- 8 Kasım 2014
- 4.973
- 7.239
- 248
- 38
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.821
Buranin yeri bir başka merak etme sen yari burda yari orda vakit geciririz :)
Çok yaa devlete gittim ordada önceliği sakat bebeklere veriyoruz sana sıra gelmez dedi doktor bi yerde 225 e buldum orda yaptrcam sanırımTurkiye geneli genel fiyatlar boyle cnm.benim duydugum 300-400 tl arasi degisiyor ama istanbulu bilmiyorum.istanbulda tanidigim 400 e yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam
Kizlar ayrintili ultrason u nerde yaptircaksnz ben istanbuldayım bnm hastane 350 dedi biraz uygun bi yer ariyorum bilen varsa paylaşın lütfen
Turkiye geneli genel fiyatlar boyle cnm.benim duydugum 300-400 tl arasi degisiyor ama istanbulu bilmiyorum.istanbulda tanidigim 400 e yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam
Turkiye geneli genel fiyatlar boyle cnm.benim duydugum 300-400 tl arasi degisiyor ama istanbulu bilmiyorum.istanbulda tanidigim 400 e yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam
Ay evet öyleleride var ama inş geçer sizlerinki en kısa zamanda . Bebiş kızmıydı cnm senin kız bebeklerde cok olur derler ama yalan gerçi bende olmadı fazla ama kız :)Belki de hic gecmeyecek Allahin taktiri artik
Ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyorkızlar bir link paylaşmıştım geçen sgk nın sitesinde özel hastane ilave ücret hesaplama diye bir bölüm var girip hastaneleri seçip fiyat görebiliyorsunuz baktığım kadarıyla benim hastane 150 tl civarı
Bakılacak gibi değil , bir paylaşımda 200 civarı mesaj varBen daha herkese bakamadım yavaş yavaş başlayayım bari :)
19-24 arası canımAyrıntılı ultrason ne zaman yapılıyor
Birdahaki kontrolümde bebiş 20haftalık oluyor galiba o zaman yaparmı ki bisey de demedi doktorum19-24 arası canım
Bana Zeynep Kamil Hastanesi'nden bir kağıt verdiler , orada bu haftalar yazıyor , tabii randevu alabilene aşk olsun,muhtemelen ben de özele gideceğim,hem hatıra olarak kalır , devlet hastanesinde ne kadar süre ile bakıyorlar bilmiyorum
ışığı gören misali beni gören geliyor ben her yere üye oldum hehehehehehe yarıldım yaaaa
Sorarsın canım önceden doktoruna, bazı hastanelerde ayrı doktorlar tarafından yapılıyor , ayrı randevu almak gerekebiliyor .Birdahaki kontrolümde bebiş 20haftalık oluyor galiba o zaman yaparmı ki bisey de demedi doktorum
Tontny yaaaaa of offffffff
Yarildim yemin ederim
Okuma-yazma bilmeyen ninelerin evladım beni 53no'lu otobüse bindirir misin demesi gibi oldum mahvoldum kayboldum bugun anammmmm ne güldümyaa
Cocuuumun keyfi de iyidir inşallah
Devletteki 4 boyutlu ultrason mu ? 4 boyutlu ultrasonla bakilmasi lazim..bence de pahaliÇok yaa devlete gittim ordada önceliği sakat bebeklere veriyoruz sana sıra gelmez dedi doktor bi yerde 225 e buldum orda yaptrcam sanırım
Burdaki ozel hastanelerde yapilmiyor.mecburen ozel muayneye gidicez ...150 tl ise cok cok iyiymiskızlar bir link paylaşmıştım geçen sgk nın sitesinde özel hastane ilave ücret hesaplama diye bir bölüm var girip hastaneleri seçip fiyat görebiliyorsunuz baktığım kadarıyla benim hastane 150 tl civarı
Gidince kendi de Söyler yoksa sorarımSorarsın canım önceden doktoruna, bazı hastanelerde ayrı doktorlar tarafından yapılıyor , ayrı randevu almak gerekebiliyor .
Hayırlı olsun canımMrb hanimlar bende bugun bebegimin cinsiyetini öğrendim oğlum olcakmis..bi kızım vardi Rabbim iki meyvenin tadına da baktiriyo çok şükür..herkese hayırlı ve mutlu dogmlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?