- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.801
BENİM FACEM YOK KIZLAR ORDA NE PAYLAŞIYOSANIZ BURAYA DA İSTİYORUZ. Darılırım ama
ruslar biliyor demekki işi :)benimde çin erkek rus kız dı kız oldu :)
Benim hatırladığım kadarı ile burdakileri facebooka zorlamak ve burdan değil sadece ordan paylaşımlar yapmak yasaktı.Bildiğim kadarıyla bunu yapmak yasak. Kazene bir sormak lazım.
ayy teşekkür ederim canım ama o eski halimden eser yok sanki bunalımdayımİnşallah yasak değildir yaa.. ben de katıldım :)adanamerkez çok güzel bir kadinsin maşallah :)
Nereye katıldınızz, bizde katılalımm:)
Ama ne güldüm bugün
geyik canım tamamen :)
ruslar biliyor demekki işi :)
Benim hatırladığım kadarı ile burdakileri facebooka zorlamak ve burdan değil sadece ordan paylaşımlar yapmak yasaktı.
Farklı bir yasak varsa bilmiyoruz.
ayy teşekkür ederim canım ama o eski halimden eser yok sanki bunalımdayım
facede de grup kurduk bekleriz gel :)
bu arada sen hangiisisin ki yazmamışsın galiba nickini :)İnşallah yasak değildir yaa.. ben de katıldım :)adanamerkez çok güzel bir kadinsin maşallah :)
eklendin mi ?Bende gruba istek yolladım beni de ekleyin
evet ya o iş zor oldu :)Facebook çok karışık geldi bana , buradan takip etmek daha kolay benceHerkes birbirinin kullanıcı adına alışkın
Orası da dursun da asıl buradan devam edelim bence
aynen benim hoşgeldin :)Geldim geldim. Kambersiz düğün olurmuu?Eda sensin sanırım
geyik canım tamamen :)
ruslar biliyor demekki işi :)
Benim hatırladığım kadarı ile burdakileri facebooka zorlamak ve burdan değil sadece ordan paylaşımlar yapmak yasaktı.
Farklı bir yasak varsa bilmiyoruz.
ayy teşekkür ederim canım ama o eski halimden eser yok sanki bunalımdayım
facede de grup kurduk bekleriz gel :)
burası ilk gözağrımız olur mu :)Şimdi herkes oradan paylaşım yaparsa ben oturur ağlarım
Bir tek bana mı karışık geldi
Ben bu başlığı çok seviyorum
Geldim geldim. Kambersiz düğün olurmuu?Eda sensin sanırım
Şimdi herkes oradan paylaşım yaparsa ben oturur ağlarım
Ben burdayim orda yokumŞimdi herkes oradan paylaşım yaparsa ben oturur ağlarım
Hoşbulduk canımm. Meraklı meraklı bakıyorum kim kim diye.Hoşgeldin eloşş :)
Evet eklendim nickimi ordan söyleyimbu arada sen hangiisisin ki yazmamışsın galiba nickini :)
eklendin mi ?
evet ya o iş zor oldu :)
tamam :)Evet eklendim nickimi ordan söyleyim
Turkiye geneli genel fiyatlar boyle cnm.benim duydugum 300-400 tl arasi degisiyor ama istanbulu bilmiyorum.istanbulda tanidigim 400 e yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsamKizlar ayrintili ultrason u nerde yaptircaksnz ben istanbuldayım bnm hastane 350 dedi biraz uygun bi yer ariyorum bilen varsa paylaşın lütfen
Herkes ona bakıyor zaten :))))Hoşbulduk canımm. Meraklı meraklı bakıyorum kim kim diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?