2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
bu face fikrini sevmedim ben kimin kim olduğunu bilmeden sadece ortak bir konumuz olarak iletişime geçmek benim için daha kabul edilebilir bir durum..çünkü daha ilk dakikada grup üyeleri paylaşımlarına bakmış bulundum ve hayal kırıklığına uğradım..kimin hangi siyasi eğilimde olduğunu bilmemek benim için daha iyi en azından her birimizin illaki taraf olduğu bu kritik günlerde böylesi benim için daha iyi..ben böyle mutluyum

Canım ülkemizde her ırktan, dinden, düşünceden insan var. Bu kimseyi etkilememeli. Aksine farklılıkları bilip kabullenip bunlarla yaşamak, çok güzel birşey. Burda herkesi kendi düşüncenizde mi sandınız?:) Tabiki yinede siz bilirsiniz.

hapını içiyoyorum hiç sorma

Devletteki 4 boyutlu ultrason mu ? 4 boyutlu ultrasonla bakilmasi lazim..bence de pahali
3 boyutlu veya 4 boyutlu ultrasonografinin ayrıntılı felan değerlendirme de bir önemi yoktur. Bunlar sadece bebeğin yüzünü, elini, ayağını aileye göstermek de faydalıdır, organlardaki anomalileri saptamakta avantaj sağlamaz. Ayrıntılı değerlendirmede fetusta gelişim bozukluklarını saptamada normal 2 boyutlu ultrason incelemesi kullanılır. Sadece 3-4 boyutlu ultrason yapılması bebeğinizin ayrıntılı olarak incelendiği anlamına gelmez. Normal gebelik takibi süresince rutin olarak 3-4 boyutlu ultrason incelemesi gerekmez. Gebelik sitesinden alıntıdır.

..siyasi fikirlerimizle bizi kategorize etmeniz ne alaka onu çözemedim..biz insan ayırmadan muhabbetimizi ediyoruz..türkü kürdü çerkezi abhazı muhacırı pomakı daha yüzlercesi bu ülke çok kültürlü çok uluslu bir ülke..kimseyi tek bir fikre empoze edemeyiz fikirlerimizi dayatamayız..ANNELİKse dili dini siyasi görüşü olmayan mukaddes bir hediye bize ,bence burda sadece anneliğimizi konuşmalıyız konuşturmalıyız.SAYGILARIMLA

tabi ki herkes farklı bu farklılıklar kabul edilmeli benim de tepkim tam da buna... yani sadece güçlü olanın tarafındakilerin her türlü paylaşımda bulunması beni sinirlendiriyor sanırım ..başka fikirlere olan tahammülsüzlük beni gerdi zaten ..neyse boşverin bir anlık sinirle yazdım geçti..ben her türlü fikri dini ırkı tanıyorum ama karşı taraf beni tanıyor mu sorun orda..neyse boşveerrr...

işte tam da bu yüzden sadece burdan paylaşım yapmak istediğimi belirttim...ben kendi siyasi düşüncemden bahsetmedim ki empoze edeyim lütfen bilip bilmeden yanlış kelimeler kullanmayın.

Bu konuda sizi anlıyorum ve sonuna kadar katılıyorum. Olsunn, burdan paylaşımlara devam zaten

işte tam da bu yüzden sadece burdan paylaşım yapmak istediğimi belirttim...ben kendi siyasi düşüncemden bahsetmedim ki empoze edeyim lütfen bilip bilmeden yanlış kelimeler kullanmayın.
ben dayatıyorsunuz demedim genel bir açıklama yaptım ..ama gruba girip direkt profillere bakıp görüşleri görmenin vermiş olduğu negatif düşüncenizi açıkladığınız için burda sadce anneliğimizi konuşturmamız gerektiğini dile getirdim ,sizde beni yanlış anlamayın.

evvveeeeeeet hanımlar göbüşlerinizi sergilerken birde sıfatlarınıza gark oldukburdan görüşmelerimize devam öpenzi hepiciğinizi

Canım bende arkadaşın yorumuna katılıyorum tabikide herkes aynı fikirde düşüncede değil ama biz burada sadece bebeğimiz ve kendimizle ilgili konuşuyoruz face farklı bir ortam bence burası daha güzel.. içten daha samimi.mesela özel konularını orda konuşabilecek misin veya rahatca sorabilecek misin

o genel açıklama sanki ben öyle düşünmüyormuşum da o yüzden bana yazılmış gibi oldu ...yanlış anlaşılır bunlar o yüzden lütfen dikkat edelim sözlerimize ben sadece burda daha mutlu olacağimı söyledim o kadar ..buna hakkım var değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…