- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #22.841
Ayrıntılı ultrason ne zaman yapılıyor
19-24.haftada deniyor ama 21.haftadan once bebegin kalbinde problem varsa anlasilmiyormus o yuzden 21.haftadan sonra yaptirmani oneririmAyrintili ultrason ne zaman yapiliyor? Dr mu soyluyor yapilmasi gerektigini???
Tsk ederim canımHayırlı olsun canım
Gecse yatip kalkip dua edicemAy evet öyleleride var ama inş geçer sizlerinki en kısa zamanda . Bebiş kızmıydı cnm senin kız bebeklerde cok olur derler ama yalan gerçi bende olmadı fazla ama kız :)
Aynen benimde yok, burayı boşlamayin kizlarBENİM FACEM YOK KIZLAR ORDA NE PAYLAŞIYOSANIZ BURAYA DA İSTİYORUZ. Darılırım ama
Tatlim benim face yok. Geçtiğimiz sene esimle karar alıp birlikte kapatmistik. Ben sonra buradan bi fotomu paylasirim benide görmüş olursunuz. İnstagramim var ama
Hayırlı olsun ne güzelMrb hanimlar bende bugun bebegimin cinsiyetini öğrendim oğlum olcakmis..bi kızım vardi Rabbim iki meyvenin tadına da baktiriyo çok şükür..herkese hayırlı ve mutlu dogmlar
bu face fikrini sevmedim ben kimin kim olduğunu bilmeden sadece ortak bir konumuz olarak iletişime geçmek benim için daha kabul edilebilir bir durum..çünkü daha ilk dakikada grup üyeleri paylaşımlarına bakmış bulundum ve hayal kırıklığına uğradım..kimin hangi siyasi eğilimde olduğunu bilmemek benim için daha iyi en azından her birimizin illaki taraf olduğu bu kritik günlerde böylesi benim için daha iyi..ben böyle mutluyum
hapını içiyoyorum hiç sormaUlser yoktur ya ulser hastanelik etti beni....kanilacini surup olarak mi aliyorsun ilac olarak mi ? Bende hamilelik oncesi ne troid ne ulser vardi ondan hamilelik eritti bitirdi ya beniAman aman ugrasamam deme ben bir bu eksikti dedikce bir sorun cikiyor agzimi acmiyorm artik
3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografinin ayrıntılı felan değerlendirme de bir önemi yoktur. Bunlar sadece bebeğin yüzünü, elini, ayağını aileye göstermek de faydalıdır, organlardaki anomalileri saptamakta avantaj sağlamaz. Ayrıntılı değerlendirmede fetusta gelişim bozukluklarını saptamada normal 2 boyutlu ultrason incelemesi kullanılır. Sadece 3-4 boyutlu ultrason yapılması bebeğinizin ayrıntılı olarak incelendiği anlamına gelmez. Normal gebelik takibi süresince rutin olarak 3-4 boyutlu ultrason incelemesi gerekmez. Gebelik sitesinden alıntıdır.Devletteki 4 boyutlu ultrason mu ? 4 boyutlu ultrasonla bakilmasi lazim..bence de pahali
..siyasi fikirlerimizle bizi kategorize etmeniz ne alaka onu çözemedim..biz insan ayırmadan muhabbetimizi ediyoruz..türkü kürdü çerkezi abhazı muhacırı pomakı daha yüzlercesi bu ülke çok kültürlü çok uluslu bir ülke..kimseyi tek bir fikre empoze edemeyiz fikirlerimizi dayatamayız..ANNELİKse dili dini siyasi görüşü olmayan mukaddes bir hediye bize ,bence burda sadece anneliğimizi konuşmalıyız konuşturmalıyız.SAYGILARIMLAbu face fikrini sevmedim ben kimin kim olduğunu bilmeden sadece ortak bir konumuz olarak iletişime geçmek benim için daha kabul edilebilir bir durum..çünkü daha ilk dakikada grup üyeleri paylaşımlarına bakmış bulundum ve hayal kırıklığına uğradım..kimin hangi siyasi eğilimde olduğunu bilmemek benim için daha iyi en azından her birimizin illaki taraf olduğu bu kritik günlerde böylesi benim için daha iyi..ben böyle mutluyum
tabi ki herkes farklı bu farklılıklar kabul edilmeli benim de tepkim tam da buna... yani sadece güçlü olanın tarafındakilerin her türlü paylaşımda bulunması beni sinirlendiriyor sanırım ..başka fikirlere olan tahammülsüzlük beni gerdi zaten ..neyse boşverin bir anlık sinirle yazdım geçti..ben her türlü fikri dini ırkı tanıyorum ama karşı taraf beni tanıyor mu sorun orda..neyse boşveerrr...Canım ülkemizde her ırktan, dinden, düşünceden insan var. Bu kimseyi etkilememeli. Aksine farklılıkları bilip kabullenip bunlarla yaşamak, çok güzel birşey. Burda herkesi kendi düşüncenizde mi sandınız?:) Tabiki yinede siz bilirsiniz.
..siyasi fikirlerimizle bizi kategorize etmeniz ne alaka onu çözemedim..biz insan ayırmadan muhabbetimizi ediyoruz..türkü kürdü çerkezi abhazı muhacırı pomakı daha yüzlercesi bu ülke çok kültürlü çok uluslu bir ülke..kimseyi tek bir fikre empoze edemeyiz fikirlerimizi dayatamayız..ANNELİKse dili dini siyasi görüşü olmayan mukaddes bir hediye bize ,bence burda sadece anneliğimizi konuşmalıyız konuşturmalıyız.SAYGILARIMLA
işte tam da bu yüzden sadece burdan paylaşım yapmak istediğimi belirttim...ben kendi siyasi düşüncemden bahsetmedim ki empoze edeyim lütfen bilip bilmeden yanlış kelimeler kullanmayın...siyasi fikirlerimizle bizi kategorize etmeniz ne alaka onu çözemedim..biz insan ayırmadan muhabbetimizi ediyoruz..türkü kürdü çerkezi abhazı muhacırı pomakı daha yüzlercesi bu ülke çok kültürlü çok uluslu bir ülke..kimseyi tek bir fikre empoze edemeyiz fikirlerimizi dayatamayız..ANNELİKse dili dini siyasi görüşü olmayan mukaddes bir hediye bize ,bence burda sadece anneliğimizi konuşmalıyız konuşturmalıyız.SAYGILARIMLA
tabi ki herkes farklı bu farklılıklar kabul edilmeli benim de tepkim tam da buna... yani sadece güçlü olanın tarafındakilerin her türlü paylaşımda bulunması beni sinirlendiriyor sanırım ..başka fikirlere olan tahammülsüzlük beni gerdi zaten ..neyse boşverin bir anlık sinirle yazdım geçti..ben her türlü fikri dini ırkı tanıyorum ama karşı taraf beni tanıyor mu sorun orda..neyse boşveerrr...
Bu konuda sizi anlıyorum ve sonuna kadar katılıyorum. Olsunn, burdan paylaşımlara devam zaten
ben dayatıyorsunuz demedim genel bir açıklama yaptım ..ama gruba girip direkt profillere bakıp görüşleri görmenin vermiş olduğu negatif düşüncenizi açıkladığınız için burda sadce anneliğimizi konuşturmamız gerektiğini dile getirdim ,sizde beni yanlış anlamayın.işte tam da bu yüzden sadece burdan paylaşım yapmak istediğimi belirttim...ben kendi siyasi düşüncemden bahsetmedim ki empoze edeyim lütfen bilip bilmeden yanlış kelimeler kullanmayın.
Canım bende arkadaşın yorumuna katılıyorum tabikide herkes aynı fikirde düşüncede değil ama biz burada sadece bebeğimiz ve kendimizle ilgili konuşuyoruz face farklı bir ortam bence burası daha güzel.. içten daha samimi.mesela özel konularını orda konuşabilecek misin veya rahatca sorabilecek misinCanım ülkemizde her ırktan, dinden, düşünceden insan var. Bu kimseyi etkilememeli. Aksine farklılıkları bilip kabullenip bunlarla yaşamak, çok güzel birşey. Burda herkesi kendi düşüncenizde mi sandınız?:) Tabiki yinede siz bilirsiniz.
o genel açıklama sanki ben öyle düşünmüyormuşum da o yüzden bana yazılmış gibi oldu ...yanlış anlaşılır bunlar o yüzden lütfen dikkat edelim sözlerimize ben sadece burda daha mutlu olacağimı söyledim o kadar ..buna hakkım var değil miben dayatıyorsunuz demedim genel bir açıklama yaptım ..ama gruba girip direkt profillere bakıp görüşleri görmenin vermiş olduğu negatif düşüncenizi açıkladığınız için burda sadce anneliğimizi konuşturmamız gerektiğini dile getirdim ,sizde beni yanlış anlamayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?