- 9 Ekim 2013
- 6.172
- 7.927
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.721
naz kim ben esk yımadanalıyıkk
bence herkes grupta burdaki nickini yazsin yoksa burda desifre olucaz kim kimdir diye diyegökşeni gördüm doğru yerdeyizx bence biz adanalı sanıyoduk naz kurmuş demekki esk senmisin kız
ben onu bunu bilmemde burdaki nickiyle üyelik açıp gelen güvensiz arkadaşlara karşıyım onu biliyom üyeler toplandıktan sonra kim kim olduğunu açıklar hatta ben sayfaya yazayım şimdi görün yazın sizde..bence herkes grupta burdaki nickini yazsin yoksa burda desifre olucaz kim kimdir diye diye
+naz kim ben esk yımadanalıyıkk
eklenmiyoki ama
hani şişkoydun la sen esk zayıf ama
Eki Görüntüle 1543278 bu isine yararmi
yöneticisi bir anne bebeğini tersten öpüyor o mu
laptoptan girince buldum mus-bes sagol canım
beklemede yazıyorolmadımı hala :S
o fotom diyet yapmıstım bir 77lere düştüydüm o halim yoksa şuan bildiğin şişko
buldum doğru yeri gruba katıla tıkladım bekliyorum şimdicanım mus_bes foto atmıs linki ordan bulursun heralde :) öpüşmeli bir resmim yok vallahi
beni ekleyen senmisin canımohh bee tamam herkes geldi heralde burdan güzel güzel paylaşımlara ordanda geyik filan Allah ne verdiyse
kızlar benide alın 15 üye ve ayıcık var dimi
yok canım ben ESKbeni ekleyen senmisin canım
he bir bakayım hemenyok canım ben ESK
gökşeni gördüm doğru yerdeyizx bence biz adanalı sanıyoduk naz kurmuş demekki esk senmisin kız
ışığı gören misali beni gören geliyor ben her yere üye oldum hehehehehehe yarıldım yaaaa
ben güldükçe oğluşumda hopluyor içerdeiş yerinde hiç bu kadar çabuk zamanın geçtiğini görmemiştim :)
12.haftada kız Demişti doktor bugün pipiyi gördükNas
nasıl yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?