Babam pankreas kanseri tüm vücudunu sardı sizlerden dua istiyorum kızlarCanım g.olsun nesi var babaciginin
Emili,Babam pankreas kanseri tüm vücudunu sardı sizlerden dua istiyorum kızlar
Canım allah şifasını versin dua edicem cnm sen kendini ve bebişini üzmemeye gayret gösterBabam pankreas kanseri tüm vücudunu sardı sizlerden dua istiyorum kızlar
Çok teşekkür ederim canım Allahtan ümit kesilmez altı aylık ömrü var dedi doktorlar çok şükür bir sene olacak rabbim senin annenede tüm hastalarada şifa versin inşallahEmili,
Rabbim babacigina ve tüm bu hastalikla diger hastaliklarla mucadele veren kullarina şifa nasib etsin.
Seni iyi anlayabiliyorum benimde annecim 5 yıldır lenfoma ile mücadele veriyor.
Bizler hamileyiz Rabbimizin emanetlerini taşıyoruz.İnşAllah dualarimiz kabul olur.Ben babaciginada dua edicem sıklıkla okuyorum zaten.Allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun.
Sağolasin canım üzülmemek elde değil aileme hamile olduğumu yeni söyledim daha doğrusu artık karnım çıktı bilerek gizledim onlardan babama bişey olurda benden gizlerler söylemezler diye bu hafta öğrendiler hamile olduğumu nasip artık elden bişey gelmiyorCanım allah şifasını versin dua edicem cnm sen kendini ve bebişini üzmemeye gayret göster
Doğru söylüyorsun canım allah herşeyin en hayırlısını versin hakkınızda ne yapcaksın iyi yapmışsın söylememekle ama doğru senin üzülmeni de hiç istemezler öpüyorum kuzumSağolasin canım üzülmemek elde değil aileme hamile olduğumu yeni söyledim daha doğrusu artık karnım çıktı bilerek gizledim onlardan babama bişey olurda benden gizlerler söylemezler diye bu hafta öğrendiler hamile olduğumu nasip artık elden bişey gelmiyor
Kist kadınlarıın çoğunda oluyor bendede vardı dopum kontrol hapıyla birlikde kendiliğinden patladı çok şükür.daha yeni 12 haftaya kadar sürüyor bulantılar benimde yeni gecti 3ay çıkarttm.inşallah kolay gecer[/QUOTE][QUOTpost: 40570884, member: 672859"]5 haftalik canim...carsamba gunu keseyi gördük...sağ tarafta 2 tane kist var dedi bana...bnimde hep sağ taraf agriyo...bugün baya ragatsiz etti...mide basladi bir yandan bulanmaya...bakalim daha neler olcaksanada hayirli olsun tatlim...güzel bi hamilelik geciririz umarimmm
Canımmm sanada günaydın walla sabah sabah bu msgların çok iyi geliyor. Dediklerini yaptım yola koyuldum bilee bebişlerimizle beraber büyüyelim :) allaha emanet olun tüm kötülüklerden allahım hepimizi korusunArkadaslarım günaydın yeni güne yeni umutlarla başlayalım allahım hepimize bebeklerimze ailemize sevdiklerime sağlık mutluluk versin.hadi uyanın bakın bebeklerimizin doğumuna bir hafta daha yakınız.kahvaltınızı yapın yumurtanızı yeyinsütünüzü içinn hadi hadiiiiiiiiiiii
Arkadaslarım günaydın yeni güne yeni umutlarla başlayalım allahım hepimize bebeklerimze ailemize sevdiklerime sağlık mutluluk versin.hadi uyanın bakın bebeklerimizin doğumuna bir hafta daha yakınız.kahvaltınızı yapın yumurtanızı yeyinsütünüzü içinn hadi hadiiiiiiiiiiii
Canımmm sanada günaydın walla sabah sabah bu msgların çok iyi geliyor. Dediklerini yaptım yola koyuldum bilee bebişlerimizle beraber büyüyelim :) allaha emanet olun tüm kötülüklerden allahım hepimizi korusun
Amin canım inşallah.evet allahım o günleri nasip etsin ben düşünemiyorum korkuyorum allahım kolayca dogum yapıp kucagımıza alalım meleklerimizi.ya inanabiliyomusun anne oluyoruz ya annneee yani:)) çok değişik geliyor düşününce:)) ohh canım afiyet bal olsun ayrıca dikkat et kendini yorma allahım güç kuvvet versin çalışırkenakrinşallahpost: 40585185 .!.:Everdeen kuzum bu arada merak ediyorum biz senle allah kısmet ederse bayaa yakın doğurabiliriz. Bakalım son haftalarımız nasıl olacak hep iletişim içinde olalım
Ewet canım hala şaka gibi geliyor bana da daha hareklerini de hissetsek nasıl olur kimbilir :) bu perşembe kandil kızlar bol bol dua edelim rahat rahat doğuralım :)Amin canım inşallah.evet allahım o günleri nasip etsin ben düşünemiyorum korkuyorum allahım kolayca dogum yapıp kucagımıza alalım meleklerimizi.ya inanabiliyomusun anne oluyoruz ya annneee yani:)) çok değişik geliyor düşününce:)) ohh canım afiyet bal olsun ayrıca dikkat et kendini yorma allahım güç kuvvet versin çalışırken
Lati lokumumm nerdesin hadi uyannnnn nasılsın bugünmigrenin gectimiUyuyamadım burda olan varmı kızlar
Evet canım bol bol edelim.oyy ya allahım herkese anne olmayı nasip etsin allahımın bize en güzel hediyesiakreprensesedelim40585552 .!.:Ewet canım hala şaka gibi geliyor bana da daha hareklerini de hissetsek nasıl olur kimbilir :) bu perşembe kandil kızlar bol bol dua edelim rahat rahat doğuralım :)
RABBİM ŞİFASINI VERSİN CNM.. NE DENİR Kİ ÇOK ZOR BİR DURUM..Babam pankreas kanseri tüm vücudunu sardı sizlerden dua istiyorum kızlar
GELDİM DE İŞTEN GÜÇTEN ANCA YAZMAYA FIRSATIM OLDUM BEBİŞİM...Katinaaaaaa kuzummmm nerdesinn
Hoşgeldin canım ptesi yoğun olur.iyimisinGELDİM DE İŞTEN GÜÇTEN ANCA YAZMAYA FIRSATIM OLDUM BEBİŞİM...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?