2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Selam canım.evet şu son 10 gündür benimde çıktı karnım ama şimdilik 54 kilosum dur bakalım inşallah çok almayız.bizim cinsiyete erkek dedi büyük ihtimalle Allah bilir doğrusunu hayırlısını inşallah.evet bende kendime ilk defa hamile badisi ve taytı aldım c&a da vardı bilgin olsun.sabahları uyanıp wc ye gidip geldikten sonra karnımın sol kısmı şiş duruyor biliyomusun en son Dr a söylediğimde evet haklısınız uterus sola yerleşmiş demişti.sende farkediyomusun bu tip şeyler,veya elini tam üstüne koyduğunda kalp çarpıyo gibi bir atma fln hissediyomusun?Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ve hepimiz içinde ol diyeceği günü sabırla beklemeyi nasip etsin inşallah amin.[/QUOTE]

Ay hayırlı uğurlu sağlıklı sıhhatli olsun inş oğluşun =)
aynı dediğin şey bende de oluyo ama sormadım doktora hani. sabahları idrardan sonra bende hissediyorum bi şişlik. pazartesi akşam ilk kez elimi koyduğumda sanki kalp çarpıntısı gibi kuşun kanat çırpması gibi bişey hissettim ne olduğunu anlayamadım tabi ki =) Başkada olmadı
Kasıklarımda bi yoğunluk hissediyorum ben ama ya korkuyorum da enfeksiyon filan mı var die haftaya kontrole gidicem inş yoktur bi sıkıntı. Alt kısımlarda ara ara ağrılar oluyo heralde yer açıyo kendine =)
Amin canım benim Allahım hayırlısını versin, hayırlısıyla kucağımıza da almayı nasip etsin, kaldıramayacağımız yük yüklemesin.
Cinsiyetlerimiz netleşsede isim bulsak bebişlerimize yaa. Çok heyecanlıyım ben =)

gözünüzaydın canım hayırlı olsun

Arkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?

Daha tam netleşmedi ama erkeğe benziyor denmişti buna göre yorum yaparsam eğer evet tutuyor. Ama çin takvimi ile ilgili şuanki yaşınız üzerinden hesap yapmıyacaksınız yaşınıza 2 sene daha ekleyip kontrol ediceksiniz mesela ben şuan 28 yaşındayım 30 yaş olarak hamile kaldığım aya bakıyorum ve erkek çıkıyor. Kızımdada tutuyor.

OĞLUŞUN HAYIRLI OLSUN CANIM GÜLE EĞLENE BÜYÜTÜRSÜN İNŞAALLAH

gozun aydin canim saglikla kucagina alirsin :) darisi bize netlestikce daha cok sabirsizlaniyorum ben bir an once ogrensem bendeee

Gözün aydın canım Hayırlı evlat olsun, Sağlıklı bi şekilde kucağına alırsın inş.
darısı da bizim başımıza inş kısa zamanda biz de öğreniriz cinsiyetimizi =)
sagol canım . bu defada cok zor oldu ögrenmek ama doktor ısrarla baktı sonunda gordu pipiyi

teşekkürler bende yaptım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…