- 26 Ağustos 2013
- 3.225
- 2.142
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.541
Ilac bir iki gün denedim arada çok kustum. Bıraktım bende. Zaten hap içmek normaldede midemi bulandiriyo o nedenle çok denemedim. Zormuş hamilelik gerçekten ya. Hiç böyle dusunmemistimİnsallah ya.peki ilac kullanmana ragmen mi kusuyorsun.bende hergun kusmuyorum cunku ilac kullaniyorum
BennArkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Selam canım.evet şu son 10 gündür benimde çıktı karnım ama şimdilik 54 kilosum dur bakalım inşallah çok almayız.bizim cinsiyete erkek dedi büyük ihtimalle Allah bilir doğrusunu hayırlısını inşallah.evet bende kendime ilk defa hamile badisi ve taytı aldım c&a da vardı bilgin olsun.sabahları uyanıp wc ye gidip geldikten sonra karnımın sol kısmı şiş duruyor biliyomusun en son Dr a söylediğimde evet haklısınız uterus sola yerleşmiş demişti.sende farkediyomusun bu tip şeyler,veya elini tam üstüne koyduğunda kalp çarpıyo gibi bir atma fln hissediyomusun?Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve hepimiz içinde ol diyeceği günü sabırla beklemeyi nasip etsin inşallah amin.[/QUOTE]iyi canım çok şükür sen nasılsın?? Bebişin napıyo cinsiyeti belli oldu mu?
Kardeşimin düğünü vardı çok yoğun bi dönem geçirdik =) çok şükür düğünümüzü yaptık ve evimize geri döndük =) bugün kontrolüm vardı şimdi geldim =) ve eşime bilgi vermeden kk ya yazıyorum =)
çok şükür bi sıkıntı yok. normal seyrimizdeyizAma popişimizi dönmüşüz çok uğraştı doktorumuz ama göstermedi kendini hayırlısı bakalım
çıktı karnım yaa artık anlaşılıyo resmen =) iş yerinde arkadaşlarım büyümüş karnın kilo da almışsın diyolar
henüz kendim için bişey almamıştım hafta sonu bi kaç parça bişey alayım diyorum bakalım. Sende durumlar nasıl?
Gözün aydın canım Hayırlı evlat olsun, Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş.kızlar sonunda öğrendim benim bebişte erkek :)
kızlar sonunda öğrendim benim bebişte erkek :)
İyi başka doktora gitmiyorsuuz diyecektim ama yurtdışıydı galiba sizin, o zaman bu forumda Türkiye'de yaşayanlar arasında en geç ben öğenicem diyeyimYok canim bence en son ben ogrenicem 20.hafta detaylı ultrason da soyleyeceklermis 1 temmuzda
Bencede bebege zararlı olur, belki kokusuzunu yaptirabilirizKokulu seyler zararli degil mıdır acaba bebek icin? İlk 6 ay bağışıklığı iyi oluşsun diye oda da hali bile bulundurmayın diyorlar ama
gözünüzaydın canım hayırlı olsunKızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.
Arkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Çekinecek misafir davet edin bak ev nasıl oluyorHepimiz ev temizlemeden muzdaribiz galibaValla zor oluyo hamileyken iş yapmak, bende ha bire erteliyorum, bakalım nereye kadar
Ekledim senibi teklifim var size kızlar facebookdan arkadaş olarak eklemek isteyen olursa TC gokşen Ozlen olarak arattırdığınızda ağızları 1 metre açık bi bi çift görürseniz o benim eklemek isteyen olursa ekleyin lütfen
gözünüzaydın canım tam bi erkek senesi gerçektende :)kızlar sonunda öğrendim benim bebişte erkek :)
OĞLUŞUN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE EĞLENE BÜYÜTÜRSÜN İNŞAALLAHKızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.[OĞLU
Gözünüzaydın bugün öğrenen öğrenene, Allahım darısı bizekızlar sonunda öğrendim benim bebişte erkek :)
gozun aydin canim saglikla kucagina alirsin :) darisi bize netlestikce daha cok sabirsizlaniyorum ben bir an once ogrensem bendeeeKızlarr, şimdi döndük eve. Oğlumuz oluyormuş!!!Sağlıkla gelsin benim tatlım. Cinsiyet konusunda hiçbir beklentimiz yoktu fakat artık öyle merak ediyorduk ki bugün de kesinleşmese ne yapardım bilmiyorum. Çok duygulandım, çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Tam bir duygu karmaşası. Ama o kadar güzel ki bunları hissetmek. Şükrediyorum. Darısı cinsiyeti öğrenemeyen arkadaşlarımızın başına. Öğrenince o fluluk dağıldı, her şey netleşti sanki.
hadi ya ilk tahmin kaç haftalıkken yapıldıki :) yüzde kaç demişti size :)Benim kız oğlan oldu oğluşum oluyor kısmetse
sagol canım . bu defada cok zor oldu ögrenmek ama doktor ısrarla baktı sonunda gordu pipiyiGözün aydın canım Hayırlı evlat olsun, Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş.
darısı da bizim başımıza inş kısa zamanda biz de öğreniriz cinsiyetimizi =)
KIZLAR BEDAVA GELDİ TÜM TÜRKİYE YE DAĞITIYORLAR SADECE ÜYE OLUYORSUN google amcaya sleepy.com.tr yazın oradan numune için kayıt ol diyor zaten oradan kayıt ettirin kendinizi sürat kargo getirdi az evvel ay üye olalı 15 gün oldu unutmuştum ne sevindim Eki Görüntüle 1543168
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?