- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.701
beynim uyuştu laaaaannn nerelere gideyim kim üye oluyor kime girip çıkıom hepsine üye olacam en sonunda rahatlayacağım
sen hangısısın diycem de az çok tahmin ediyom A G S midogru gruptayim o zaman
Bendim o yorum yapan kayboldukayy ebnde yanlıs yere uye olmusum(( Seda sende benım yuzumden yanlıs yere oldun bacım cık o gruptan cık :d
beynim uyuştu laaaaannn nerelere gideyim kim üye oluyor kime girip çıkıom hepsine üye olacam en sonunda rahatlayacağım
aman iyiki katılmamışım
sen hangısısın diycem de az çok tahmin ediyom A G S mi
ama ben bulamadımkkızlar grubu kurdumm gökşencim senide ekledim 2015 Kasım Anneleri KK
kkızlar grubu kurdumm gökşencim senide ekledim 2015 Kasım Anneleri KK
ivettt o benimde nerden tahmin ettin kiz
sende ayri bi grupmu kurdun adanamerkez degilmi grubu kuran
gökşeni gördüm doğru yerdeyizx bence biz adanalı sanıyoduk naz kurmuş demekki esk senmisin kızsende ayri bi grupmu kurdun adanamerkez degilmi grubu kuran
az hafiyelik yaptım üyeler kimler diye KONKURRANSE ile İskandinav ülkeleri zihnimde çarpıştırdım ortaya hazal87 çıktı
ciks ben degilim lilla cicek profil resimli olan benim.
Eki Görüntüle 1543271
bu mu profil fotosu
sanki benmiyim o
bulamazsın zaten ailemizin akıl küpü grubu gizli yerine kapalı yapmış bu saatten sonra bi halt bulamazsınızbu arada btu da benim
niye bize yardımcı olmyosunuz
10 üyesi olanmı ?
adanamerkez Simdi biz tontny ile profili ayi olan bir 2015 kasım anneleri'ne uye olduk ama Dogru mu ki? 7 üyesi olan
naz kim ben esk yımgökşeni gördüm doğru yerdeyizx bence biz adanalı sanıyoduk naz kurmuş demekki esk senmisin kız
hahahha onu herkese acikmi paylasmisim benneyse ogrenen ogrenmistir artik
hani şişkoydun la sen esk zayıf amanaz kim ben esk yımadanalıyıkk
ya çok güzel şeyler var ama daha cinsiyeti belli değil kihttps://www.markafoni.com/bebegimin-ilk-alisverisi/all/kampanya/39000/ markafonide bebeğimin ilk alışverişi diye bi butik açılmış kızlar güzel şeyler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?