2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba arkadaşlar grup kurmuşsunuz face de bende katılmak istiyorummm ama katıldığımı arkadaşlarım görür mü ya daha face de paylaşmadım da hiç

Zor dayanıyorum zaten :) Çok yorucu geçiyor hamilelik gerçekten. Hani hasta değilsin hamilesin derler ya ben bildiğin hastayım. Dun akşam 7 den sabah 8.30 a kadar aralıklı uyanarak uyudum. Ben hasta ken bukadar yatmiyorum. Senin bulanti hapini adı ne. Yutarak değilse belki kullanabilirim. Yarın Dr. A gidicem onada bir sorayim

Merhaba arkadaşlar grup kurmuşsunuz face de bende katılmak istiyorummm ama katıldığımı arkadaşlarım görür mü ya daha face de paylaşmadım da hiç
Kapalı grup herhalde görünmez ; ama ben neden i pad den girince hiçbir şey göremiyorum anlamadım
Bir de herkesin fotoğrafını görmek çok ilginç geldi :)

Benim bulanti hapi zofran 4 mg ..sabah iciyorum 1 tane tum gun idare ediyor tabi arada bulanti kusma oluyor ama cok rahat ediyorum yinede...evet hasta degil hamileyiz ama hastayken 1 haftada kendimize geliyoruz ben kac aydir kendim de degilim yeni kendime geldim azda olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…