- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.781
Zor dayanıyorum zaten :) Çok yorucu geçiyor hamilelik gerçekten. Hani hasta değilsin hamilesin derler ya ben bildiğin hastayım. Dun akşam 7 den sabah 8.30 a kadar aralıklı uyanarak uyudum. Ben hasta ken bukadar yatmiyorum. Senin bulanti hapini adı ne. Yutarak değilse belki kullanabilirim. Yarın Dr. A gidicem onada bir sorayimHadi ya ilacsiz nasil dayaniyorsun.ben 1 gun ilac icmedim daha kotu gecti....bende gaviscon icerken sekilden sekile giriyorum...bulanti hapimda dil ustu..hic hap yutamam zaten..bende boyle dusunmemistim.zaten hayatta hic bir seyim kolay olmadi ondan hic sasirmiyorum
Kapalı grup herhalde görünmez ; ama ben neden i pad den girince hiçbir şey göremiyorum anlamadımMerhaba arkadaşlar grup kurmuşsunuz face de bende katılmak istiyorummm ama katıldığımı arkadaşlarım görür mü ya daha face de paylaşmadım da hiç
Benim bulanti hapi zofran 4 mg ..sabah iciyorum 1 tane tum gun idare ediyor tabi arada bulanti kusma oluyor ama cok rahat ediyorum yinede...evet hasta degil hamileyiz ama hastayken 1 haftada kendimize geliyoruz ben kac aydir kendim de degilim yeni kendime geldim azda olsaZor dayanıyorum zaten :) Çok yorucu geçiyor hamilelik gerçekten. Hani hasta değilsin hamilesin derler ya ben bildiğin hastayım. Dun akşam 7 den sabah 8.30 a kadar aralıklı uyanarak uyudum. Ben hasta ken bukadar yatmiyorum. Senin bulanti hapini adı ne. Yutarak değilse belki kullanabilirim. Yarın Dr. A gidicem onada bir sorayim
Belki de hic gecmeyecek Allahin taktiri artikDemek hala bulantılarınız var arkadaşlar geçer derler ama sizde son aylardamı geçecek acep
Merhaba arkadaşlar grup kurmuşsunuz face de bende katılmak istiyorummm ama katıldığımı arkadaşlarım görür mü ya daha face de paylaşmadım da hiç
anam resmin göbeğinde de ben varım ne güzel
hahahhhahanndaa seni deşifre ettim kk ya
Kızlar daha öncekiler hep facebookta gurup kurmuş ya bizde mi kursak acaba isteyen katılır tabi yine burdanda devam ederiz filan :)
desifre ettigin bi kisi daha var
Kesinlikle katiliyorum.Buranın tadı ayrı bence :)
:)
Tabiki KK daha iyiBuranın tadı ayrı bence :)
:)
Nereye katıldınızz, bizde katılalımm:)İnşallah yasak değildir yaa.. ben de katıldım :)adanamerkez çok güzel bir kadinsin maşallah :)
Buldum kuşum.ekledim.bakalim.soyadi cok uzun biri girerse bilin ki o benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?