- 18 Mayıs 2015
- 248
- 93
- 13
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.581
nasıl yani ?Benim kız oğlan oldu oğluşum oluyor kısmetse
Ama burayı bırakmayınbenim face yok esimle ortak kararımız, ama instagramim var
Güzel olur aslındaKızlar daha öncekiler hep facebookta gurup kurmuş ya bizde mi kursak acaba isteyen katılır tabi yine burdanda devam ederiz filan :)
Çok bölünmesek mi, face arkadaş listesi kalabalık çocukluk arkadaşı,ortaokul,lise,ünv derken sadece selamlaştığım insanlar da ekli, herhangi gruba ekli olunca orada görünüyor yada o gruptaki paylaşımları fln başkaları görüyor ne bileyim burası daha iyi geliyor bana siz bilirsiniz yine ama burayı ihmal etmeyelim
Ama burayı bırakmayınbenim face yok esimle ortak kararımız, ama instagramim var
tamam kızlar ben kuruyorum grubuadını ne koyalım
gözünüzaydın canım hayırlı olsun
Bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz canımKIZLAR BEDAVA GELDİ TÜM TÜRKİYE YE DAĞITIYORLAR SADECE ÜYE OLUYORSUN google amcaya sleepy.com.tr yazın oradan numune için kayıt ol diyor zaten oradan kayıt ettirin kendinizi sürat kargo getirdi az evvel ay üye olalı 15 gün oldu unutmuştum ne sevindim Eki Görüntüle 1543168
ayy canım gözün aydın.. darısı başıma artık. günler geçmiyor. haftaya cumaya kadar nasıl sabredeceğim yaaKızlarrrrroğlum geliyyoooooorrr
Bugün öğrendik allah sağlık sıhhat versinnn inşallah pipişi gördük teyzeleri
Kız gibi düşünmüştüm ama oğlanmış
Şükürler olsunn allahım olmayan herkese nasip etsin inşallah
Bence de sirt daha kullanisli. Ben sirt alicam hem babamiz da tasir boylelikle, omuz catasinin kullanimi o donemde zor bence.Kızlar sizce şu bebek bakım çantaları varya genelde yandan askılı onların sırt çantası olanları daha kullanışlı olmazmı ben hep görüyorum çevrem de cocuk ayrı çanta ayrı perişan geziliyor :) Sizce hangisi kullanışlı ?
haklısın canım valla.. düşük mü gösteriyor maaşınısevgili patronuma gittim 4 aysonra doğum iznine çıkacağımı bu süre içinde düşük görünen ssk mı net maaşımdan yatırmasını ve net maaşımı doğum parası olarak almak istediğimi söyledim ilk seferde olur dercesine bi cevap verdi ses çıkmayınca 1 hafta sonra bugün tekrar gittim diğer müdür yani kardeşi ile görüşüp karar vericeklermiş ama zormuş bende diğer kardeşine de gittim ve dedim ki siz önceki elemana 2300 tl maaş verdiniz adam hiç bi iş yapmamış raporları bildirmemiş primleri işkurları vermemiş ceza üstüne ceza yediniz ben işimi yaptığım halde 1500 lira veriyosunuz küçük bişey rica ediyorum yapmıyosunuz bana sen bunları kabul etmedin mi dedi tamam etmiş olabilirim ama dedim yani yazık dedim aynı işi yapıyoruz sonuçta dedim benim isteğim ufacık ve hakkım olan bişey sonuçta dedim yarın tekrar konuşcaz bu işi halletmeden bana huzur yokkk ya yapacaklar ya da yapacaklarrr yoksa bütün gayri resmisini götürür mahkemeye dökerim hakim olamıyorum kendime artık çok sinirlendimmm...yaa haksızmıyım kızlarrr
Ilk hamileliginse genelde gec gorunuyo canim cok yakinda cikar gobusunben ilk hamileligimde 17 kilo almistim, zaten dogumda 8.5 kilo ile 10 kilo arasi kaybediyosun, sonra dikkat edince cabuk gidiyo kilolar, ben hastaneden ciktigimda 7 kilom kalmisti kaybedecek ve cok cabuk kaybettim bunda da ayni olur insallah [
Ay hadi insallah bende veririm kilolari offff cok kafayi takiyorum kilo konusuna
tamam kızlar ben kuruyorum grubuadını ne koyalım
onda da öncü sen ol bize duyur biz ekleriz teker teker :))Kızlar daha öncekiler hep facebookta gurup kurmuş ya bizde mi kursak acaba isteyen katılır tabi yine burdanda devam ederiz filan :)
onda da öncü sen ol bize duyur biz ekleriz teker teker :))
Evet kestiremiyorum ya aldılar basını gidiyorlar :)
Sen gündüzleri olurdun topikte,göremiyorum bir kac gündür,okula mı başladın?
çıkmıyor böyle yazıncaa2015 kasım anneleri ( kadınlar kulübü )
bekliyorum hanımlr sonra kapatıcam grubu
2015 kasım anneleri ( kadınlar kulübü )
bekliyorum hanımlr sonra kapatıcam grubu
Ya evet aynen o.Cok saçma ama bana bunu söylediklerinden beri kestiremiyorum istehamilelikte saç kesilmez diye bir şey duymuştum doğru mu ya.. yoksa o yüzden mi kestiremiyorsun saçlarını.
ben kestim de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?