- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.741
ben güldükçe oğluşumda hopluyor içerde
işte o bebeğinya sanki benimkide öyle heycanlandım ya şu an kasığım bi garip hareket var gibi
hadi ya ilk tahmin kaç haftalıkken yapıldıki :) yüzde kaç demişti size :)
12. Haftada kız Demişti ama kesin değil dedi 17.hFtada gittim bugün pipisini gördük yanılma Payı var mı hala dedik.yok bu haftadan sonra değişmez dedi ama.14. Haftaya kadar ancak tamamlanıyormuş genital organ oluşumuhadi ya ilk tahmin kaç haftalıkken yapıldıki :) yüzde kaç demişti size :)
Aa ilginç valla haala böyle yanlışlıklar yapan varmıymış peki kız dediginde neye göre kız dedi canım sende net görmüşmüudün usg de12.haftada kız Demişti doktor bugün pipiyi gördük
Katıldık ama face lafını daha fazla anmayalım bildiğim kadarıyla yasakface e gelemeyen varmı burada kalan yoksa herkes grupta mı
canım bana saçma geldi kestim valla. oh rahatım şimdi. kısacık yaptım:)Ya evet aynen o.Cok saçma ama bana bunu söylediklerinden beri kestiremiyorum iste
Cesaretimi toplayıp kestirecem ama kararliyim
face e gelemeyen varmı burada kalan yoksa herkes grupta mı
benim saçlarım çok uzun kestirme diye deli ediyorlar benicanım bana saçma geldi kestim valla. oh rahatım şimdi. kısacık yaptım:)
12. Haftada kız Demişti ama kesin değil dedi 17.hFtada gittim bugün pipisini gördük yanılma Payı var mı hala dedik.yok bu haftadan sonra değişmez dedi ama.14. Haftaya kadar ancak tamamlanıyormuş genital organ oluşumu[/QUOTE anladım evet kesin o haftalarda belli olurmuş zaten ama ozaman niye 12 . Haftada insanı heveslendiriyorlar :) hayırlısı olsn hakkınızda
Ya ben gelemefim galibaface e gelemeyen varmı burada kalan yoksa herkes grupta mı
benim cülükk sizleri sevdi ozaman kıpır kıpırişte o bebeğin
doktor bana seğirme gibi olur dedi
Huhuu kizlar napiosunuz face de mi toplaniyosunuz
hurafe murafe ama ben yapınca aklım kalıyor inanmak değilde bir garipim ahahahbenim saçlarım çok uzun kestirme diye deli ediyorlar beni
saçma sapan hurafe
Huhu face e sen mi ekliyorsun kuş?beni de ekler misinhe bir bakayım hemen
EVET BİRAZ ORADA BİRAZ BURADAYIZ CANIM MHuhuu kizlar napiosunuz face de mi toplaniyosunuz
Ya bu grup once acilan mi yeni mi kagam karistiohh bee tamam herkes geldi heralde burdan güzel güzel paylaşımlara ordanda geyik filan Allah ne verdiyse
https://www.facebook.com/groups/2015kasimannleri/1613651012249538/?notif_t=group_comment_follow buraya gell canımYa bu grup once acilan mi yeni mi kagam karisti
Ulser yoktur ya ulser hastanelik etti beni....kanilacini surup olarak mi aliyorsun ilac olarak mi ? Bende hamilelik oncesi ne troid ne ulser vardi ondan hamilelik eritti bitirdi ya benioy anam anam bende fenalardayım gastritim reflüm var ama ülserim yoktur heralde diyorum kan ilacı kullanırken beter oldum bu haftanın başından beri bıraktım ama bu gece almaya başlayacağım tekrar korkuyorum..tiroidim yoktu çok şükür olmasında onlada uğraşamam bacım
teyzesi yesin onubenim cülükk sizleri sevdi ozaman kıpır kıpır
sende gel iki tarafada yetişiyoruz
hurafe murafe ama ben yapınca aklım kalıyor inanmak değilde bir garipim ahahah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?