- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.561
bende doldurdummmKIZLAR BEDAVA GELDİ TÜM TÜRKİYE YE DAĞITIYORLAR SADECE ÜYE OLUYORSUN google amcaya sleepy.com.tr yazın oradan numune için kayıt ol diyor zaten oradan kayıt ettirin kendinizi sürat kargo getirdi az evvel ay üye olalı 15 gün oldu unutmuştum ne sevindim Eki Görüntüle 1543168
Kızlar daha öncekiler hep facebookta gurup kurmuş ya bizde mi kursak acaba isteyen katılır tabi yine burdanda devam ederiz filan :)
Canım çin takvimi kızımda erkek,şimdi kız dedi ama oğlum oluyo...yani benim için tam tersi çıkıyo.rus takvimi de öyle inanmıyorum ben ama bir arkadaşım beta hcg değeri sordu 28 di benim senin oğlun olucak demişti.acaba doğru olabilirmi diye düşündüm.genelde onlu ve yirmili değerler erkek bebek oluyo demişti.Arkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Tatlım,benim cocuk Gelişimi uzmanı kuzenim var...oda sade olursa mutlaka renkli eşyalarla süslemen gerekiyor Demişti bana.w..çünkü cocukların zekasını ve Gelişimini sağlayan küçük yaşta renk karmaşasıymış...renksiz odada büyüyen bebeklerde daha geç konuşma ve Matematiksel Gelişimi oluyormuş...tabiki sen bilirsin ,ama bilgiyi paylaşmak istedim ...evet süper yapıorlar ama ben çok sade bir bebek odası yapacağım için ne kadar renksiz olursa o kadar ii olur diye düşündüğümden beyaz yaptırdım Eki Görüntüle 1542978
Gözün aydın canımmkızlar sonunda öğrendim benim bebişte erkek :)
Kızlar daha öncekiler hep facebookta gurup kurmuş ya bizde mi kursak acaba isteyen katılır tabi yine burdanda devam ederiz filan :)
çok mantıklı hem daha yakından tanışmış oluruz :)
Ben kullanıyorum hergün düzenli olmasa da aklıma geldikçeMerhaba kızlar
Catlak kremi kullanmaya başladınız mı ?
çoğu kişide istiyor gibi :)
tontny sen açsan olmaz mı herkes seni ekledi gruba davet kolaylaşır ne dersin :)
çok mantıklı hem daha yakından tanışmış oluruz :)
Çok bölünmesek mi, face arkadaş listesi kalabalık çocukluk arkadaşı,ortaokul,lise,ünv derken sadece selamlaştığım insanlar da ekli, herhangi gruba ekli olunca orada görünüyor yada o gruptaki paylaşımları fln başkaları görüyor ne bileyim burası daha iyi geliyor bana siz bilirsiniz yine ama burayı ihmal etmeyelimKızlar daha öncekiler hep facebookta gurup kurmuş ya bizde mi kursak acaba isteyen katılır tabi yine burdanda devam ederiz filan :)
bende doldurdummm
Ama burayı bırakmayınçoğu kişide istiyor gibi :)
tontny sen açsan olmaz mı herkes seni ekledi gruba davet kolaylaşır ne dersin :)
Evet tatlim.Kizim olacak inşallah
Şimdi baktımda çin takvimi bana erkek gösteriyor ama kızım olacak büyük ihtimal :)Arkadaşlar, bu arada öğrenenler için sölüyorum, çin takvimi tutan var mı?
Ne kullanıyorsun peki ?Ben kullanıyorum hergün düzenli olmasa da aklıma geldikçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?