2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Turkiye geneli genel fiyatlar boyle cnm.benim duydugum 300-400 tl arasi degisiyor ama istanbulu bilmiyorum.istanbulda tanidigim 400 e yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam
Çok yaa devlete gittim ordada önceliği sakat bebeklere veriyoruz sana sıra gelmez dedi doktor bi yerde 225 e buldum orda yaptrcam sanırım

Kizlar ayrintili ultrason u nerde yaptircaksnz ben istanbuldayım bnm hastane 350 dedi biraz uygun bi yer ariyorum bilen varsa paylaşın lütfen

Turkiye geneli genel fiyatlar boyle cnm.benim duydugum 300-400 tl arasi degisiyor ama istanbulu bilmiyorum.istanbulda tanidigim 400 e yaptirmisti yanlis hatirlamiyorsam

kızlar bir link paylaşmıştım geçen sgk nın sitesinde özel hastane ilave ücret hesaplama diye bir bölüm var girip hastaneleri seçip fiyat görebiliyorsunuz baktığım kadarıyla benim hastane 150 tl civarı

Ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyor
19-24 arası canım
Bana Zeynep Kamil Hastanesi'nden bir kağıt verdiler , orada bu haftalar yazıyor , tabii randevu alabilene aşk olsun,muhtemelen ben de özele gideceğim,hem hatıra olarak kalır , devlet hastanesinde ne kadar süre ile bakıyorlar bilmiyorum

Birdahaki kontrolümde bebiş 20haftalık oluyor galiba o zaman yaparmı ki bisey de demedi doktorum

ışığı gören misali beni gören geliyor ben her yere üye oldum hehehehehehe yarıldım yaaaa

Tontny yaaaaa of offffffff
Yarildim yemin ederim
Okuma-yazma bilmeyen ninelerin evladım beni 53no'lu otobüse bindirir misin demesi gibi oldum mahvoldum kayboldum bugun anammmmm ne güldüm yaa
Cocuuumun keyfi de iyidir inşallah

ya ben halen düşündükçe okudukça gülüyorum

Burdaki ozel hastanelerde yapilmiyor.mecburen ozel muayneye gidicez ...150 tl ise cok cok iyiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…