarım artıkKIZLAAARRRR DOKTORDAN GELDİK OĞLUM OLUCAK ALLAH KISMET EDERSE ÇOK HEYECANLIYIM ALLAHIM İNŞALLAH KUCAĞIMA ALACAĞIM GÜNÜ DE GÖSTERSİN MUTLULUKTAN İÇİM İÇİME SIĞMIYOR Kİİ
Aminn yaerucum inşallah en önemlisi de o hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlar :) seninkide kocaman olmuştur ben son gördüğümde bu kadar değildi şaşırdım gördüğümde kocaman olmuş totoşumm :))Aaaa ne güzel canım hayırlı bi oğlun olsun inşallah bende pazartesi gidecem doktora inşallah benim kuzu nasıl bakarım artık
Canım bu hafta çok yoğundum babam rahatsızdi onlara hamileligimi yeni söyledim bu hafta hertürlü çok yoğun geçti kızlar valla aklımda sizlerde kaldıBAYADIR BENDE GÖRMÜYORUM TAKILDIM EYLÜL ANNELERİ TOPİĞİNE BAYA GIRGIR ŞAMATA GİDİYOR ORDA UĞRAYAMADIM BURAYA
Cnm öncelikle hayirli olsun.ben fe 5 haftalik hamileyim...benim doktorum folik asitte yazdi vitaminde...afi vinalac vitaminin...ilk defa duydum folik asitin byle zararlari oldugunu...merhaba bayanlar.Ben hamile olduğumu yeni öğrendim sanırım beş haftalık.ultrasonda belli belirsiz di ,net birşey göremedik.Doktor bana artık folik asit vermiyoruz hiperaktivite,otizm gibi şeylere sebep oluyor çocuklarda dedi.Elevit protanal diye bir vitamin yazdı bu hepsini içeriyor dedi ama benim kafam karıştı biraz sizler vitamin olarak ne kullanıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?