2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
BENİM FACEM YOK KIZLAR ORDA NE PAYLAŞIYOSANIZ BURAYA DA İSTİYORUZ. Darılırım ama

geyik canım tamamen :)

benimde çin erkek rus kız dı kız oldu :)
ruslar biliyor demekki işi :)

Bildiğim kadarıyla bunu yapmak yasak. Kazene bir sormak lazım.
Benim hatırladığım kadarı ile burdakileri facebooka zorlamak ve burdan değil sadece ordan paylaşımlar yapmak yasaktı.
Farklı bir yasak varsa bilmiyoruz.
İnşallah yasak değildir yaa.. ben de katıldım :) adanamerkez çok güzel bir kadinsin maşallah :)
ayy teşekkür ederim canım ama o eski halimden eser yok sanki bunalımdayım
Nereye katıldınızz, bizde katılalımm:)

facede de grup kurduk bekleriz gel :)

Geldim geldim. Kambersiz düğün olurmuu? Eda sensin sanırım

İnşallah yasak değildir yaa.. ben de katıldım :) adanamerkez çok güzel bir kadinsin maşallah :)
bu arada sen hangiisisin ki yazmamışsın galiba nickini :)
Bende gruba istek yolladım beni de ekleyin
eklendin mi ?
Facebook çok karışık geldi bana , buradan takip etmek daha kolay bence Herkes birbirinin kullanıcı adına alışkın
Orası da dursun da asıl buradan devam edelim bence
evet ya o iş zor oldu :)

Yani net bilmiyorum neden yasak olduğunu, senin dediğin gibi olabilir.

Hamilelik hepimizi sarsti demekki :) ben de bugün arkadaşlara ayni yorumu yaptim, o eski halimden eser yok şimdi diye :))

Kizlar ayrintili ultrason u nerde yaptircaksnz ben istanbuldayım bnm hastane 350 dedi biraz uygun bi yer ariyorum bilen varsa paylaşın lütfen

Kizlar ayrintili ultrason u nerde yaptircaksnz ben istanbuldayım bnm hastane 350 dedi biraz uygun bi yer ariyorum bilen varsa paylaşın lütfen
Turkiye geneli genel fiyatlar boyle cnm.benim duydugum 300-400 tl arasi degisiyor ama istanbulu bilmiyorum.istanbulda tanidigim 400 e yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…